Şimdi Ara

Raf Teklifi Olan Buyursun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşın gold istemesinde bir sakınca yok. Buna sinirlenenler zaten beleşe raf atacak adam aradığındandır. eskilerden hatırlarım. biri oyuna yeni başlayınca adamı raf davetine boğuyorlardı. bu kadar değerli bir şey ise verirsiniz karşıdakinin istediğini.
  • Kimse arkadaşın gold istemesine birşey söylemiyor zaten raf sistemi eğer sürekli oynayan ve oyuna gerçek para ile token alarak devam edecek birisini bulursan bulunmaz bir nimet.
    Fakat Türkiyede her oyuncu daha oyuna başlamadan oyun içi gold ile nasıl token alırımın derdine düşüyor bu yukarıda arkadaş kendine 4 acc açıp 4nünde game timeını gerçek para ile alarak kendince bir raf sistemi oluşturduğunu düşündüğü için farklı insanlardan oluşan raf sistemininde bu şekilde işlediğini düşüyor ama olay o şekilde değil raf ile getirdiğin oyuncuya ilk ay 50klar 100k lar verirsen adam 2. Ayda oyun içi gold ile token aldığı andan itibaren sana raf aylığı eklenmiyor kendisi bedava oynuyor ama sana bir artısı olmuyor aksine rafın 10 kişilik sınırından yiyor sen o adamı silsen başkasını alsan yine aynı goldu vereceksin o yüzdende rafın sağlıklı işlemesi sürekli gerçek para ile game time alacak birisi bulursan işe yarıyor. Bilgisi olamdan fikri olan bu arkadaş herşeyin kendi kurduğu şekilde işleyeceğini sanıyor. Nerden biliyorum çünkü Ben raf attığım kişiye 20. Gün bfada uçmayı ve 25. Gündede ilk aylığı alacak şekilde kastırdım gerektiğinde 2-3 saat drustvarda kirpilerde skining yaptırdım (şuan nerf yedi o yerler) üstelik bu oyuncu gerçek para ile game time alsa benim işime geliyorken ücretsiz bu oyunu oynasın diye. Daha sonraki aylarda o kadar işi ilerletti ki 1m gold kasıp sattı bu arkadaş ve geçen konuşmamızda oyuna ara verdim ben diye discorddan mesaj attı şimdi bu arkadaşı silip yerine başkasını almak yine gold verip üstelik 50klar 100klar "mantık" çerçevesinde ne kadar sağlıklı konu bu yoksa arkadaşın gold istemesi yada kimin ne kadar teklif ettiğine karışan yok sadece raf sistemin işlemesi için nelerin olması gerktiğinin bilinmesi lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLastrose

Oynamadığı bir oyundan bahsedip saçmalakta bu olsa gerek kendin 50k 100k kesin verirdim diyorsun sonrada her ay 20k vereceğini vaat ediyorsun daha sonrada mantık çevreçevsinde söyledim ben o fiyatları diyorsun neden çünkü oynamadığın için kafadan sallamak basit iş ama oynadığın oyunda sadece 100 gold veririm aylıkta hiç gold vermeyi düşümüyorsun neden kendi kazandığın gold daha tatlı geliyor dimi onda işkembeden sallayamıyorsun kusura bakmada bu alalen iki yüzlülüğe girer zaten her charınıda kendine bağlayıp multibox sistemi ile rafa bağlamışsın retail için boş konuşmak senin için kolay. Birde 1m olmayan oynamasın diye mantık çevreçevesinde dahiyene bir açıklama yapmışsın ne yani ben 6 aylık üyelik alıp keyfime bakıyorum diye elimdede 100k dan fazla goldum olmuyor diye senin gibi her saati gold kasmaya ayırmıyorum diye bu oyunu oynamayayım mı şimdi birde bu akla sahip insan başkalarına akıl vermeye çalışıyor bazılarıda buna laf anlatmaya çalışıyor ilginç.

Arkadaşın konusuna gelirsek güvenilir birisi isen uzun süre oynayacaksan benim bir arkadaşım var ama bir hevesle biraz bakacağım oyuna diye bir düşüncen varsa hiç rafla vs ile uğraitırma insanları bence birde tabiki nasıl bir acc alacaksın genelde herkes ucuz olduğu için rus acc alıyor sen ne düşünüyorsun çünkü rus acc alırsan sadece rus hesaplar sana raf atabiliyor.
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 23 Ağustos 2020; 21:41:2 >

• Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum öncelikle hepinize ama genel olarak cevaplamak istedim;

1. olarak legion dahil hard core oyuncu olarak oynadığım bir oyun daha sonra bıraktım ve şuanda sıfırdan hesap ile geri dönmeyi düşünüyorum

2. olarak twisting nether horde olarak başlamayı düşünüyorum bu şekilde geri dönüş yapacak arkadaşların geri dönüşlerini halen bekliyorum

3. olarak bazı arkadaşlarımız oyun içinde goldun çok fazla ihtiyacı olamyacağını yazmış ama sıfırdan başlayacağım için benim herşeyim için golda ihtiyacım olduğunu unuttular herhalde, 7-8 tane 120 levellik karakterim olsa evet golda benimde ihtiyacım olmaz

4. ve son olarak arkadaşlar 115k gold üzerinde teklif edecek olan arkadaşlarımın bana özel mesaj atmalarını rica ediyorum twisting nether-horde da başlayacağımı da tekrar etmek isterim.

Herkese iyi forumlar.

• CB1111 C kullanıcısına yanıt
    100k teklifleri çok fazla özel mesaj yolu ile geldi 115k üzeri bekleyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamkolock

Retailde osursan 15k gold kasarsin dostum.

Arkadas knight online dan geliyor galiba 100k verdiler 115k istiyorum felan
  • quote:

1 kişi sana 100k teklifte bulundu ve sende 115k için reddettim öğlemi.?

100klık gelen teklifi kabul et. Doomhammer ally tarafında 1 char aç raf linkini ve aldığın goldu kanıtla sana 20k ben vereceğim söz eğer varsa discord unu battle net hesap adınıda özelden at bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 23 Ağustos 2020; 21:41:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Bu mesaj silindi.
    Aynı anda oynamasan dahi kendine ait 1 den fazla acc alırsan birde bunları kendi ana charına bağlayıp rafla birleştirirsen üstüne üstük bu bağladığın charları satmaya uğraşırsan multibaxxcı olursun evet. Belliki işin ticari tarafıyla ilgilenen sensin diğer arkadaşın char sattığını felan okumadım ben bu işten para kazanma derdinde olan işine çokmak sokulan rafın getirisini hesaplayıp kendi kendine bu işi yapan sensin. Birde bilgisiz olup halen fikrin var bilmediğin konularda yorummyapmaya devam ediyorsun bu kafayla zaten 4 accı kontrol edemezsin zamanı olmayıpta classic oynama kafasında olanda ne bileyim.

İlk başta 100gold veriyordun şimdi 50g da düşürmüşsün hayırdır gittikçe daha mı tatlı geldi kazandığın gold kıçından retailden 50k 100k gold dağıtıyordun aylık gold veriyordun süper bir sistem oluşturmuştun hani. Aniden zamanın olmadığı felan mı geldi aklına :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLastrose -- 23 Ağustos 2020; 7:40:9 >

• CB1111 C kullanıcısına yanıt
    Gelen mesajları gösterebilirim nasıl ispatlayacağım hemen söyle de 20k goldumu alıyım hocam

• quote:

Gelen mesajları gösterebilirim nasıl ispatlayacağım hemen söyle de 20k goldumu alıyım hocam
    Gelen mesajlar birşey ifade etmez. Ama at bakalım mesajlarıda özelden. Sen teklif eden arkadaşın teklifine sana o goldu vereceğine inanıyorsan eğer teklifini kabul et. Oyun içinden sana 100k verdiğini seninde onun raf linkini kabul ettiğini yeni bir üyelik ile bunu yaptığını oyun içinden alacağın ss ile kanıtla ben sana 20k yı vereceğim wow forum kısmında beni tanıyanlar var eğer bu idaanın gerçek olduğuna inanırsam 20k yı vereceğim sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 23 Ağustos 2020; 10:51:27 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Eşeğe altın semer vurmuşlar eşşek yine eşşek.

• quote:

100k lar veren var yani öğlemi bir raf için 180k token olan yerde valla işi gücü god kasmak raf peşinde olan çok kişi var demmekki bende çok merak ettim bilsem bende bu şekilde başlardım 6 ay 6 ay üyelikle uğraşmazdım :).

• Banada 3 veya 4 yıl önce forumdan biri raf atmıştı yeni başladığımda. Raf yaptıktan sonra adam hiçbir mesajıma cevap vermemiş ve maddi manevi en ufak bir yardımda bulunmamıştı. Benim gold gibi bir beklentim yoktu fakat oyunu öğrenmem açısından ufak yardımlar, görevler, oyun hakkında bilgilendirmeler vb. bu tarz şeyler bekledim. Raf attı ve bir daha wowa bile girmedi sürekli başka oyunlardaydı ve cevap bile yazmaya tenezzül etmiyordu. Eğer 100k gold istiyorsan hakkındır isteyebilirsin. Burada raf için gold istemene karşı çıkan kişiler bedavaya raf atacak keriz arayan beleşçi ölücü tayfadır. Emin ol bunlarda raf attıktan sonra yüzüne bakmayacaklar. Yardım etmeyecekler bu belli en azından gold iste ki bir çıkarın olmuş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 23 Ağustos 2020; 13:33:24 >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    İstanbul esenyurt olarak konum ayarlamışsın Kırıkkalede yaşadığını iddia ediyorsun Londraya gittim orada yaşadım diye bir kaç forum üyesi ile tartışıp monzo diye birşeyin ss sini atıp yaşadğını kanıtlayayamamışsın ve o üyelerden blok yemişsin :D
    Londrada restoranda çalıştım diyip burada matematik öğretmeni olmuşsun sürekli 8 aydır game time almak için mesajlar atıp classicte gold satışı yapıyorsun zamanım yok diye Rafla bağladığın accları satıyorsun :D 2 ay önceki mesajında yut dışındayım zaten diyip 4 ay önceki mesajında 6 ay önce yutdışındaydım diyorsun
    ilk mesajta 100g gold veririm diyip sonra 50golda indiriyor sonrada çok eğlenci çıktı bu konudan diye kendi kendine eğlendiğini zannediyorsun :D

https://forum.donanimhaber.com/kargo-iha-icin-imzalar-atildi--144293552-2#144297481https://forum.donanimhaber.com/ingiliz-turistler-fahis-fiyatlardan-oturu-seyahat-koridoru-acilsa-da-turkiye-ye-tatile-gitmeyebilir--144368372#144376072
    https://prnt.sc/u4e8rb
    https://prnt.sc/u4e8yo
    https://prnt.sc/u4e9kf

• quote:

Orijinalden alıntı: YshtolaRhul7017

Banada 3 veya 4 yıl önce forumdan biri raf atmıştı yeni başladığımda. Raf yaptıktan sonra adam hiçbir mesajıma cevap vermemiş ve maddi manevi en ufak bir yardımda bulunmamıştı. Benim gold gibi bir beklentim yoktu fakat oyunu öğrenmem açısından ufak yardımlar, görevler, oyun hakkında bilgilendirmeler vb. bu tarz şeyler bekledim. Raf attı ve bir daha wowa bile girmedi sürekli başka oyunlardaydı ve cevap bile yazmaya tenezzül etmiyordu. Eğer 100k gold istiyorsan hakkındır isteyebilirsin. Burada raf için gold istemene karşı çıkan kişiler bedavaya raf atacak keriz arayan beleşçi ölücü tayfadır. Emin ol bunlarda raf attıktan sonra yüzüne bakmayacaklar. Yardım etmeyecekler bu belli en azından gold iste ki bir çıkarın olmuş olsun.
    İlk başlarken sanırım acemeliğinden yararlanmış o kişi senin adına üzüldüm keşke biraz araştırma yapsaydın ama herkes ilk başlarkenki heyecanla neyin ne olduğunu kavrayamıyor. Benim kendime ait discord kanalım var rafla getirdiğim yada yardım isteyen kişilere hazırladığım kendi bildiğim kadarı ile yardımcı olacak rehberlerim var. Her arkadaşıma twich ve battlenet üyeliğimide verip istediği zaman ulaşmalarını sağlıyorum. Şuan zaten 10kişi ile raf sınırımı dolu. Geçen raf attığım bir arkdaşım rafla arkadaşını başlatmış rica etti onunda heirloom itemlerini alması için yardım ettim o yüzden kişileri iyi tanımak önemli. Raf alacak kişi gold isteme hakkına sahip hatta atacak kişide bunu göze alması gerek ama iki tarafında güvenilir olduğunu bilmek seninde yaşadığın durumla birlikte mümkün değil dediğim gibi bende ilk başlarda çok gold kaptırdım bu şekilde o yüzdende kendi adıma belli bir kota koydum ve olursa bu fiyattan olur yoksa hiç uğraşmam durumuna geldim yazılarımı okıduysan zaten benim şuandaki token fiyatını180k baz alsak 36 aylık game time alacak durumum var rafla vs şeylerle uğraşmama dahi gerek yok benim şaşırdığım gerçekten bu kadar gold vermeyi göze alabilecek ve bu riske girecek kişilerin ne düşünerek bunu yapıyor olmaları üstelik 4 gün önce açılmış bir üyeliğe güvenerek... Konuyu açan arkadaş üzerine alınmasın ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 23 Ağustos 2020; 14:40:32 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.