Şimdi Ara

RADYODA GALAKXY S4 KAMPANYASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sipariş verebildiğin kadar ver, sonra kapıdan kargoyu geri gönder, satıcıya giriyor kargo
    Balderesinden falan kazıklananlar böyle 6-7 kere sipariş verip verdikleri para kadar zarara uğratıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 15 Mart 2014; 11:11:18 >
  • Galaksy S4 dür o ve ödemeyi yapmadan paketi açamıyosun .

belkide taze bi hıyar yollarlar , bilemeyiz
  • Kol gibi bi hıyar çıkabilir Ayrıca konu sahibi arkadaşa söyleyim, S4 replikalarında MT6582 yok ,4.7 inç ekranlı MT6575 ve MT6577 var , 5inç lik MT6572 ve MT6589 var , en iyi ihtimal size MT6575 gelir belki o bile gelmez dediğimiz gibi patlıcan,hıyarda çıkabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

Kol gibi bi hıyar çıkabilir Ayrıca konu sahibi arkadaşa söyleyim, S4 replikalarında MT6582 yok ,4.7 inç ekranlı MT6575 ve MT6577 var , 5inç lik MT6572 ve MT6589 var , en iyi ihtimal size MT6575 gelir belki o bile gelmez dediğimiz gibi patlıcan,hıyarda çıkabilir

Geçen bizim bi akraba almış . İçinden hıyar çıkmış . "Bakın 200 liralık hıyar yiyom" diyodu
    konu sahibinede aynısı olabilir

• Anamur muzuda gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmtcnars -- 15 Mart 2014; 11:43:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uslanmaz37

hocam banda öyle geliyor ama belki mtk 6582 li 1 gb ramli bir cihaz gelirse diye şeytan dürtüyor işte birda arayan adam çok rahattı isterseniz göndermeyelim yedeklerden birine göredeririz gibi bi şeylerde söyledi gelince bakarım artık eger kontrol şansım olursa begenirsem alırım yok kontrol ettirmezlerse aynen iade ederim zaten kapıda ödemeli

Kardeşim bu kadar saf (temiz kalpli) olmayın.. Hepsi dolandırıcı bunların. Ürün geldiğinde de parayı vermeden kesinlikle açtırmayacaklar. Gelip burada yazarsın bana..

Her gün her yerde haber oluyor bunlar. Geçen gün birisine kutuda salatalık yollamışlardı :) Adam arıyor bu ne diye.. Karşı taraftaki küstah küstah" biz domates yollamıştık, salatalık mı gelmiş" diye dalga geçiyor.. Hiç bir yaptırımı yok Facebook ta hergün yüzlerce sponsor reklam dönüyor. Note 3 200TL mesela..

Ayrıca radyo frkeanslarına korsan olarak giriyorlar. Çoğu tamamen radyodan bağımsız, radyonun istasyonunun ruhu bile duymadan kendi reklamlarını yapıyorlar.. Dikkatli olun

• thestell kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar uyarılarınız için teşekkür ederim lakin zaten kargo gelinceki bu gün gelmedi artık pazartesi olur muhtemelen karguyo açtırmazsa kargocu anında teslim almadan iade yok açar test edersem eger 180 tl ye degece bir telefon çıkarsa ki ben 65 77 yada 6575 e razıyım tabi diger donanımlarıda önemli ama en önemlisi işlemci ram ve ekranı diye düşünüyorum 512 rame kabulum altı zaten çöptür haa hıyar muz patlıcam da çıkarsa artık gönderenin bahtina aynen geri gider kargo parası öderler bundan sonraki siparişlerde sadece intikam amaçlı olur bol bol kargo parası öderler yazık kargoculara adamlar biraz para kazansın ama benim pek göndereceklerine umudum kalmadı zira telefon hakkında en az yarın saat konuştum sipariş alırlarken bence bunlar boşuna kargo parası ödemeyelim die göndermeyecekler bigime geliyor bakalım görücez ne çıkacak yada çıkmayacak
  • IXSPERIA X3 Kamera satiyolar.Oyle biseydir.180 lira az para degil cope atmayin bence.Java isletm sistemli tft rezisitif ekranli 320x480 cozunurluklu.3-5 mpx kamerali(neresi kameraysa bi tek adi var) para vermeye deymez telefon.Kimse ustunde durmuyo ama SAR degerinin kac olduklarini bilen yok.Sagliginiz her seyden onemli kiymetini bilmek gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 15 Mart 2014; 23:51:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• frux kullanıcısına yanıt
    hocam bu son videoyla artık çıgırından çıktı bu iş ben gelecegine inanmıyorum keza gelse bile artık kontrol bile etmek istemiyorum direk geri gönderiyorum telefonvari şeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: uslanmaz37

hocam bu son videoyla artık çıgırından çıktı bu iş ben gelecegine inanmıyorum keza gelse bile artık kontrol bile etmek istemiyorum direk geri gönderiyorum telefonvari şeyi

Böyle siparişim yok de, gönder gitsin.. Gördün işte bildiğin çöp!

• frux kullanıcısına yanıt
    aynen hocam neticede parayı sokakdan bulmuyoruz
  • insanı telefon düşmanı yapmak için üretilmiş külüstür.. Dünyanın en adi telefonunu acaba nasıl yapabilirim demişler ve başarmışlar.. Hep merak ederim biz neden böyle olduk. Ne oldu da insanları dolandırmak bu kadar tavan yapar bir iş haline geldi.. Bu firmaları tv ye çıkaranlarda bu işe vesile oluyorlar.. Yazık.. Yatacak yerleri yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: university

insanı telefon düşmanı yapmak için üretilmiş külüstür.. Dünyanın en adi telefonunu acaba nasıl yapabilirim demişler ve başarmışlar.. Hep merak ederim biz neden böyle olduk. Ne oldu da insanları dolandırmak bu kadar tavan yapar bir iş haline geldi.. Bu firmaları tv ye çıkaranlarda bu işe vesile oluyorlar.. Yazık.. Yatacak yerleri yok ..

bız turklerın beyni kolay yoldan para kazanmaya calıstıgı surece bugun telefon yarın bılmem neler cıkar
  • Benim iş arkadışımı da kandırmışlar radyo programı ile. Sadece ötv ödeyeceksin diyerek bir soru sormuşlar o da doğru cevap verip ödül! Olarak s4 kazandığını zannetmiş. Ptt ile kapıda ödeme yaparak teslimatı almış, ödeme yapmadan kargonun açılmasına izin vermiyorlarmış.
    Herneyse, gelen telefon java sistemli bastırmatik iPhone 5s görünümlü bir plastik parçası. taş çatlasa 3-5dolar maliyetle çinden getirilmiş bir ürün.
    Faturanın üzerinde ise ürün kısmına 4s ötv yazmışlar Peşine düşmesini söyledik ama ne sonuç alır bilinmez.

Böyle bir durum ile karşılaşırsanız teslim almayın. ptt mevzuatna göre: "(5) Ücreti alıcıdan tahsil ek hizmeti ile kabul edilen gönderinin alınmaması veya iadesi halinde kabul ve iade ücretleri göndericiden alınır." Durumu gçerli. Yani dolandırıcıdan bu ücretleri isterler. O da telefonun maliyetini aşacağı için paketi iade bile almayabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.