Şimdi Ara

RAGEZONDAKİ TÜRKLER:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet ragezone serverinde bir çok türk girip çıkmıştır aralarında kalıcı olanlarda olmuştur..server 40x..ve şu an gracia part2..4-5 türk olarak oyundayız..zamanında bir orduyduk giranı 3 klana karşı savaşıp aldık..şimdi ise başka yabancı klanlarda takılmaktayız..kısacası arkadaşlarımıızın çoğu serveri bıraktılar...sağlam arkadaşlara açığız..servera 3 senedir vipe gelmedi ve gelmezde..o konuda bir şüphe olmasın...başlığa gelince gülerek bir başlık atmışım çünki serverlar arasında en kaşar serverdır:Dserverdan tanışıpta görüşemediğim herhangi arkadaşlar burada olurlarsa sevinirim..saygılar..

• Biz varız burak :) selman abiye felan selam et :) kusura bakmayın ben başladım ama tekrar bıraktım ben necro hastası bir adamım e o serverda mana yok o beni kastı işime gelmedi :) ama bakarsın geri gelirim :) sonuçta orası benim L2 yi ilk oynaıdğım ve ilk öğrendiğim server :) Bu arada birgün ilker İnternet cafenin orada takılırken yanına gelicem :) ama hangisi diye şüpheleniyorum :) bende cengiz topeldeyim sabah 8 akşam 8 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ilious -- 8 Haziran 2009; 20:52:59 >
  • AHH Burak Abi AHH pc kötü olmasaydı ben daha neler yapardım o serverde
  • eheh saolun ilious tam adını yazsaydın keşke çıkartamadım :) ayrıca ben cafede oynamamki hiç:) çok eskidendi o...ama saol özverin için..deniz sana gelince olm çok sağlam pvp yapıosun ama ah işte pc sorununun bi çözsen iş bitecek:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: burockkan

eheh saolun ilious tam adını yazsaydın keşke çıkartamadım :) ayrıca ben cafede oynamamki hiç:) çok eskidendi o...ama saol özverin için..deniz sana gelince olm çok sağlam pvp yapıosun ama ah işte pc sorununun bi çözsen iş bitecek:)

iabi artık oyunda yapabilcegimiz bir sey kalmadı her seyi yaptık artık oyua tek girmemizin sebebi arkadaslarımız
    arkadaslarım hangi serverede olursa bende orda oluyorum
    eger oly de o char o ezik itemlerle birinci olabilseydim devam edebilirdim 68 puan la 2. olabildim
  • valla son aylardaki hero puanları baya düştü adam 28 puanla hero oluo sen düşün:))
  • Vay be Ragezonede bitti benim icin ne kasmistik zamaninda cok zevkli gunlerdi bidaha o kadar guzel ortam yakalayacagimi sanmiyorum en son 2 tane hero charim vardi simdi salman napti bilmiom server biraz dengeyi bozdu ondan sogudum ben ama hala sayili guzel serverlardan birisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.