Bildirim
Ragnarok Online oynayan var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Free serverlarda takılıyorum ara sıra. -
özellikle mid serverlarda gun slinger a hastayim (yasalisi bolemiydi )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 29 Haziran 2007; 17:39:59 > -
bende cok eskiden offical de oynamistim (gunlisher:) -
quote:
Orjinalden alıntı: LORDFURKAN
özellikle mid serverlarda gun slinger a hastayim (yasalisi bolemiydi )
Gunslinger evet (: Karizma. Ama Ninja'larda çok iyi. Hasta oldum -
benim 90 monk vardı champion olucaktım 3 ark oynuyorduk bıraktılar ondan önce 85 wiz yapmıştım :( abimde 90hwiz xD server göçtü baya oynadık sıkıldım sonra kas kas :) şimdi voyageye bakmayı planlıyorum, oynucaklar için monk güzeldir ama kasması zor alan yok(heal+agi+bless daha ne olsun full tecizat :P) ama knight iidir hem alan var hem defans var Vit knightsan hele gani gani,agi knightsan beter hız ve yine alan skilleri :)
Son olarak ASURA GİBİSİ YOKTUR!!!!(monk skilli instant kill!!) :P -
ya bırak çizgi film gibi diyenleri Ultima gibi diablo gibi starcraft gibi yıllarca oynanmış hala bile oynanan hatta sistemleri hala kullanılan oyunlara laf ediyorlar :D napsınlar cahillik öyle yazacak varsa zaten topici kirletmesin :) -
su an online oyunlar arasında en kapsamlısı Ragnarok online bu arada ben 2,5 yıldır oynuyorum ve halada devam ^^
Euro loki deim her ay parasını veriorum ama verdiime asla pişman olmuyorum
ninja ve gun oyunda pek etkili karakterler diil sadece karizma :D free serverde statlar biras abartı olduundan çok güçlü görünüolar ama diiler
Nick:ChEm1@L
Job: Monk
Lvl: 94/50
server: Euro Loki
Guild: Miracle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chem1cal -- 29 Haziran 2007; 18:57:30 > -
quote:
Orjinalden alıntı: chem1cal
su an online oyunlar arasında en kapsamlısı Ragnarok online bu arada ben 2,5 yıldır oynuyorum ve halada devam ^^
Euro loki deim her ay parasını veriorum ama verdiime asla pişman olmuyorum
ninja ve gun oyunda pek etkili karakterler diil sadece karizma :D free serverde statlar biras abartı olduundan çok güçlü görünüolar ama diiler
Nick:ChEm1@L
Job: Monk
Lvl: 94/50
server: Euro Loki
Guild: Miracle
O cümleye biraz dikkat et en kapsamlı demek cok yalnış.Gerçekten her yonden kapsamlı sayılabilecek cok oyun var.Ben ultima oyuncusuyum ragnaroka başlamayı cok düşündüm herkez cok güzel vs diyordu.Fakat boyutu beni cok korkuttu sizce değermi ?
-
Bu oyunu yaklasik 4 yildir chaos serverinde oynuyorum. Eskiden olsa herkese onerirdim ama simdi baslayacaklara tavsiye etmem tabi siz bilirsiniz. ben ekipleri bi arkadasa kaptirdim aslinda iyide oldu tamamen biraktim.
Eski charin
Nick: Vah Shir
Job: Whitesmith
Level: 85/50 -
lordfurkan sen istanbul k. vakti oynadınmı
-
ben free serverlarda takıldım ratesi max 4 de oynadım okadarda abartı stat yoktu ve haklısın final strike ve kunia kasılması zor ninja, büyücüsü ise ii kasıo ama pvpde süperde deil, gunslingerın rapidle h.wiz kestiğine şahit oldum gerçi hwwizin biras mallığı var xD ama gunslinger düşük lwldi; Ayrıca UO ragnaroktan kapsamlıdır 2 sinide yeteri kadar oynadım UOyu hakkıyla öğrenip güzel bi clana girersen serverda iyiyse(Son zamanlarda bu 3nün bi ara bulunması nekadar zor olsada; öle bi yer varsa bana söyleyin :) ) çok mükemmel oluyor Sphere emulatoru için konuşuyorum :) ,ama ragnarokta çok güzel knighttan güzel bikere:D xD knightın gmleri soil gibi bişiolduğu için (uyuşuk) çok eğlencelidir yine para verilmez ancak kanımca
SON SÖZ DİABLO2>DİABLO>UO>RAGNAROK>>>>>>>>>>>>>>>>>>....... kınayt(bunuda yeterince oynadım bilmeden konuşmam :P) :P xD
-
valla ben 4 senedır oynuoyorum Rus serverlarında oynadım hep her karakterım oldu ve hersaman cok gucluydum.kendı guildım vardı.kısacası cok zevklı bır oyun.herkese tavsıye ederım .benım serverım 1x dı ama en zor kasması yanı ... -
ben 2 senedir oynuyorum. fakat sürekli acc. degistirmekten dogru duzgun char yapamadım atmosferi gayet guzel bir oyun. herkese tavsiye ederim.
Su an:
Nickname: nemesis_
Job: daha theif
Level:35/25
Server:euRo/Chaos -
bende çok acc değiştirdim ama bana şöyle bi yararı oldu. normalde blacksmith ya da sage gibi karakterleri 0 ekip ile kasmak imkansız gibi (DOTA'daki late game herolar gibi itemsiz bi işe yaramiyolar ) ama eski acc lerden gelen küçük küçük paralarla ekipleri tamamladım ben sana söyliyim bu oyunda en önemli şey ekip + paradır. bunlar olmadan kimse seni guilde almaz (woe yapamazsın diye) veya kendinde çok zorlanırsın level atlarken. bu parayı bulmakta zor. ya çok fazla ticaretle uğraşıcaksın ucuzdan alıp pahalıya satıcaksın ya sırf para kasmak için ayriyetten para makinesi charla oynicaksın ya da damlaya damlaya göl olur mantığıyla ana charini kasarken kastığın yerlerdeki yaratıklardan toplicaksın az az. Ben tüm günümü Bathorylerde geçiriyordum eskiden bunlardan çıkan itemin tanesi 350 zeny falandi rb olmama rağmen +7 ekip 2 tane vardi şimdi 1k olmuş süper kar yapılır. Arkadaştan ekiplerimi alabilirsem bende sırf woe için dönücem oyuna
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zihtumreth -- 11 Temmuz 2007; 8:48:09 >
-
hehe bordo bereliler burdamı toplanıyoz Van shir kim oldumu sölemim az merak et -
etmeme gerek yok biliyorum zaten -
Bende eski oyuncuyum.Uzun süre oldu.Oyunda çok yanlış charlar açmıştım hatta birindede bloodmoon arkadaşımız yardım etmişti monkuma bakalım hatırlayabilecekmi en son 8-9 ay önce girdim oyuna asura/spirit monk açtım onu job 50ye kastım sonrada monk olup oyunu tekrar bıraktım. Ortam çok değişmiş. Orc dungeon önü bomboş kalmış, eskiden ne güzel günlerdi hep orda oturur yabancı türk demeden muhabbet ederdik. herkes orda kasardı bir arkadaşlık ortamı vardı ki çok güzeldi parti bulmak vs.de çok rahattı şimdi hiç öyle değil herkes almış ekipmanını kendi kasıyo yeni baslayana pek tavsiye etmiyorum gireceksenizde itemsiz de olsa daha rahat kasabilecek bir char açmanızı öneririm.(archer gibi)
-
hehe evet hatırlamazmıyım (profildeki isminde yardım etmedi değil ) oyun bizi robota çevirdiğinden muhabbete vs pek zaman kalmıyor. çoğu kişi aralıksız level peşinde kimileri mvp peşinde kimileri wind armor peşinde. artık öle bi hırs olmuşki bilmiyorum . bazı kişiler buna eğlence diyor şahsen nasil eğleniyorlar şaşırıyorum. 15 saat aynı hareketleri yapmanın neresi eğlenceli anlamam zaten. oyunun bana göre tek eğlencesi woe olduğundan artık sadece woelere giriyorum diğer zamanlar başka oyunlara bakıyorum. bu arada rotr de Xmalion (ismi yanlış yazdim kesin) nickinde biri seni soruyodu byalanda ona yardım etmişsin sanıyorum (bende vardım sanki hatırlıyorum öle bişiler ) -
Valla, woe falan baktım bende çok sıkıcı geldi bana ya. kabalıktan hiç bişi yapamıyosunki fakat zamanında kasması çok zevkliydi.arkadaşlarınla muhabbet ede ede kasıyodun çok da zevkli oluyordu.
bu arada Xmalion yada ona yakın isimli birini tanımıyorum heheh artık ne kadar zaman geçtiyse üstünden:)
birde ragnarok 2 gelecek artık orda görüşürüz senle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psiacron -- 28 Ağustos 2007; 17:03:10 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X