Arkadaşlar internet radyoda çok dandik radyolar var ve bazı radyoları aratıyorum bulamıyorum.Elle eklemek istiyorum mesela power turk, alem fm, joy turk, mydones türk pop gibi radyoların güncel url adreslerini nette aradım bulamadım.. Bilen arkadaşlar paylaşırlarsa bir çok arkadaşada yardımcı olabileecğini düşünüyorum ;)
Baktım linklere ancak nokia internet radyoda çalışmadı alem fm :( diğerleri de :(
quote:
Orijinalden alıntı: ilkdostun Baktım linklere ancak nokia internet radyoda çalışmadı alem fm :( diğerleri de :(
denedim nerdeyse hepsi çalışıyor....Siz nasıl çalıştırmayı deniyorsunuz bilmiyorum ama benim çalıştırdığım şekli anlatayım...Uygulamalar-realplayer-akış bağlantıları-seçenekler-yeni bağlantı:buraya hangi radyoyu dinlemek istiyorsanız bağlantı adresini girip tamam veya kaydet diyorsunuz.....Daha sonya kaydettiğiniz adresin menüsünden ayarlar-akış-şebeke-erişim noktasını nerden tercih ediyorsanız wlan turkcell internet v.s kaydettikden sonra ayarlar tamamdır...sonra kaydetmiş olduğunuz radyo bağlantısına çift tıklıyarak internet üzerinden real player aracılığıyla radyonuzu dinliyebilirsiniz....Benim ilk denemede bağlanamadı bu işlemleride yapınca bağlanmıştır....
hımm ben direk internet radyo programında denemiştim...teşekküler bilgi için ;)
nokianın internet radyosunu hiç kullanmadım..Yüklediğimde ondada dener sonucu yazarım
nokia nın kendi internet radyosu2.2 yükledim tr tüm radyolar çıkıyor..bul dediğinde istediğin radyoya ulaşılabiliyor..Hepside çalışıyor...