Şimdi Ara

Ragnarok Online 2 Legend of the Second (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
470
Cevap
2
Favori
25.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun açılınca 10lv olanlara 5k cash verilecekmiş galiba o iyi olur Bide şu güzelmiş

Ragnarok Online 2 Legend of the Second
  • F2p oyunu bozar arkadaş ya bunu bir umut bekliyordum hevesim gitti para vercek oyun bulamıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

F2p oyunu bozar arkadaş ya bunu bir umut bekliyordum hevesim gitti para vercek oyun bulamıyoruz

adam zorla cebimden paramı alın diyor

item mallına harcarsın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

quote:

F2p oyunu bozar arkadaş ya bunu bir umut bekliyordum hevesim gitti para vercek oyun bulamıyoruz

item mallına harcarsın ?

Oyuna etki edecek yani parasiyla güclü olacak bir sistem koyarlarsa oynamam dostum zaten. o işleri sevmiyorum ki onlar b2p yada p2p den daha pahalıya geliyor. ha item mall acıp xp boost vs koyarlarsa olur ama pvp ye etki edecek şeyler konursa oynamam zaten item mall nasıl olacagi hakkında bilgim yok acıkcası

• quote:

quote:

quote:

item mallına harcarsın ?

Oyuna etki edecek yani parasiyla güclü olacak bir sistem koyarlarsa oynamam dostum zaten. o işleri sevmiyorum ki onlar b2p yada p2p den daha pahalıya geliyor. ha item mall acıp xp boost vs koyarlarsa olur ama pvp ye etki edecek şeyler konursa oynamam zaten item mall nasıl olacagi hakkında bilgim yok acıkcası

Denersin dostum işte

Zamanında Iris online vardı severek oynadığım başlarda normaldi de sonradan item malla abandılar p2w e döndü olay, bırakmıştım mecburen. ben aynı hatayı yapacaklarını zannetmiyorum. sadece kozmetik ürünler satıp inanılmaz kar eden oyunlar var en başında lol geliyor.

• Acaba lag falan olurmu sea serverından dolayı
  • Oyuna girdim tabiki karakter ekranına kadar Start game diyince ekran doluyor tam oyuna gircekken atıyor oyundan hata vs cıkmadan.

• quote:

Oyuna girdim tabiki karakter ekranına kadar Start game diyince ekran doluyor tam oyuna gircekken atıyor oyundan hata vs cıkmadan.

bilgisayarının dilini çince(singapur) yapıyosun o sorun ortadan kalkıyor.

• Aynen eyw. Oyun acıldımı sımdı yoksa test mi buda? kimse yazmamısda başlıga bi heycan yok (lag var baya)
  • ben artık cb, stress test oynamaya dayanamıyorum, o kadar çok oyunun cbsini oynadım ki, wipe olayından dolayı sıkılıyorum artık, cbde denemiştim 3 ocağı bekliyorum
  • quote:

ben artık cb, stress test oynamaya dayanamıyorum, o kadar çok oyunun cbsini oynadım ki, wipe olayından dolayı sıkılıyorum artık, cbde denemiştim 3 ocağı bekliyorum

Bende cabuk sıkılırım ondan(wipedan) cıktım direk

Grafikleri biraz daha net yapabilirlermiş aslında ?
  • quote:

quote:

ben artık cb, stress test oynamaya dayanamıyorum, o kadar çok oyunun cbsini oynadım ki, wipe olayından dolayı sıkılıyorum artık, cbde denemiştim 3 ocağı bekliyorum

çözünürlükleri denedin mi? otomatik ayarında max çözünürlüğün altındaydı benim için. grafik ayarlarına baktım mı hatırlamıyorum ama ordan ince ayar yapılacak bir şey yoktu sanırım.

• quote:

quote:

quote:

çözünürlükleri denedin mi? otomatik ayarında max çözünürlüğün altındaydı benim için. grafik ayarlarına baktım mı hatırlamıyorum ama ordan ince ayar yapılacak bir şey yoktu sanırım.

Çözünürlügü sona dayadımda ince ayar yok dedigin gibi 1920x1080 yaptım okadar diger ayarları koymamıslar

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çözünürlügü sona dayadımda ince ayar yok dedigin gibi 1920x1080 yaptım okadar diger ayarları koymamıslar

obden sonra eklerler belki. Grafiklerin aşırı iyi olmaması benim için iyi, benim pc yaşlandı baya

• Valla eklerler umarım uzun süre bu grafiklere bakarsak gözum bozulur benim Dragon nest var bide o cıkcakmıs onada bakıp 2sinden birini secicem. bakalım hangisi daha hoş olacak
  • Lime Odyssey var daha
  • hocam yılan hikayesine döndü lime ya. 2 senedir bekliyorum, duyrulduğundan beri, cbsini oynadım taiwan versiyonu ve bayıldım. açıkçası ro2den daha iyiydi hatta abartmayayım ama oynadığım en iyi f2plerden biriydi. gel gör ki halen daha çok uzun süre var çıkmasına.
  • quote:

hocam yılan hikayesine döndü lime ya. 2 senedir bekliyorum, duyrulduğundan beri, cbsini oynadım taiwan versiyonu ve bayıldım. açıkçası ro2den daha iyiydi hatta abartmayayım ama oynadığım en iyi f2plerden biriydi. gel gör ki halen daha çok uzun süre var çıkmasına.

bırak öyle olsun ya, demek ki hala eksik gördükleri şeyler var. bırak çalışsınlar harıl harıl.
  • Lime odyssey yalan oldu şuan tek ümidimiz ro2
  • 1-2 video falan koyakda şuralar canlansın Arkadaki müzik baya iyiymiş

Edit: Jobları karakter yaratırken seçiyoruz görünüşe göre. Bide arkadaş oyuna girerken üstte 1lv acolyte 1lv chef yazıyor bukadar oyuna etki ediyormu job lar ?

Edit 2: Ek olarak altta 2 tane exp barı var biri job un diğeri class ın galiba.

Edit 3: Büyük ihtimal benim PC de kasacak oyun. Umarım low da rahat oynayabilirimde bütün hayallerim yıkılmaz

Edit 4: Bi' yaratığa 500 kişi dalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkanDRDYK -- 30 Aralık 2012; 23:00:42 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.