Bildirim
radyolu telefon
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar ikinci el veya spot olabilir. sx1 nasıl tavsiye edermisiniz.... -
SX1 olabilir o fiyata demin bir arkadaşada tavsiye ettim yalnız tuş takımı biraz kötü alışman zaman alabilir sms filan atarkenquote:
Orijinalden alıntı: sibge
arkadaşlar ikinci el veya spot olabilir. sx1 nasıl tavsiye edermisiniz.... -
quote:
Orijinalden alıntı: uguroz89
SX1 olabilir o fiyata demin bir arkadaşada tavsiye ettim yalnız tuş takımı biraz kötü alışman zaman alabilir sms filan atarken
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: uguroz89
SX1 olabilir o fiyata demin bir arkadaşada tavsiye ettim yalnız tuş takımı biraz kötü alışman zaman alabilir sms filan atarken
yok be hmn alışılıo -
sx1 in tuştakımı haricinde herhangi bir dezavantajı varmı. bir ara sorunlu bir telefon diye söylenti çıkmıştı ama...quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıçquote:
yok be hmn alışılıo
Alıntıları Göster -
nokia 6230 da alabilirsinquote:
sx1 in tuştakımı haricinde herhangi bir dezavantajı varmı. bir ara sorunlu bir telefon diye söylenti çıkmıştı ama...
Alıntıları Göster -
su anda istedigin ozeller dirkt sx1 yonundequote:
yok be hmn alışılıo
Alıntıları Göster -
quote:
sx1 in tuştakımı haricinde herhangi bir dezavantajı varmı. bir ara sorunlu bir telefon diye söylenti çıkmıştı ama...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: sibge
bütün işletim sistemli telefonlarda ufak tefek sorunlar çıkar, eğer biraz incelersen öğrenirsen, çoğu sorunu kendin halledebilirsin
-
doğubanktan k700i al bencequote:
bütün işletim sistemli telefonlarda ufak tefek sorunlar çıkar, eğer biraz incelersen öğrenirsen, çoğu sorunu kendin halledebilirsin
Alıntıları Göster
-
quote:
arkadaşlar yeni bir telefon alacam fakat karar veremedim.
istediğim özellikler en başta radyosunun olması,
bluetooth
kamera
video kaydı
mp3 çalar
fiyatı 300-400 arası olursa sevinirim
Slm sibge.. O fiyata istedigin ozelliklere sahip piyasadaki tek tel siemens SX1 dir arkadasim.. Garantili fiyati 450 milyon civarinda.. Spotla ilgilenmem.. 2.eli de 300-350 civarinda sanirim.. Ama 2.el kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Teldeki bazi sorunlardan dolayi cok basin agrir ve zarar edersin.. Bu sorunlar kilitlenme problemleri, isletim sistemi hatalari, donmalar seklinde kenidini gosteriyor.. Ekran kalitesi de 6600 ve uzeri modellerle kiyaslaninca biraz soluk kaliyor..Ama ses kalitesi olarak tek kelimeyle mukemmel.. Ozellikle mp3 calari son derece kaliteli ve net ses veriyor.. Yalniz hoparloru cok zayif oldugu icin ses cok dusuk.. Kulaklikta ise ancak birkac tel rakibi olabilir.. Yine de bu fiyata bluetooth, kizilotesi, stereo radyo, stereo mp3, symbian, 1 gb a kadar mmc kart destegi, video kayit, ses kayit, kamera, 5x zoom, 2000 kisilik resimli tel rehberi, 40 kanal poli melodi, wap 2.0 xhtml, gprs class 10, mms, email, 176x220 piksel 65 bin renk ekran gibi tum ozellikleri birarada bulunduran piyasadaki en iyi tel.. Ben de kullaniyorum.. Sana da siddetle tavsiye ediyorum.. Cok memnun kalirsin..
-
bence 2. el 6230 al...quote:
Orijinalden alıntı: Angelmaxquote:
arkadaşlar yeni bir telefon alacam fakat karar veremedim.
istediğim özellikler en başta radyosunun olması,
bluetooth
kamera
video kaydı
mp3 çalar
fiyatı 300-400 arası olursa sevinirim
Slm sibge.. O fiyata istedigin ozelliklere sahip piyasadaki tek tel siemens SX1 dir arkadasim.. Garantili fiyati 450 milyon civarinda.. Spotla ilgilenmem.. 2.eli de 300-350 civarinda sanirim.. Ama 2.el kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Teldeki bazi sorunlardan dolayi cok basin agrir ve zarar edersin.. Bu sorunlar kilitlenme problemleri, isletim sistemi hatalari, donmalar seklinde kenidini gosteriyor.. Ekran kalitesi de 6600 ve uzeri modellerle kiyaslaninca biraz soluk kaliyor..Ama ses kalitesi olarak tek kelimeyle mukemmel.. Ozellikle mp3 calari son derece kaliteli ve net ses veriyor.. Yalniz hoparloru cok zayif oldugu icin ses cok dusuk.. Kulaklikta ise ancak birkac tel rakibi olabilir.. Yine de bu fiyata bluetooth, kizilotesi, stereo radyo, stereo mp3, symbian, 1 gb a kadar mmc kart destegi, video kayit, ses kayit, kamera, 5x zoom, 2000 kisilik resimli tel rehberi, 40 kanal poli melodi, wap 2.0 xhtml, gprs class 10, mms, email, 176x220 piksel 65 bin renk ekran gibi tum ozellikleri birarada bulunduran piyasadaki en iyi tel.. Ben de kullaniyorum.. Sana da siddetle tavsiye ediyorum.. Cok memnun kalirsin..
-
quote:
Orijinalden alıntı: 3t3rnal
bence 2. el 6230 al...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: 3t3rnal
bence 2. el 6230 al...
6230 da ekran cok ufak, cozunurluk cok dusuk, kamera da zoom yok, wav melodi calmiyor, kisilere ozel melodi atanamiyor, isletim sistemi yok, tv izlenemez, joystick yok, ortadaki navi tusu kullanisli degil, bas-konus destegi yok, video kayit 4 dakika ile sinirli.. Bu kadari yeterli sanirim.. Kotu tel degil ama ayni paraya satilan SX1 in yaninda lafi bile olamaz.. Uzak dur..
-
SX1 alquote:
Orijinalden alıntı: Angelmaxquote:
Orjinalden alıntı: 3t3rnal
bence 2. el 6230 al...
6230 da ekran cok ufak, cozunurluk cok dusuk, kamera da zoom yok, wav melodi calmiyor, kisilere ozel melodi atanamiyor, isletim sistemi yok, tv izlenemez, joystick yok, ortadaki navi tusu kullanisli degil, bas-konus destegi yok, video kayit 4 dakika ile sinirli.. Bu kadari yeterli sanirim.. Kotu tel degil ama ayni paraya satilan SX1 in yaninda lafi bile olamaz.. Uzak dur..
Alıntıları Göster
-
Evet sx1 gibi geLiyor en mantıkLısı keza onunda sıfırını buLmak epey bir ugraş istiyor artık.quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
SX1 al
Alıntıları Göster
ArceLikLerde BekoLarda vs. artık mumkunatı yok getirmiyorLar.
Sanırım üretimi durdu.
Bakmak gerekLi.
quote:
Orjinalden alıntı: ysn89
SX1 al
-
k750 varken daha ne düşünürsün bilmem. ikinci seçenek 6230i.quote:
Orijinalden alıntı: Guest
Evet sx1 gibi geLiyor en mantıkLısı keza onunda sıfırını buLmak epey bir ugraş istiyor artık.
ArceLikLerde BekoLarda vs. artık mumkunatı yok getirmiyorLar.
Sanırım üretimi durdu.
Bakmak gerekLi.
quote:
Orjinalden alıntı: ysn89
SX1 al
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: nakka
k750 varken daha ne düşünürsün bilmem. ikinci seçenek 6230i.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: nakka
Nakka herzaman heryerde...
Bak sen s.e ciye
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guestquote:
Bak sen s.e ciye
Alıntıları Göster
eywallah dostum.... size feda olsun nakka.... forum nerde nakka orda.....quote:
Orjinalden alıntı: YeknesakliK
quote:
Bak sen s.e ciye
SE son yılın flash markası..... Artık telefonlar SE den sorulur.....
-
senin isteklerine en uygun telefon K700i. radyo-video- bluetooth ve ses kaydı- mp3-vs. fiyatınıda bugun sormustum. 400 mılyon demıstı. Bu telefon hakkında daha fazlasını ogrenmek ıstıyorsan sonyericsson.com.tr sitesine ugra. Unutmadan resım kalıtesı cok ıyı.quote:
Orijinalden alıntı: nakka
eywallah dostum.... size feda olsun nakka.... forum nerde nakka orda.....quote:
Orjinalden alıntı: YeknesakliK
quote:
Bak sen s.e ciye
SE son yılın flash markası..... Artık telefonlar SE den sorulur.....
Alıntıları Göster
-
6230quote:
Orijinalden alıntı: m_acet
senin isteklerine en uygun telefon K700i. radyo-video- bluetooth ve ses kaydı- mp3-vs. fiyatınıda bugun sormustum. 400 mılyon demıstı. Bu telefon hakkında daha fazlasını ogrenmek ıstıyorsan sonyericsson.com.tr sitesine ugra. Unutmadan resım kalıtesı cok ıyı.
Alıntıları Göster
-
6230 al pişman olma...quote:
Orijinalden alıntı: Afacan
6230
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- mm telefona izin verilmiyor samsung
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- turkcell mail adresi
- belediyeden gelen mesajları engelleme
- jbl kulaklık bluetooth görmüyor
- telegram video izleme
- türk telekoma nasil gecilir
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
- iphone boyutları
- gprs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X