Belediyeyi arayın durumu anlatın silerler ne olduğu belli yerler . |
Rahatsız Edici ve İstenmeyen Arama ve Mesajlardan Kurtulmanın Yolu (İYS) (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
-
İstanbul dayım başka il seçersen olurmu, mesela bu hızlı sonuçlandırma yapan illerden
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ikamet edilen il değişmiyor galiba
Şikayetin ikamet adresinde ki il müdürlüğüne gidiyor
aramayı yapan yada sms ve e mail atan kişi tespit edildiğinde ikametine bakılıyor hangi il ise oranın il müdürlüğüne gönderiyorlar .
Sen seçemiyorsun .
Gönderici tespit edilince ikametgahı hangi il ise o bakıyor
mersis varsa zaten sistem oradan bulup direk o il müdürlüğüne de gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu sistem kime ait arkadaşlar, devlet kanalı değil sanırım org.tr olduğuna göre. E-devlet bilgileriyle giriş yapılacak kadar güvenli bi sistem mi acaba?
Türkiye odalar ve Borsalar birliğinin
ticaret bakanlığı ile beraber çalışıyorlar
bir şikayet sonuçlandı ama diyor ki eksik bilgiden dolayı işleme alınamadı, şikayet oluştururken açıklama mı yazmamız gerekiyor, ben ekran görüntüsü alıp onu ekliyordum, 30 tane şikayeti yeniden mi yapacağız mecbur
Arama şikayet ederken aramanın ekran görüntüsünü ekleyip ne için aradıklarını yazacaksınız
Sms içinde sms ekran görüntüsünü ekleyeceksiniz .
Ekran görüntülerinde mutlaka saat ve tarih yazması gerekmektedir . 3 Şubat 2025 olarak bundan ötürü de eksik evrak deyip işleme almadan iptal edebiliyorlar
-
Bilgi için teşekkürler.
ben ekran görüntüsü içerindeki metni aynen kopyalıyordum genede eksik evrak deniliyordu artık şikayet etmiyorum. bir şikayet etmesi 5 dakikak zamanı alıyordu.
-
Size gelmiş bir durum .
muhtemelen tarih görünmediği için diyorlardır .Hangi ticaret il müdürlüğünde ise arayıp ret nedenini sorabilirsiniz .
kopyalama yapıştır yapmanıza gerek yok .
Görseli eklediğinizde metin olarak otomatik düşüyor .
-
resimden yazıları alan program bile kurdum buna rağmen eksik hatalı diye kapattılar dayanamadım telefon ettim sıkıntı nedir diye eksik personel dediler yani sistem var çalışması umurlarında değil.
-
Öyle bir hakları yok ne demek eksik personel diye işlem yapmadan kapatıyorlar .
Cimere yazıp ticaret bakanlığına gönderin bakalım onlara da aynısını diyebilecekler mi
-
oradan bıkınca cimerede yazdım artık şikayet etmiyotum kanun var uygulayan yok.
-
-
Bende 5-6 numara şikayet etmiştim hepsine 6563 sayılı kanun dışında diye cevap yazmışlar hiç bir işe yaramamış yani
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X