quote:Orjinalden alıntı: Turqie ooo.bir şarkı daha geldi aklıma : SEZEN AKSU --> Vizontele tuuba nın sonunda çalan şarkının adı neydı ya...
quote:Orjinalden alıntı: EfSaNe_S Sen Hala Ordamısın Yaw Varsa Sende Parçası Yolla Çalarım Söz Ama internette Böle Bi Mp3 Bulamam Sanırım:) yok baba,azonce resmi koymayı başaramıstım ta..ukte oldu içime... isteyen başka bir arkadastı... saolasın..benım ıstedıklerım çalındı...
quote:Orjinalden alıntı: EfSaNe_S Valla Hiçbişi Gelmedi Bu Arada Artık istek Parça Gelmiyor Sanırım Kafadan Çalıyorum abıcım ıstedık ama calmadın.tekrar soluyorumm Gece yolcuları - unut benı sevgilim
bu arada msn acıkmı senın bı kac parca gonderıım sana yabancı.hıt sarkılardan bende olanları gonderıım
saat 22:15 te istenmişti ama...İSMİNİ BİLEN YOKMU... quote:Orjinalden alıntı: Turqie ooo.bir şarkı daha geldi aklıma : SEZEN AKSU --> Vizontele tuuba nın sonunda çalan şarkının adı neydı ya...
Msn Adresini Bana Gönder Ben Ekleyeyim Msn Açık Ama Nedense Beni Ekleyenler Kabul edilmiyormuş. Ben ekliyorum Ancak Öyle Kabul ediyo ilginç:)
Ulaş-Gamzeler Sıradaki Parça Bi Arkadaş Tavsiye Etti:) Ekledim Msn Listesine Ama Online Gözükmüyorsunkİ?