Jay-Z And Linkin Park - Izzo/In The End Live oLanından aLaLım
ruslanadan Sonra Geliyor Arkadaşım Sana;)
tesekkurLer emegine sagLık.. Bide zahmet oLmazsa Rammstein dan caL Hellmarch abime hediye ediyorum
Arkadaşlar Pc Hata verdi Otomatik Reset Yiyicek. 3 Dakika Sonra geliyorum Kaçmayın:D
saolasin guzel oldu bu,, bende bikmistim ayni seyleri dinlemekten,, ama benim hattim kotu dial-up ikide birde kesiliyooor Yapabilecegim bisi varmi bu konuda...
bir de METALLICA dan FADE TO BLACK alınabilir...
üstüne bir de sigara YAKILDIMI tamamdır...
quote:
Orjinalden alıntı: EfSaNe_S
Arkadaşlar Pc Hata verdi Otomatik Reset Yiyicek. 3 Dakika Sonra geliyorum Kaçmayın:D
Robbie Williams-Supreme ....yalnız..çok düşük değil mi kpbs değeri...
radyo an itibari ile coktu...
Saol SERDAR ABİ Ellerine Sağlık Çok Güzel Omuş
abi satisfaction çalarmısın
quote:
Orjinalden alıntı: fade
saolasin guzel oldu bu,, bende bikmistim ayni seyleri dinlemekten,, ama benim hattim kotu dial-up ikide birde kesiliyooor Yapabilecegim bisi varmi bu konuda...
ADSL başvurusu yapmayı dene...
quote:
Orjinalden alıntı: deville
radyo an itibari ile coktu...
tekrar yayında.. linkin park in the end caliyor..
babalar,harika yaw...
Helal walla.
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Robbie Williams-Supreme ....yalnız..çok düşük değil mi kpbs değeri...
Sıradaki Parça:)
Mine CayırogLu dan Zumrut Gibi yi istiyorum heLLmarch abimin yemyesiL gozLerine hitaben
vay vay vay..Bu ne hız harikasın..Bu şarkı Benden tüm donanımhaber ailesine,osmaniyedeki abime ve beni unutan bir dostuma gelsin...
çağrı saol çok iii bu radio saygılar sx1 devam_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
BOZULDUMU,TEKRAR link için YUKARI ÇIKMAKTAN SIKILDIM DA...
ne bicim radyocusun abi sen Hani varya Zumrut gibiii gosLerii banane sanane yukarı asagı gibi ceLiskiLerLe doLu bir sarkı
Bari bir tane daha isteyeyim madem alaadin'in lambasındaki Cin gibi "dileğiniz benim için emirdir" diyorsun.. Alanis Morissette - Uninvited (City Of Angels - soundtrack)........