Şimdi Ara

Rahat Krampon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4 haftadır Nike Mercurial'in
     Rahat Krampon Tavsiyesi

bu model kramponunu kullanıyorum.. Son 2 haftadır maçtan sonra baş parmaklarımda morarmı olduğunu gördüm.. Bu yüzden kramponumu değiştirmek istiyorum..Nike'ın bu kramponlarında bazı kişilerinde aynı problemi çektiğini gördüm.. Özellikle tırnak problemi sorunu oluşturmayacak, krampon'nun ön kısmının destekli olduğu ve rahat bir krampon tavsiyesi istiyorum sizlerden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc.Speedy ® -- 10 Ocak 2011; 1:58:26 >

• Güncel..
  • 8 senelik futbol hayatımda kullandığım 2 krampon olmustu.Tiempo ve mercurial.Bu sezon ilk defa yeni F50 lerden giyiyorum gerçekten çok rahat.
  • Bence Mizuno falan bakmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmrN

8 senelik futbol hayatımda kullandığım 2 krampon olmustu.Tiempo ve mercurial.Bu sezon ilk defa yeni F50 lerden giyiyorum gerçekten çok rahat.

Tiempo'yu Şu An Kullanıyorum.Ön Tarafı Hiç Güzel Değil
  •  Rahat Krampon Tavsiyesi

puma powercat

Rahat Krampon Tavsiyesi

• Birde Mizuno önerdim ama Türkiyede zor bulursun Sahibindende 2 tane var.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-takim-sporlari-futbol-mizuno-wave-ignitus-yellow/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-takim-sporlari-futbol-mizuno-supersonic-wave-md-2010-model-yeni-urun-30078112/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 15 Ocak 2011; 17:30:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrioR

quote:

Orijinalden alıntı: EmrN

8 senelik futbol hayatımda kullandığım 2 krampon olmustu.Tiempo ve mercurial.Bu sezon ilk defa yeni F50 lerden giyiyorum gerçekten çok rahat.

Tiempo'yu Şu An Kullanıyorum.Ön Tarafı Hiç Güzel Değil

Yıllardır vazgeçilemeyen krampondur Tiempo.Ne kadar yeni model çıkarsa çıksın Tiempo her daim kullanılıyor.Seninkinde bir problem vardır.
  • Arkadaşlar mesajlarını için teşekkürler..

Peki Adidas F50 baktım deneme fırsatı bulamadım fakat henüz, birde Adidas Predator bakmayı düşünüyorum bu krampon hakkında önerleriniz neler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc.Speedy ®

Arkadaşlar mesajlarını için teşekkürler..

Peki Adidas F50 baktım deneme fırsatı bulamadım fakat henüz, birde Adidas Predator bakmayı düşünüyorum bu krampon hakkında önerleriniz neler.

Bence F50,Predator bunları geç.

AdiPure yada Copa Mundial bu ikisi çok daha rahat ve kalitelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

quote:

Arkadaşlar mesajlarını için teşekkürler..

Bence F50,Predator bunları geç.

AdiPure yada Copa Mundial bu ikisi çok daha rahat ve kalitelidir.

Şuan en popüler krampon yeni F50 serisi.Herkes kullanıyorsa vardır bir bildikleri.
  • Arkadaşlar Adidas AdiZero F50 almayı düşünüyorum.. Kullananlar yorum yaparlarsa sevinirim.. Yarı prof. Resimdeki siyah modeli..
     Rahat Krampon Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc.Speedy ® -- 26 Ocak 2011; 2:54:22 >
  • Bende de aynısından var.Bu resimdeki prof olandır zaten.Yarı prof un tabanı tırtıklıdır bir de topuğunun üst kısmı değişiktir.Gönül rahatlığıyla alabilirsin kardeşim çok hafif ve kullanışlılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmrN -- 26 Ocak 2011; 12:45:06 >
  • Ben halı saha (Turf) almayı düşünmüyorum.. Hard Ground için olanını almayı düşünüyorum... Plastik dişli olanlarından..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mc.Speedy ® -- 27 Ocak 2011; 4:40:57 >
  • Nike Total 90 Laser III

Rahat Krampon Tavsiyesi

Plastik dişli olanı da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi He-isenberg -- 27 Ocak 2011; 9:49:17 >
  • Adidas F50'nin plastik dişlisini düşünüyorum..
  • quote:

Adidas F50'nin plastik dişlisini düşünüyorum..

Adidas F50 gerçekten güzel fakat yıllardır adidas predator serisi kullanırım inanılmaz rahat bir krampon tabii ki bu herkes için farklılık gösterebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.