Şimdi Ara

Ragnarok Online Server Tavsiye (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada 3rd classlarda max level 150'ymiş. Ben Intense inceliyorum şuan. sürüsüne npc koymuşlar alışmak baya zaman alıcak.
  • Ben oyunu fln indirdim en geç cuma günü başlarım artık. mt.w3 setupu nerden indiriyorsun söyleyebilir misn acaba?
  • Neyse artık ben ragray.net'ten indirdim. Bir de bir gün belirlesek o gün toplansak hep beraber başlasak. Tanışırız kaynaşırız güzel bir şeyler olur yani.
  • Hayır hayır. Bu sadece kro dosyaları. Server dosyalarını üzerine yüklemek gerekiyor sadece. Ben de gördüm o dediğini fakat eğer başka servera geçersem 1gb boşu boşuna indirmemek için bunu indirdim.
  • Şu alışma dönemini hiç sevmiyorum. Blackout'ta kendine has komutlar vardı @warp @home tarzında burada yok sanırım. Quest NPC lerinin bulunduğu bi haritaya gittim yanlışlıkla geri dönüş yolu yok. Kaldım wingte yoktu yanımda. Sildim bende karakteri. Belki vardır komut tarzı birşey fakat bilmiyoruzki.

Bu arada client update yapmazsa bikaç kere kapayıp yeniden açın yapmaya başlıyor.
  • Az önce ben de girdim oyuna server güzele benziyor. Zihtumerth nickin ne acaba benimki Muezza.
  • ahaha o senmiydin Pofurt diye açtıydım etrafta geziyodum bende.
  • Vay be şansa bak Ben çıkıyorum şimdi yarın oynarız artık. Heralde 4 gibi burada olurum ben.
  • Geliyorum 5dkye. PM atarım sana.
  • Ya bu whisperların yeni pencerede çıkmasını nasıl sağlıyorduk? chat penceresini kapalı tutuyorum genelde whisperların hiçbirin göremiyorum.
  • beyler ben başlıcam büyük ihtimalle ama burdahttp://iro.ragnarokonline.com/
    inş güzel olur oyun baya ilgimi çekti
  • kasarken baymadı desem yalan olur. champions, city of heroes gibi muazzam oyunlardan sonra artık hiçbir oyunda kasamıyorum. 98/67 de bıraktım sniperi. base kasmakta bişi yokta job baya zorluyor. yarın bakarım belki biraz daha. Bu arada serverda para biriktirmek kolaymı millet otu .... 3-5m'den satıyor?
  • Sıkılıp bıraktınız mı iki günde kimsede ses seda yok!?
  • 255 level server istiyordum buldum sonunda arsenal wow ismim zypherius arada giriyorum gelen olsa daha sık katılıcamda işte tek başına olmuyor :d
  • ArsenalRO ya biraz baktım da cok fazla online yok bir de süre olmadan skill atma kötü bnce. Sen de intenseye gelsen cok iyi olur. Olmazsa baska server bulalım onda oynayalım.
  • Beyler ben önceden duyduysanız EbilRo oynamıstım ama server kapandı.Şimdi yine başlamak istiyorum fakat nasıl yuklendıgını unuttum dataları felan anlatabılırmısınız bitaz detaylı olursa sevınırım.Beyler biri dataları yukleyen programın linkini verebilirmi ragraydan baktımda ingilizcem iyi değil bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fRoweLL -- 5 Ağustos 2010; 23:35:57 >
  • acaba bu oyunun linkini atarmısın aynı oyunmu merak ediyorum. Arattırdım çıkan resimlere şok oldum sanki elle çizillmiş gibi bi oyun çıktı karşıma bu oyuna bu kadar rabet varsa ciddi bi sorun olabilir ortada
  • Ne gibi bir sorun olabilir mesela?
  • Beyler ragnarogun data larını nasıl indiriyoduk acil yardım!!!!
  • assassin blade?
    qro daki nickin neydi?
    q-RO HR de oynuyodun sanırım değilmi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.