Şimdi Ara

Ragnarok Online 2 Legend of the Second (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
470
Cevap
2
Favori
25.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "başlığa gelip yıl 2012 oldu halen çocuk oyunu yapıolar yeaaa" diyen çıkmadı mı halen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

"başlığa gelip yıl 2012 oldu halen çocuk oyunu yapıolar yeaaa" diyen çıkmadı mı halen?

Benim arkadaş ona yakın bişey söyledi facebook dan sildim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jinora

quote:

"başlığa gelip yıl 2012 oldu halen çocuk oyunu yapıolar yeaaa" diyen çıkmadı mı halen?

Şaşırdım yani bundan bir kaç sene öncesine kadar oyun tanıttığım zaman mutlaka 3-5 kişi anime oyunlara "çocuk oyunu la bu ne ki laaaaa" diye cevap veriyordu, ondan şaşırdım, gelişme var demek ki. Çıksa da oynasak bari

• quote:

quote:

quote:

Şaşırdım yani bundan bir kaç sene öncesine kadar oyun tanıttığım zaman mutlaka 3-5 kişi anime oyunlara "çocuk oyunu la bu ne ki laaaaa" diye cevap veriyordu, ondan şaşırdım, gelişme var demek ki. Çıksa da oynasak bari

Üstte attığım videoya bak istersen

• quote:

1-2 video falan koyakda şuralar canlansın Arkadaki müzik baya iyiymiş

Edit: Jobları karakter yaratırken seçiyoruz görünüşe göre. Bide arkadaş oyuna girerken üstte 1lv acolyte 1lv chef yazıyor bukadar oyuna etki ediyormu job lar ?

Edit 2: Ek olarak altta 2 tane exp barı var biri job un diğeri class ın galiba.

Edit 3: Büyük ihtimal benim PC de kasacak oyun. Umarım low da rahat oynayabilirimde bütün hayallerim yıkılmaz

Edit 4: Bi' yaratığa 500 kişi dalıyor

[DHTUBE=]

Oyun kasmaz ya kasa p4 mü ben son ayara getirdim grafikler vasatti

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

1-2 video falan koyakda şuralar canlansın Arkadaki müzik baya iyiymiş

Edit: Jobları karakter yaratırken seçiyoruz görünüşe göre. Bide arkadaş oyuna girerken üstte 1lv acolyte 1lv chef yazıyor bukadar oyuna etki ediyormu job lar ?

Edit 2: Ek olarak altta 2 tane exp barı var biri job un diğeri class ın galiba.

Edit 3: Büyük ihtimal benim PC de kasacak oyun. Umarım low da rahat oynayabilirimde bütün hayallerim yıkılmaz

Edit 4: Bi' yaratığa 500 kişi dalıyor

[DHTUBE=]

Oyun kasmaz ya kasa p4 mü ben son ayara getirdim grafikler vasatti

Pentium dual core e5300 2.60ghz işlemci 2gb ram hd3400 ekran kartı win7 home premium

Edit: bu grafiklerle medium ayarlarda oynayabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 31 Aralık 2012; 0:11:11 >

• Medium die bir ayar yokki oyunda sadece çözünürlükleri koymuslar bence rahat rahat oynarsın. p4 makina bile low da acar bu oyunu yani ben kör olmadıysam grafikler cok vasat geldi bana. o işlemciyle gta 4 oynuyordu millet bunuda rahat acar bence
  • Hoca benim attığım videoda gayet var grafik ayarladı iyi bak videoya istersen adam ayarlıyor ?

Edit: Ek olarak sistem gereksinimleri baya fazla geldi bana.

Ragnarok Online 2 Legend of the Second

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 31 Aralık 2012; 3:52:20 >
  • quote:

Hoca benim attığım videoda gayet var grafik ayarladı iyi bak videoya istersen adam ayarlıyor ?

Edit: Ek olarak sistem gereksinimleri baya fazla geldi bana.

Ben baktıgımda yoktu hatta yukarda yazdım ellnuide acılınca gelir belki dedi.ama sistem gereksinimleri nasıl fazla geldi dostum min p4 koymus adamlar suan cıkan hangi oyunda min p4 diyor. bundan daha uygun oyun bulamazsın ve mid ayarlarda kasmaz makinan. ama okadar cok player varki başlarda biraz sıkıntı yaşatir. boş serverlara yönelirsin

• Büyük ihtimal IP ban olur gibime geliyor ama hadi bakalım. (open betadan sonra olur olacaksada)
  • siteden login oluyorum oyuna girmiyor yardımcı olabilir misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax1903

siteden login oluyorum oyuna girmiyor yardımcı olabilir misiniz

Ayın 3 ünde açılcak.
  • quote:

Büyük ihtimal IP ban olur gibime geliyor ama hadi bakalım. (open betadan sonra olur olacaksada)

oyunda hiç bir ülkede ip ban olmayacak bizzat gm ye sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunt1 -- 1 Ocak 2013; 22:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

quote:

Büyük ihtimal IP ban olur gibime geliyor ama hadi bakalım. (open betadan sonra olur olacaksada)

oyunda hiç bir ülkede ip ban olmayacak bizzat gm ye sordum

E lag olur ozaman
  • Yüklemeye çalışırken daha başlamadan resimdeki hatayı alıyorum. Bi bilgisi olan var mı? Oyunun forumda da biri aynı hatayı sormuş ama cevap gelmemiş. Lütfen yardımcı olun

• Geçmiş olsun millet. Asisoft bir kez daha herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Yarın OBT yalnızca Malezya, Sinapur, Tayland ve Vietnam için açık olacak. Diğer ülkelerden giriş olamayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madawac

Geçmiş olsun millet. Asisoft bir kez daha herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Yarın OBT yalnızca Malezya, Sinapur, Tayland ve Vietnam için açık olacak. Diğer ülkelerden giriş olamayacak.

Dedim dedim inanmadınız noldu şimdi ? Kimdi o bizzat geme ye sordum ip ban olmayacak diyen ?
  • malezya proxy ile takılıyorum işe yararmı acaba :S
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Madawac

Geçmiş olsun millet. Asisoft bir kez daha herkesi hayal kırıklığına uğrattı. Yarın OBT yalnızca Malezya, Sinapur, Tayland ve Vietnam için açık olacak. Diğer ülkelerden giriş olamayacak.

Dedim dedim inanmadınız noldu şimdi ? Kimdi o bizzat geme ye sordum ip ban olmayacak diyen ?

Ben ip ban olmaz ya demiştim ama olay farklı bu ip ban degil sadece 4 ülke var eu serveri acıp bu 4 ülkeyi oynatmazlar sadece sacma olur
  • Nası IP Ban değil kardeşim ? O 4 ülke hariç hiç biyerden giriş yok daha neyin davası bu IP Ban değil falan. Gene herzamanki gibi hayal kırıklığı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.