Şimdi Ara

Ragnarok Online oynayan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende lightside legend RO da oynuyorum herşey süper
    ragnarok oynadığım ilk online oyun
    diğerlerinden bıktım ama bundan hala bıkmadım
  • Valaha Benide Özendirdiniz

Eskiden Oynadığım Free Server Var İsmi qro Gayet İyi Kasılıyodu Simdi Acıksa İndiricem Kasıcam
  • beyler bu ragnarok da WoW gibi mi ? yani free ve official serverler mi var ? bi de bende oyunu var(DVDden bulmustum) ama versiyonları cok uzun suruyo herkezde mi boyle ? ben daha oyuna hiç girmedim de. baslamayı dusunuyom burda yazanlara gore.
  • Eski açtığım konulara bakıyordum da bunu buldum. Oynamaya niyetli olanlar varsa bulalım güzel bir server başlayalım.
  • oyundaki en Saglam çar monk çünkü tam olarak hatırlamıorum 5 tane top çıkartıo sonra onları kaybedip bi skill yapıo tekrar 5 top çıkartıo asura denen en güçlü skili çakıo japonca harfler fln çıkıo eger saglamsa çarın 80 ken 90 ı rahatlıkla öldürebilirsin ama bi kötü yanı manan 10 dk mı 5 dk mı ne dolmuodu hatırladıım kadarıyla
  • Bunu söylemen Ragnarok'tan anlamadığını gösterir kusura bakma
  • Server olarak Blackout iyi gibi. Diğer serverlarda başladım ama hep "oo bunda oynicama orjinalde oynarım be" dedim. Blackout 500/250 idi sanırım level sınırı ve pvp ağırlıklı server. ama şöyle birşey var sürekli SD sinx görmekten sıkılabilirsin. Herkes delay düşürücü kart kasıp sinx yapıyor. Ama yinede önerebileceğim server başka varsa sizde söyleyin bende deniyim beklediğim oyunun çıkmasına 1 ay kadar var o kadar süre oynayabilirim.

Edit: yukarda mesajım varmış zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihtumreth -- 30 Temmuz 2009; 10:53:53 >
  • online sayısı çok iyi değilmiş açıkcası. Blackout da donate itemleri şöyle anlatim ya 2-3 hafta item kasıcaksın iyi karakter yapicaksın yada parayı vericeksin 5 günde (her item yok tabi donate olarak) iyi karakter yapicaksın. Abartı bi üstünlük sağlamıyor. (Tabi çok uzun süre oynamadım yeni itemler gelmişte olabilir)

Bu arada Ranger, Mechanics gibi yeni joblar ne zaman çıkıyor merak ettim. bırakmadan önce duymuştum çıkıcak diye hala çıkmadımı ?
  • Henüz çıkmadı onlar KRO'da test ediliyor. euRO'ya ne zaman gelir diye tartışılıyor forumlarda. Zaten o classlar gelince oyun baya değişicek. Ragnarok Renewal Project diye araştırırsan değişiklikleri görebilirsin.
  • arkadaşlar ragnayu önceden 1 ay oynamıştım...dayımın oğlu felan oynuyordu yardım etmişlerdi baya...assasin yapmıştım 70 lvl

amapek te bilmiyodum ...gene başladım bu sefer herşeyi unuttum..

gene assasin kasacam..daha 7 lvl novice

stat ne yapacam skilleri nasıl kullanacma ne kesecem bilmiyorum...birielri yardım ederse sevinirim.
  • Bu oyunu ragnarok sitesinden indirdim ama private serverlarda nasıl oynicam bi yardım edin lütfen!!!??!
  • private serverın kendi sitesinden küçük clienti indirip kurman gerekli normal oyunun üstüne (biraz geç oldu ama )

euRO serverı kapanıyormuş bu arada. Orda oynamayı uzun zaman önce bırakmış olsam da üzüldüm Hala 78 level crusaderım duruyor (3 yıl önce bıraktığım karakter )
  • Oyun 3rd joblar gelince çok kötü oldu
  • Ben beğeniyorum 3rd jobları gerçi ama eğer istemiyorsan ARo serverında oynayabilirsin.Nostalji bir offical f2p server.İkinci classlar yeni gelmisti daha en son.
    http://ro.tahadi.com/en
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Ben beğeniyorum 3rd jobları gerçi ama eğer istemiyorsan ARo serverında oynayabilirsin.Nostalji bir offical f2p server.İkinci classlar yeni gelmisti daha en son.
    http://ro.tahadi.com/en

Ahah tesadüfe bak

Benim Ragnrakçu bir arkadaş da beni bir servera davet etmişti. Arap serverı ama çok iyi, 3rd joblar yok falan demişti. Bu server sanırım o, sayfa başlığı arapça falan.

Belki başlayabilirim buna online sayısı da iyiymiş sanırım. Ama şu aralar uğraşasım yok. Biraz zaman geçsin belki başların tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 14 Haziran 2011; 14:22:03 >

• talonro oynuyorum şu aralar

eski günleri çok özledim oyundaki. özellikle 2 sene önce arkadaşlarla oynadığımız kayRO serverını. 3 sene önceki lunaRO yu ve hatta geçen sene oynadığımız uvRO yu bile özledim şu aralar tek başıma oynuyorum
  • yeni ragnarok 2 avrupaya gelsin bol bol oynarız :D
  • Aynen ama ilki gibi olacağını sanmam Ragnarok 1 de yavaş yavaş ölüyor gibime geliyor. Free serverlar bile boşalmış iyice, 1-2 tane kalabalk server var diğerleri bomboş.
  • Celebration ringimi alıyorum sonunda. 35m değerinde ve bütün statlara artı 5 veriyor. Bu TalonRO'Da custom itemlar çok fazla ama dengeyi çok iyi oturtmuşlar.
  • Arkadaşlar hangi serverlarda oynuyorsunuz toplanıp bi serverda oynasak. Ben arap serverinde şöyle bir takıldım. Yeni başladım oyuna pek bir bilgim yok ama eğlenceli ve güzele benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.