Şimdi Ara

Ragnaros nasıl bir realm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım burda 45 Level paladinim var lakin hiç Türk denk gelmedim bu realmde devam etmeli miyim PVP olayı falan iyi midir bu realmde

• Daha önce de açıldı konu ama yine söyleyeyim serverin büyük kısmı macar ve ingilizce bilen çok baya da iyi biliyorlar.PvP açısından çok bir bilgim yok ama PvE de baya iyi guildler var hatta baya zorlayan applyler istiyorlar.Serverda Türk var ama bir elin parmakları kadar yani.İngilizceni geliştirip bu macarlara dayanabilirim diyorsan devam edin.Ama yok pvp istiyorsan Stormscale yi öneririm orada Ragnarostan daha fazla Türk var.Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProdhatE

Daha önce de açıldı konu ama yine söyleyeyim serverin büyük kısmı macar ve ingilizce bilen çok baya da iyi biliyorlar.PvP açısından çok bir bilgim yok ama PvE de baya iyi guildler var hatta baya zorlayan applyler istiyorlar.Serverda Türk var ama bir elin parmakları kadar yani.İngilizceni geliştirip bu macarlara dayanabilirim diyorsan devam edin.Ama yok pvp istiyorsan Stormscale yi öneririm orada Ragnarostan daha fazla Türk var.Kolay gelsin.

zaten topu topu 45 levelim sadece biraz üşendim baştan kasmaya Stormscale Horde mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Réx

Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım burda 45 Level paladinim var lakin hiç Türk denk gelmedim bu realmde devam etmeli miyim PVP olayı falan iyi midir bu realmde

Twisting nether diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

quote:

Orijinalden alıntı: Réx

Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım burda 45 Level paladinim var lakin hiç Türk denk gelmedim bu realmde devam etmeli miyim PVP olayı falan iyi midir bu realmde

Twisting nether diyorum

Tauren Warrior açtım bi tane bakalım

• Valla bana bi arkafas onermisti ilk wowu actigimda Hala da oynuyorum spinbreaker da 65lvl palam var. Spinbreaker nasi bi sw ? Baska sw lere hic girmedigim icin ben karsilastirma yapamiyorum :/ bi yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gw2 PvP Ve Wow PvP si
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.