Konu diğer operatör bölümlerine de yanısıtlmıştır. |
Rahatsız Edici ve İstenmeyen Arama ve Mesajlardan Kurtulmanın Yolu (İYS) (7. sayfa)
-
-
teşekkürler konu daha güzel olmuş
-
sisteme eklediklerinden sms ve arama gelmiyor zaten .Bazı firmalar reddedilmiş olmasına rağmen sisteme onay olarak eklenmiş .
E Devlet üzerinden istediğimiz numaraları ekleyip kontrol edebiliyoruz .Kendi üzerimize kayıtlı olmamasına rağmen .
Diğer firmalarda sisteme girdiklerinde yavaş yavaş rayına oturur umarım .
YMN DESTEK VE YMN INS TICARET TARAFINDAN 20 Adete yakın aynı mesaj gelip duruyor bi şundan kurtulamadım .
-
Teşekkür ediyorum efendim☺️ -
Allah razı olsun☺️ -
Forex konusunda bende bıkmıştım ben giriş yapınca forex şirketinin adı gözüktü hmn englledim Allah'tan ki üye ettikleri şirket yasal mış -
Nasıl iptal ettiniz hocam. Bıktım artık bunlardan ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam valla bende bilmiyorum bana da aynı şekilde bayadır rahatsız ediyorlardı sonra bu siteyi bulunca girdim bi baktım ki orda yazıyor
..... Forex şirketi onay vardı hem aramada hem mesajda onay vardı ikisininde kapattım
Fotoğraf bırakırdım da belki yasaktır başımı ağrıtmak istemiyorum -
hat telekommu.?
-
Ne için sordunuz hepsinden var ?
-
annemim telekofu telekom yemin destek geliyor telefonuda 1110 10 tane yasaklı sms telefon hakkı var blokda koyamadım uygulama girdim sayfası bommoş ne izin verdiğim neden ret ettiği şirket var.
-
016 VODAFONE olarak görünüyor .Bendeki gelen numara Vodafone ye kayıtlı ben şikayet ettim eylülden itibaren incelemeye başladıklarında zaten toplu cezayı keserler .
-
ben artık tiss.gov.tr şikayet etmeyi bıraktım her ettiğimi eksik evraktan red ediyor oysa ekran görüntüsünü bile ekliyordum genede kafalarınsa 20 şikateyetten 15ini eksik belgeden iptal ediliyorlardı.
-
siz gerekli bilgileri girdiyseniz .Cimer e yazın bakalım ne eksiği varmış cevap verirler .Benimde iletiyi kapsam dışı diye reddetmişlerdi sonra işleme aldılar .
pandemiden dolayı Bursa il ticaret müdürlüğündekiler yeni kayıt görünüyor .İstanbul ANkara Konya Antalya cezaları kesti bile .
-
Konu sahibinden Allah razı olsun.
-
oraya şikayet edince cimer oraya sevk ediyor..
-
Onlarda neyden kaynaklı olduğunun cevabını yazacaklar
Şikayetinize istinaden yapılan incelemede , sehven kapatılmış olan başvurunuz yeniden değerlendirilmiş olup,
6563 sayılı kanun kapsamında işleme alınmış ve mevzuatlara uygun olarak araştırma çalışmaları başlatılmıştır. Bilgilerinize...
-
bi tane değil kaç tanesi
-
Numaralar ile belirtirsin sorun olmaz hepsi kayıt altında sonuçta.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X