Bildirim
Ragnarok Online Server Tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
o kadar zamanım olsa :)
Ben daha çok hızlı kasıp arkadaşlarla MVP peşinde koşmak pazar akşamlarıda woe yapmakgibi etkinliklerde bulunmak istiyorum :D -
Woon Ro 'yu deneyebilirsin kasmayı kolay türk guilde falan var hatta gmlerden biri türk.Çok eğlenceli bir server tavsiye ederim. -
denemedgim oyunlardan biri karısıkmı oyun ? nekadr sürede ögrenilir tamamen birde pvp si nasıl -
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
denemedgim oyunlardan biri karısıkmı oyun ? nekadr sürede ögrenilir tamamen birde pvp si nasıl
karışık değil aslında oyun açıcağın karakteri bide bosslardan düşen kartların özelliklerini bilirsen çok rahat ilerlersin pvpsi ise gene karakterini ne kadar bildiğine bağlı olarak zevki değişiyor. stastları büyüleri bilmek zaten oyunun anlamanın yarısı diyebilirim :D
woonRo ya bakıcam sağol skalter -
quote:
Orijinalden alıntı: Assasinlblade
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
denemedgim oyunlardan biri karısıkmı oyun ? nekadr sürede ögrenilir tamamen birde pvp si nasıl
karışık değil aslında oyun açıcağın karakteri bide bosslardan düşen kartların özelliklerini bilirsen çok rahat ilerlersin pvpsi ise gene karakterini ne kadar bildiğine bağlı olarak zevki değişiyor. stastları büyüleri bilmek zaten oyunun anlamanın yarısı diyebilirim :D
woonRo ya bakıcam sağol skalter
Önemli değil sorun olursa yardım edebilirim. -
beyler bildiim kadarıyla bedava offical serveri var oyunun girin bi inceleyin
http://iro.ragnarokonline.com/ -
evet aslında orada güzel ama dediğim gibi zaman yok :D(wow,nfs world,karainci) bide bunda kasma işine girersem günün 24 saati bi oyun bioyun :D 255 olsun high wizard olsun woe si donate i kanatları olmasın bi server arıyorum ama bulamadım daha :D -
Ragnarokta kasmakmı? Allah düşmanımın başına vermesin ne diyim. Hele birde arkadaş çevresi olmadan tek kasmaya atılırsanız vay halinize. Kasmak için item lazım, item için para lazım, para için kasmak lazım, kasmak için item lazım... Zor yani. -
Heh. O yarış muhabbetlerini unutamam zaten. Hadi poring gel babana ulan ne geri gidiyon hayda başa döndü lan bu... Oyunu bırakmadan önce günde 15-16 saatim geçiyordu orada. Senlede takıldıydık sanırım baya oralarda. Şu yeni classlarında gelmesi yakın sanırım belki gelmiş bile olabilir. euro'da olmasa bile rebirtro gibi bi serverda bende başlayabilirim. En son blackout da oynadım orasıda zevkliydi baya. Ama RO havası yoktu. -
Beni de heyecanlandırdınız şimdi kaç senedir oynamıyordum :) Hangi serverdaysanız buradan söyler misiniz ben de oraya gelirim yalnızlık çekmemiş olurum :) -
Olabilir tüm yaz boşum zaten. Ben RebirthRO'nun ününü baya duymuştum. Oranlarda abartı değil 100/100/20. Ama millet uçmuş gitmişse bilemem. -
beyler ve bayanlar
karşınızda arab ro :D :D :D
https://ro.tahadi.com/
bu konuda düşüncelerinizi istiyorum daha yeni yuno şehri gelmiş ciddi kasıcak varsa 2. orjinal tecrübesine hazırım :D -
http://ratemyserver.net/
şu siteden bakarsanız daha güncel bilgilere ve hangi mob hangi mobla sevişirse ortaya ne gibi mvp kartı çıkar diye bilgiler yer almakta. -
tabi şuanda bunu yüklüyorum eğer yeterli seviye oyuncu varsa bide ingilizceyse sanırım buna başlıcam :D
old school ro direk :D -
indirdim sabaha bakıcam şuanda bu arab ro da ciddi merak ettim şuanda kasarken 30 kişi gördüm en az bene kasan bilmiorum hatırlar canlandı :D bunada bakıcam -
tamam başka arkadaşlarda gelirse çok daha güzel olucak -
Ben finallerim bittikten sonra bakabilirim. Intense iyi gibi sitede üstte online players kısmında 1242 yazıyor an itibariyle. Bence çokta iyi bi değer eğer doğruysa. 3rd classlarda eklenmiş. -
ben zaten kasma kısmından tiksindim artık euro'da canım çıkmıştı whitesmith yapana kadar. benim için önemli olan woe lerin zevkli geçmesi veya pvp, mvplerin. sırf o yüzden yine blacksmith açarım sanırım. ya whitesmith ya mechanic. -
Intense'e baktım. Açıkcası çok kötü bi server değil. Etrafta 99 olanların sayısıda az (belkide auraları gözükmüyordur bilemem) Lord knight ve paladinlerin süreleri dolmuş anlaşılan. Dragon, Wolf dolu etraf tek bi tane pecopeco göremedim. Yeni arayüzde değişmiş baya. Skilleri sürüklemeyi bulamadım bi türlü 5-6 dk lık izlenim iyi olacağına inanıyorum alışırsam.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X