Şimdi Ara

raf ile ilgili sorun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cnbrk1235

Pardon anlamadım?

arkadaş bc aldıktan sonra raf oluyormu diye sordu bende olmayabilir sizinkide o yüzden olmadı sanırım dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 20 Ocak 2015; 23:00:51 >
  • Arkadaşlar çok net yav, hesaba starter olarak wow eklenmiş olalı 3 ay, battlechest alalıda 1 ay içerisinde atabilirsiniz rafı. Eğer bu şartlar sağlanıyorsa arkadaşın maildeki linke basacak orda satın alınmış durumda olan battlechestli aktif wowu seçecek bu kadar.
  • Birlikte kasarken bu %300 luk bonusu belırten buff gorunuyormu üzerımızde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haunt54

Birlikte kasarken bu %300 luk bonusu belırten buff gorunuyormu üzerımızde ?

hayır
  • hesabıma starter edition ekleyeli 10 gün olmuş. bugün raf attım kendime ve wow+wod aldım. sorun çıkmadı sanırsam çünkü karakter oluştururken arkadaşın horde olarak oynuyo horde karakter aç diye uyarı veriyo. oyun içi mailde geldi arkadaşın rafı kabul etti diye.
  • Ticket at anlat derdini yardımcı oluyorlar.
  • Hediye game time ve mount ne zaman yükleniyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swizzz S kullanıcısına yanıt
    raf ı attığınız kişi 2 ay satın aldıktan 1 hafta sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

oyun süremiz bittikten sonra da geliyor mu ? Yoksa hesabimizin aktif mi olmasi gerekiyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: swizzz

quote:

oyun süremiz bittikten sonra da geliyor mu ? Yoksa hesabimizin aktif mi olmasi gerekiyor ?

Hesap frozenda olsa geliyomus. Wow forumlarinda okumustum bende

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım yaklaşık 10 gün önce 6 ay game time aldi henüz bi gelişme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swizzz -- 2 Şubat 2015; 1:25:24 >
  • swizzz S kullanıcısına yanıt
    peki raf sorunsuz olmuşmuydu. yani oyun içinde mail geldimi veya 3x exp kazandınız mı hiç.
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    Tabiki de 3xp bonus ile kastik ve grant a level vs oyun içi raftan yararlandım. Fakat oyun içinde herhangi bi mail almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swizzz -- 2 Şubat 2015; 12:25:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swizzz

Tabiki de 3xp bonus ile kastik ve grant a level vs oyun içi raftan yararlandım. Fakat oyun içinde herhangi bi mail almadım.

1 ay gametime ye 1 ay bedava 2 ay gametime ye mount var ama tek seferde 6 aylık aldıysanız onun için birşey vermiyor olabilirler çok saçma ama olmayabilir.
  • QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    yok olmaz öyle şey

6 aylık aldığı şey subscription ise daha parayı çekip hesaba 6 ayı eklememiş olabilirler. eğer 6 ay gametime ise zaten direk aktif olmuştur ticket atarak durumu kolayca çözebilirler.
  • quote:

yok olmaz öyle şey

6 aylık aldığı şey subscription ise daha parayı çekip hesaba 6 ayı eklememiş olabilirler. eğer 6 ay gametime ise zaten direk aktif olmuştur ticket atarak durumu kolayca çözebilirler.

bencede olmamalı fakat 6 ay gametime ye şu hediye diye bir ibare varmı ?
  • Ticket attım cevap bekliyorum.

• hocam biraz hort olacak ama bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Ben oyuna yeni başladım starter edition bir hesap açtım ve 20 level yaptım sonrasında battlechest aldım.Ben battlechest aldıktan sonra duydum raf sistemini ve şu an yapmak istiyorum bunu yapmam mümkün mü ?
  • Konuyu açan arkadaşın sorunu tahmin tahmin ederim bir yanlış tan ibaret. Raf daveti gönderdiği arkadaşı varolan hesap yerine new acount u seçti ve yeni bir starter edition başlattı. Sen bir daha davet gönder, arkadaşın wow1 accound unu seçsin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.