Şimdi Ara

Silkroad hala oynanılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında (4-5 sene önce) oynuyordum, kısa bir süre oynadım ve bıraktım şu anda tekrar başlamayı düşünüyorum. Güncel olarak oyunun durumu nasıldır hala oynanılabilir mi keyifli mi yoksa oynanışta sıkıntı çıkaran birşeyler var mı tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Bazen tek bir sözcük her şeyi anlatır.

Hayır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ayağı çukurda...

• Abi serverlar full giremiyorum dün akşam 2 den beri uğrasıyorum az kaldı çıldırmama 12 saat oldu halen girip karakter açamadım
  • Arpeze nogel A kullanıcısına yanıt
    Bug dostum. Oyuna bot ile girme ihtimali daha yüksek. Bot bug'ı algılıyor ve farklı bir gateway server'a bağlanarak denemeye devam ediyor. Server'ları dolu sanma. Server'ların full gözükmesi de bug.

Bende şu anda 21 char açık.

• e peki ne yapmam lazım ?
  • Arpeze nogel A kullanıcısına yanıt
    Sıfırdan başladıysan, Silkroad-R'de takılabilirsin. Orada giriş sorunu yok sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar silkroada giriş premium plus ile eskisi gibi anında mumkun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar2626

Arkadaşlar silkroada giriş premium plus ile eskisi gibi anında mumkun mu?

Evet. Para ile alınan premium plus ve expert package service ile oyuna tek denemede girebilirsin.

Oyunda VIP buff sistemi geldi. Belli bir miktar silk kullandığında, VIP buff'lar elde ediyorsun. Silver ve üzeri buff'ın varsa, tek denemede oyundasın.

Silkroad hala oynanılabilir mi?

• Peki premiumu oyuna girmeden alsak gene aynı etkiyi görür mü? veya oyuna girmeden nasıl tek seferda silk kullanarak giriş yaprız? Malum preyi açmak için bile giremiyorum sabahın 5inde denedim sonuç; yine hüsraaaan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: caglar2626

Peki premiumu oyuna girmeden alsak gene aynı etkiyi görür mü? veya oyuna girmeden nasıl tek seferda silk kullanarak giriş yaprız? Malum preyi açmak için bile giremiyorum sabahın 5inde denedim sonuç; yine hüsraaaan :)

Premium'u sağ tıklayıp aktif etmek gerekiyor. Yani ilk olarak oyuna girmek lazım.

VIP buff sistemi, silk'i çektikten sonraki ay aktif oluyor diye biliyorum.

• Oho bu oyun ne hale gelmiş böyle. Bende oynuyordum bi zamanlar 8 char falan giriyordum ta ki durduk yere soyulana kadar. Şimdi oyun daha da dengesiz hale gelmiş. Eski günlerin hatrına indirip gireyim diyordum kendi kendime nede olsa ilk mmorpg oynadığım oyun buydu 2006 da başlamıştım. Durum böyleyse denemeye bile gerek yok. 2009 dan beri WoW oynuyorum. Son 5 aydır gold ile ödüyorum aylığı oyun arayanlara tavsiyemdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majestyca

Oho bu oyun ne hale gelmiş böyle. Bende oynuyordum bi zamanlar 8 char falan giriyordum ta ki durduk yere soyulana kadar. Şimdi oyun daha da dengesiz hale gelmiş. Eski günlerin hatrına indirip gireyim diyordum kendi kendime nede olsa ilk mmorpg oynadığım oyun buydu 2006 da başlamıştım. Durum böyleyse denemeye bile gerek yok. 2009 dan beri WoW oynuyorum. Son 5 aydır gold ile ödüyorum aylığı oyun arayanlara tavsiyemdir.

Oyun yaklaşık 1 senedir tamamen bitti. Uzatmaları oynuyor.

• Steam e gelcek olaylarıda komple hurafe herhalde. Ben çünkü o joymax denen firmanın talep üzerine birşey yaptığını daha görmedim.
  • quote:

Steam e gelcek olaylarıda komple hurafe herhalde. Ben çünkü o joymax denen firmanın talep üzerine birşey yaptığını daha görmedim.

Joymax'ta çalışan kalmadı. Ellerinde Silkroad Online'dan başka oyun yok. Oyundaki sorunları halledemiyorlar daha; oyunu Steam'e getirecek yetenekte birileri yok o şirkette. Steam bile kurtarmaz bu oyunu.

• Şöyle küçük çaplı bi server açma olayı yapabiliyormuyuz. Hani hamachi gibi mesela. Böyle host ben olcak 2-3 arkadaş gircek 80 lvl pvp falan yapıcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

quote:

Steam e gelcek olaylarıda komple hurafe herhalde. Ben çünkü o joymax denen firmanın talep üzerine birşey yaptığını daha görmedim.

Joymax'ta çalışan kalmadı. Ellerinde Silkroad Online'dan başka oyun yok. Oyundaki sorunları halledemiyorlar daha; oyunu Steam'e getirecek yetenekte birileri yok o şirkette. Steam bile kurtarmaz bu oyunu.

İyi de önüne gelen server açıyor stabil bir şekilde bu adamlar bu oyunun yapımcısı olduğu halde nasıl sorunları düzeltemiyor yıllardır anlamıyorum ben

• quote:

Şöyle küçük çaplı bi server açma olayı yapabiliyormuyuz. Hani hamachi gibi mesela. Böyle host ben olcak 2-3 arkadaş gircek 80 lvl pvp falan yapıcaz.

Herkes yelteniyor da; tutmaz o işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

quote:

İyi de önüne gelen server açıyor stabil bir şekilde bu adamlar bu oyunun yapımcısı olduğu halde nasıl sorunları düzeltemiyor yıllardır anlamıyorum ben

Bilerek yapıyorlar. Pat diye kapatamazlar oyunu. İnsanları soğutarak hallediyorlar bu işi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

quote:

quote:

Bilerek yapıyorlar. Pat diye kapatamazlar oyunu. İnsanları soğutarak hallediyorlar bu işi.

Valla bayağı ağırdan alıyorlar işi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.