Şimdi Ara

Raf Teklifi Olan Buyursun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, wow a başlamayı düşünüyorum akşamları ancak oynayabiliyorum, fakat bir arkadaşın raf linki göndermesi ile beraber başlamakta fayda olacağını düşündüm sebep olarak karşılıgında gold istiyorum oyuna boş başlamamak için shadowlands paketine kadar karakterlerimi kasmak kıvama getirmek istiyorum

Teklifi olan arkadaşlarım discord veya kendilerine ulaşacabilceğim bir platform bırakırlar ise geri dönüş yapabilirim

• İstanbul esenyurt olarak konum ayarlamışsın Kırıkkalede yaşadığını iddia ediyorsun Londraya gittim orada yaşadım diye bir kaç forum üyesi ile tartışıp monzo diye birşeyin ss sini atıp yaşadğını kanıtlayayamamışsın ve o üyelerden blok yemişsin :D
    Londrada restoranda çalıştım diyip burada matematik öğretmeni olmuşsun sürekli 8 aydır game time almak için mesajlar atıp classicte gold satışı yapıyorsun zamanım yok diye Rafla bağladığın accları satıyorsun :D 2 ay önceki mesajında yut dışındayım zaten diyip 4 ay önceki mesajında 6 ay önce yutdışındaydım diyorsun
    ilk mesajta 100g gold veririm diyip sonra 50golda indiriyor sonrada çok eğlenci çıktı bu konudan diye kendi kendine eğlendiğini zannediyorsun :D

https://forum.donanimhaber.com/kargo-iha-icin-imzalar-atildi--144293552-2#144297481https://forum.donanimhaber.com/ingiliz-turistler-fahis-fiyatlardan-oturu-seyahat-koridoru-acilsa-da-turkiye-ye-tatile-gitmeyebilir--144368372#144376072
    https://prnt.sc/u4e8rb
    https://prnt.sc/u4e8yo
    https://prnt.sc/u4e9kf
  • Raf durumunda iki taraf da aynı şeyleri kazanıyor ki bu sizin aboneliğinizi devam ettirmenize dayanıyor öyle olunca karşılığında gold istemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sadece raf link gönderene mount ve game time gidiyor diye biliyordum değişti mi yani

• zamkolock Z kullanıcısına yanıt
    İki taraf da aynı ödülleri abonelik süresi devam etme koşuluyla alıyor. Yani ben size raf gönderdiğimde ikimiz de aynı ödülleri alıyoruz, tek şart ikimizinde aboneliğinin devam etmesi gerekiyor. O yüzden anlık bir ödül sistemi yok eskisi gibi, sürekli devam eden bir sistem var.

• Keisaku kullanıcısına yanıt
    İki taraf da kazanmıyor ya, sadece daveti atan kazanıyor game time ve diğer ödülleri. Daveti atanın da hesabının açık olması şart ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psiacron -- 20 Ağustos 2020; 10:42:49 >
  • Oyuna eğer şimdi başlayacaksan çok boş kalmazsın zaten. En kötü 3-4k biriktirirsin o da uçma lisansı için ki level atlarken zaten birikir o. Oyunda gold ile çok işin olmuyor bana sorarsan. Sadece ekipmanlarına uygulayabileceğin, enchant/gem ve raid vs. için flask ve iksirlere yetecek kadar biriktirsen yeter. Bunlarda sağda solda günlük questlere vs. takılsan rahatlıkla gold biriktirebileceğin şeyler. Silvermoon-Alliance düşünürsen forumda açtığım başlığa beklerim.
  • Psiacron P kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi baktım 8.2 ile dediğiniz şekilde olmuş. Yine de gold ile raf satmak biraz tuhaf. Şayet raflayıp ikinci ayda oyuna devam etmezse bir anlamı olmayacak. Bu yüzden yakın arkadaş dışı raf atmamak iki taraf için de daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keisaku -- 20 Ağustos 2020; 11:8:49 >
  • Keisaku kullanıcısına yanıt
    Bana da tuhaf geldi yalan yok Gerçi, hazırlıklı olmak istemiş. Bunda da bir problem yok. Bence goldla pek iş yapamıyorsun oyun içinde(token hariç), en fazla boost vs. alır mythic+ ve raid için ki ben pek tasvip etmiyorum.
  • Raf linki atan oyuncu 12aya yayılan bir ödül sistemine giriyor o ödüllerden bazılarıda game time fakat bunlar 3. Ve 6. Ay tamamlanırsa kazanılıyor diğerleride görsel bazı öğeler 2 kişilik bir uçan binek tek kişilik bir deve bineği back olarak görsel bir çanta gibi şeyler bunun dışında 12. Ayı doldurduğunda her 3 ayda 1 defa 1 aylık game time hediye ediliyor... Raf linki atan kişi diğer oyuncuyu eğer aynı serverda ise yanına teleport edebiliyor 30dk cd li bir spell ile ve birlikte kasarlarsa extra xp ödülü alıyor her 2 oyuncuda benim 10 tane raf oyuncum var zaten sınırda 10 oynayan 7 kişi ara vermiş olan 3 kişi var raf ayluğım 32. Ayda ve her başlattığım oyuncuya heirlomları ve 10k gold verdim bazılarına 20k gold uçan binek ve elimde fazla olan petleri onun dışında kimse kolay kolay raf linkine yüksek oranda gold hediye etmez. Öğle 50k 100k gold verirler diye düşünüyorsan biraz hayalcilik olur o...

• quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Raf linki atan oyuncu 12aya yayılan bir ödül sistemine giriyor o ödüllerden bazılarıda game time fakat bunlar 3. Ve 6. Ay tamamlanırsa kazanılıyor diğerleride görsel bazı öğeler 2 kişilik bir uçan binek tek kişilik bir deve bineği back olarak görsel bir çanta gibi şeyler bunun dışında 12. Ayı doldurduğunda her 3 ayda 1 defa 1 aylık game time hediye ediliyor... Raf linki atan kişi diğer oyuncuyu eğer aynı serverda ise yanına teleport edebiliyor 30dk cd li bir spell ile ve birlikte kasarlarsa extra xp ödülü alıyor her 2 oyuncuda benim 10 tane raf oyuncum var zaten sınırda 10 oynayan 7 kişi ara vermiş olan 3 kişi var raf ayluğım 32. Ayda ve her başlattığım oyuncuya heirlomları ve 10k gold verdim bazılarına 20k gold uçan binek ve elimde fazla olan petleri onun dışında kimse kolay kolay raf linkine yüksek oranda gold hediye etmez. Öğle 50k 100k gold verirler diye düşünüyorsan biraz hayalcilik olur o...
    Bence yanlış düşünüyorsunuz. Ben retail oynamıyorum ama oynasam 50-100k arası kesin verirdim. Token 177k 1/3 u 59 k gold yapiyor. Raf atılan her 1 aylık game time yüklendiğinde raf atana 59k Gold kazandırıyor. Ayrıca diğer ödüllerde cabası. 3 kişi bulsan ve her ay 20 k Gold ödesen 60k ya token almış oluyorsun. Raf gönderen ve alan ikiside kazanir. Konuyu açan arkadaş classic oynamayı dusunuyorsa benzer teklifi orada yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 21 Ağustos 2020; 3:17:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Bence yanlış düşünüyorsunuz. Ben retail oynamıyorum ama oynasam 50-100k arası kesin verirdim. Token 177k 1/3 u 59 k gold yapiyor. Raf atılan her 1 aylık game time yüklendiğinde raf atana 59k Gold kazandırıyor. Ayrıca diğer ödüllerde cabası. 3 kişi bulsan ve her ay 20 k Gold ödesen 60k ya token almış oluyorsun. Raf gönderen ve alan ikiside kazanir. Konuyu açan arkadaş classic oynamayı dusunuyorsa benzer teklifi orada yapabilirim.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 23 Ağustos 2020; 21:45:4 >
  • quote:

.

Alıntıları Göster
    Lafı başka yere çekmeye çalışmayın ben her ay 50-100k demedim. 1 kerelik olarak bahsettim. Alttada raf yollanılan kişilere aylık 20k gold verilse token fiyatının 3'te 1 fiyatına geldiğini söyledim. retailde elinde 1milyon goldu olmayan oynamasın zaten.
  • quote:

Lafı başka yere çekmeye çalışmayın ben her ay 50-100k demedim. 1 kerelik olarak bahsettim. Alttada raf yollanılan kişilere aylık 20k gold verilse token fiyatının 3'te 1 fiyatına geldiğini söyledim. retailde elinde 1milyon goldu olmayan oynamasın zaten.

Alıntıları Göster
    Başka yere çektiğim yok kendiniz diyorsunuz ben olsam 50-100k veririm diye 1 defaya mahsus veririm demiyorsunuz her getirdiğiniz kişiye bu miktarı vermeyi göze alıyorum diyorsanız bile 10 kişi getirdiğinizde bu miktar 1m gold yapar bunu vermeyi mi göze alıyorsunuz diyorum birde sürekli oynayacakları meçhul olan kişilere. Sonrada aylık 20k veririm diyorsunuz buda 10 kişi için 200k yapıyor doğru hesaplıyorsam buda gerçek para ile game time almadıkları sürece sizin işinize yaramıyor haraç gibi her ay 200k vermeyi hangi oyuncu kabul eder raf atmam daha iyi der çekilir kenera.

Benim retailde 6.5m goldum var raf arkadaşlarımdan kazandığım ve kullanmadığım hazırda da 6 aylık token ödülüm var o yüzden sanırım senin mantığına göre oynamayı birazcık hak ediyorum...

• quote:

Başka yere çektiğim yok kendiniz diyorsunuz ben olsam 50-100k veririm diye 1 defaya mahsus veririm demiyorsunuz her getirdiğiniz kişiye bu miktarı vermeyi göze alıyorum diyorsanız bile 10 kişi getirdiğinizde bu miktar 1m gold yapar bunu vermeyi mi göze alıyorsunuz diyorum birde sürekli oynayacakları meçhul olan kişilere. Sonrada aylık 20k veririm diyorsunuz buda 10 kişi için 200k yapıyor doğru hesaplıyorsam buda gerçek para ile game time almadıkları sürece sizin işinize yaramıyor haraç gibi her ay 200k vermeyi hangi oyuncu kabul eder raf atmam daha iyi der çekilir kenera.

Benim retailde 6.5m goldum var raf arkadaşlarımdan kazandığım ve kullanmadığım hazırda da 6 aylık token ödülüm var o yüzden sanırım senin mantığına göre oynamayı birazcık hak ediyorum...

Alıntıları Göster
    1 defaya mahsus yazmadım ama bunun her ay vereceğim anlamını nasıl çıkardınız anlamak güç.(Sonraki cümlede aylık 20k dememe rağmen !) Neden 10 kişiden hesaplıyorsunuz oda garip. 3 kişi bulsanız yetiyor, 1 aylık game time'ınız çıkıyor geri kalanı napacaksınız.? "buda gerçek para ile game time almadıkları sürece" token forumda 60-65tl 'den satılıyor oynamak isteyen ya forumdan alır( ben her ay 4-5 tane alıyorum) yada oyun içi parayla token ile alır. Gold dağıtımını aylık süresi bitiminde yaparsınız aylık süre aldığından emin olursunuz.

1. 3 kişi bulsanız 60k golda aylık oyun sürenizi almış olursunuz.

2. 1 kereliğine 60bin gold verirsiniz 3 kişiden tam token parasını vermiş gibi olursunuz ama raf atılanlar her aylık aldığında yanınıza kar kalır.

Her iki yöntemde de raf gönderen çok karlı oluyor. Fakat bunu söylediğim için ekmeğinize taş koydum. Abuk sabuk yerlerden eleştirmeye çalışıyorsunuz. Söylediklerim havada kalmasın. Raf isteyen arkadaşlar olursa ilk 1 aylık oyun süresi yüklediklerinde wow classic ashbringer horde tarafı 1 defaya mahsus 110 gold( token fiyatının 3'te 1'ine denk geliyor) verebilirim.

• Konuyu açan arkadaşa taviyem güvenilir kişilerle raf için anlaşma yapsın. 4 yıl önce forumdan biriyle anlaştım. Aylık süreyi alınca adam beni engelledi.
  • https://forum.donanimhaber.com/raf-talepleriniz-ve-sorulariniz--102322577-5

Buda raf için açılmış ana konu. Yıl 2016'da raf kabul edenlere 60-70k gold veriyormuşuz. O zamanlar token fiyatı 90k civarı.
  • quote:

1 defaya mahsus yazmadım ama bunun her ay vereceğim anlamını nasıl çıkardınız anlamak güç.(Sonraki cümlede aylık 20k dememe rağmen !) Neden 10 kişiden hesaplıyorsunuz oda garip. 3 kişi bulsanız yetiyor, 1 aylık game time'ınız çıkıyor geri kalanı napacaksınız.? "buda gerçek para ile game time almadıkları sürece" token forumda 60-65tl 'den satılıyor oynamak isteyen ya forumdan alır( ben her ay 4-5 tane alıyorum) yada oyun içi parayla token ile alır. Gold dağıtımını aylık süresi bitiminde yaparsınız aylık süre aldığından emin olursunuz.

1. 3 kişi bulsanız 60k golda aylık oyun sürenizi almış olursunuz.

2. 1 kereliğine 60bin gold verirsiniz 3 kişiden tam token parasını vermiş gibi olursunuz ama raf atılanlar her aylık aldığında yanınıza kar kalır.

Her iki yöntemde de raf gönderen çok karlı oluyor. Fakat bunu söylediğim için ekmeğinize taş koydum. Abuk sabuk yerlerden eleştirmeye çalışıyorsunuz. Söylediklerim havada kalmasın. Raf isteyen arkadaşlar olursa ilk 1 aylık oyun süresi yüklediklerinde wow classic ashbringer horde tarafı 1 defaya mahsus 110 gold( token fiyatının 3'te 1'ine denk geliyor) verebilirim.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 23 Ağustos 2020; 21:45:33 >

• quote:

.

Alıntıları Göster
    10 yıldan uzun bir süredir forumdayım. Forum kuralları gereği hesap satmak kurallara aykırı bir durum değil. Şimdiye kadar hiç hesap almadım ama çok sayıda hesap satmışımdır. Satma sebebim oyunu bırakmam veya hesap ile işimin kalmaması. Hem raf gönderenin hemde alanın kazanacağı mantıklı bir sistem oluşturdum. Siz sürekli yanlış bilgilerle bu sistemin hatalı olduğunu savunuyorsunuz buda ister istemez benim sizin işinize çomak soktuğumu düşündürdü.Kaçıncı alıntı ama hala RAF ile ilgili yanlış bilgi veriyorsunuz.

1. 10 kişiye kadar raf gönderebilirsiniz ama istediğiniz zaman raf attığınız kişiyle bağlantınızı kesebilir başkasına raf atabilirsiniz.( 1dk önce kontrol ettim)

2." 3 kişiye düşürelim olayı hepsine 100k versen 300k verirsin ve 175k olan game time için 300k vermiş gibi olursun" Benim verdiğim rakamlar mantık çerçevesinde raf gönderenin zarar etme ihtimalinin olmadığı rakamlar. Benim rakamlarım yerine kendi kafanızdan rakamlar verip cürütmeye çalışmışsınız. Aklı başında bir insan böyle saçma bir örnekle gelmez.

3. " her 3 ayda 1 aylık ödül olarak işlemiyor bilseydin o zaman daha doğru bir yorum yapardın 12 aylık dönemi doldurursan eğer o zaman 15de 18 de 21de olarak 3 ayda 1 token alıyorsun o yüzden öğrenerek yorum yapmak daha doğru olur. " ilk 12 aylık oyun süresi alımına 4 ay gime time hediye. Sonrasında 3 ayda 1 game time hediye. Yani 3 ayda 1 game time geliyor. Birden fazla hesabım olduğu için son açtığım hesapları ana hesabıma raf ile bağladım. Şuan ödüllerde 10. ayı aldım. Sıkıntısız çatır çatır game time ve ödülleri alıyorum. Bu durumda RAF'ı bilmeyen siz oluyorsunuz.

4. Yukarıda dediğim gibi her ay gold verme üzerine anlaşacaksanız ödülleri aldıktan sonra verirsin sıkıntı çözülür. Çözüm odaklı olmakta fayda var.

Mantık çerçevesinde alıntı yapmadığınız sürece bu size son alıntım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 21 Ağustos 2020; 16:39:36 >

• quote:

10 yıldan uzun bir süredir forumdayım. Forum kuralları gereği hesap satmak kurallara aykırı bir durum değil. Şimdiye kadar hiç hesap almadım ama çok sayıda hesap satmışımdır. Satma sebebim oyunu bırakmam veya hesap ile işimin kalmaması. Hem raf gönderenin hemde alanın kazanacağı mantıklı bir sistem oluşturdum. Siz sürekli yanlış bilgilerle bu sistemin hatalı olduğunu savunuyorsunuz buda ister istemez benim sizin işinize çomak soktuğumu düşündürdü.Kaçıncı alıntı ama hala RAF ile ilgili yanlış bilgi veriyorsunuz.

1. 10 kişiye kadar raf gönderebilirsiniz ama istediğiniz zaman raf attığınız kişiyle bağlantınızı kesebilir başkasına raf atabilirsiniz.( 1dk önce kontrol ettim)

2." 3 kişiye düşürelim olayı hepsine 100k versen 300k verirsin ve 175k olan game time için 300k vermiş gibi olursun" Benim verdiğim rakamlar mantık çerçevesinde raf gönderenin zarar etme ihtimalinin olmadığı rakamlar. Benim rakamlarım yerine kendi kafanızdan rakamlar verip cürütmeye çalışmışsınız. Aklı başında bir insan böyle saçma bir örnekle gelmez.

3. " her 3 ayda 1 aylık ödül olarak işlemiyor bilseydin o zaman daha doğru bir yorum yapardın 12 aylık dönemi doldurursan eğer o zaman 15de 18 de 21de olarak 3 ayda 1 token alıyorsun o yüzden öğrenerek yorum yapmak daha doğru olur. " ilk 12 aylık oyun süresi alımına 4 ay gime time hediye. Sonrasında 3 ayda 1 game time hediye. Yani 3 ayda 1 game time geliyor. Birden fazla hesabım olduğu için son açtığım hesapları ana hesabıma raf ile bağladım. Şuan ödüllerde 10. ayı aldım. Sıkıntısız çatır çatır game time ve ödülleri alıyorum. Bu durumda RAF'ı bilmeyen siz oluyorsunuz.

4. Yukarıda dediğim gibi her ay gold verme üzerine anlaşacaksanız ödülleri aldıktan sonra verirsin sıkıntı çözülür. Çözüm odaklı olmakta fayda var.

Mantık çerçevesinde alıntı yapmadığınız sürece bu size son alıntım.

Alıntıları Göster
    Forumda yasak veya değil konuları beni bağlamaz sen iftira attığın kişiye karşı bir delilin olmadan bir tarafından uyduruyorsun ve suçluyorsun kendin bu işi yaparken üstelik sana mantıklı ise o şekilde yazarsın değilse karşındakine işine çomak soktum diye bir ifadeyle iftira atamazsın.. . Retailde oynamayıp ben 50k 100k verirdim demek ne kadar mantıklı bu benim şimdi çıkıp sen 100gold veririm dediğin yerde ben olsam classicte 1k gold verirdim demem gibi bir durum neyse...

1. Evet biliyorum o yüzden şuan sınırda ve daha önce 50klar verip bir daha görmediğim abi bi 20k kaldı bu aylık için diyip bir daha oyuna girmeyem oyuncularla karşılaştığım için bir çok oyuncuyu silmek zorunda kaldım senin şimdi kontrol ettiğim dediğin olayı ben daha önceden biliyorum o yüzden oynamayan oyuncu sana zarar verir oynayan oyuncu bulman gerek diyorum buda her oyuncuya 50k üzeri gold dağıtarak olmaz...
    2. 50k 100k yazan sensin bunu yazan birisine ben senden 55k istiyorum diyen birisi çıkmaz o zaman 100k ver bana raf atabilirsin der aklı başında bir oyuncu sanırım? Yada senin aklı başında sandığın oyuncular 55kya razı oluyor.
    3. Aynı sistemi ben farklı ve gerçek oyuncular bularak kurdum senin gibi kendi hesaplarımı bağlayarak kafam rahat şekilde kurmadım oynayan oyuncu bulup onlara gold vs vererek oluşturdum okuduklarını anlarsan 32. Ayda olduğumu ve 6 aylık token ödülüm olduğunu görebilirsin 10 ayı tamamlayan belkide hepsinin kendi charı olduğu birisinden 3 kat fazlayım yani ama bunu yaparken de çok zarar çektiğim oldu o yüzde rafla başlattığıma 20kdan fazla vermiyorum

4. Ben bu şekilde kimse ile anlaşmam oynarsa kendine oynar yardım isterse her türlü yardımı yaparım

Hepsini geçtim rafı mantıksız bulduğumu yazmadım yazımı okuyan birisi sürekli oynayan bir oyuncu bulduğunda çok yararlı olduğunu söylediğimi görebilir eğer öğle görsem raf arkadaşlarım olamazdı...

Edepli bir şekilde alıntı yapmadığın sürece bu sana son mesajım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 21 Ağustos 2020; 17:54:0 >

• Oynamadığı bir oyundan bahsedip saçmalakta bu olsa gerek kendin 50k 100k kesin verirdim diyorsun sonrada her ay 20k vereceğini vaat ediyorsun daha sonrada mantık çevreçevsinde söyledim ben o fiyatları diyorsun neden çünkü oynamadığın için kafadan sallamak basit iş ama oynadığın oyunda sadece 100 gold veririm aylıkta hiç gold vermeyi düşümüyorsun neden kendi kazandığın gold daha tatlı geliyor dimi onda işkembeden sallayamıyorsun kusura bakmada bu alalen iki yüzlülüğe girer zaten her charınıda kendine bağlayıp multibox sistemi ile rafa bağlamışsın retail için boş konuşmak senin için kolay. Birde 1m olmayan oynamasın diye mantık çevreçevesinde dahiyene bir açıklama yapmışsın ne yani ben 6 aylık üyelik alıp keyfime bakıyorum diye elimdede 100k dan fazla goldum olmuyor diye senin gibi her saati gold kasmaya ayırmıyorum diye bu oyunu oynamayayım mı şimdi birde bu akla sahip insan başkalarına akıl vermeye çalışıyor bazılarıda buna laf anlatmaya çalışıyor ilginç.

Arkadaşın konusuna gelirsek güvenilir birisi isen uzun süre oynayacaksan benim bir arkadaşım var ama bir hevesle biraz bakacağım oyuna diye bir düşüncen varsa hiç rafla vs ile uğraitırma insanları bence birde tabiki nasıl bir acc alacaksın genelde herkes ucuz olduğu için rus acc alıyor sen ne düşünüyorsun çünkü rus acc alırsan sadece rus hesaplar sana raf atabiliyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.