Şimdi Ara

RAİD 0 İÇİN 965 BORD TAVSİYESİ( INTEL D975 XBX ALINDI )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşlemci E6600
    2 x 250 gb seageta 16 mb ncq
    4 x 1 gb 800 mhz ram
    pny quadro fx 1500
    coler master 550w

ana parçalar bunlar,

Raid 0 için bord tavsiyelerinizi bekliyorum..ben asus p5b düşünüyordum ama raid ile ilgili sorunlar varmış

hepinize kolay gelsin..
    ******************************************************************************************
    Zaman ayırıp yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bordu seçip sistemi oluşturdum..

intel E6600 İşlemci
    İntel D975 BX Extreme Mainbord
    Kingstone 4 x 1 GB 800 Mhz Ram
    600W Cooler Master Psu
    Pny Quadro Fx 1500 Ekran Kartı
    Segeate 2 tane 250 gb 16 mb cache 7200.10 Hdd
    Raid0 yapıldı sisteme
    Samsung 19" 940bw Lcd

şeklinde oluştu sistem.

Murat

murat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msakdogan -- 16 Mart 2007; 10:03:08 >

• asus p5b ile raid artık imkansız (imkansız diyorum çünkü yurt arkadaşımızın yurt dışından getirttiği kabloların tümü satıldı) diğer sistem bileşenlerine bakarsan parçaların baya güzel bence o parçalara p5b deluxe yada dq6 gider
  • illa asus p5b alacam diyosan ki fsb açısından hiç problemin olmaz bende e-sata kablosu var bitane sana satabilirim(20 ytl) yurt ışından geldi düşünürsen pm at
  • :)

illa p5b alacağım diye bi kural yok, 130$a akadar bi bord bakıyorum açkçası 200$a kadar çıkmak istemiyorum bord için..

murat
  • evet arkadaşlar başka tavsiyesi olan yokmu..
  • DS3 veya Abit ab9 pro
  • O fiyata intel DG965WH alabilirsin raid performansı mükemmel ve çok stabil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ASUS P5B DELUXE YADA P5B AL... RAİD KABLOSU BULDUNMU SİSTEM UÇAR...
  • kesinlikle gigabyte ds3
  • DS3 almanı öneririm.Hem mütiş hız aşırtmaya geliyor hemde raid için kablo arama derdin yok.
  • ds3 ds4 dq6 parana gore ds3 un uv 3 u cıkıyo bekle ıstersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: msakdogan

arkadaşaşlar raid 0 yapacağım

İşlemci E6600
    2 x 250 gb seageta 160 mb ncq
    4 x 1 gb 800 mhz ram
    pny quadro fx 1500
    coler master 550w

ana parçalar bunlar,

Raid 0 için bord tavsiyelerinizi bekliyorum..ben asus p5b düşünüyordum ama raid ile ilgili sorunlar varmış

hepinize kolay gelsin..

murat

Asus p5byi raid icin nasil tavsiye ederler anlamiyorum esata kablosuyla bagli kasa disinda sabitlenmemis bir harddiskle
    raid kurmak hic de saglikli bi yontem degil kanimca.
    msakdogan arkadasim 130 dolara kadar mainboarda para verebilirim demissin ama mainbord pc bilesenlerin en onemli parcalarindan birisi tum parcalarin saglikli calismasi adina biraz butceyi zorla stabil bir board al bence zira diger bilesenlerden anlasildigina gore standartlarin ustunde bir sistem kuruyosun.
    Benim tercihim her zaman stabilitesiyle kendini kanitlamis gigabyte olurdu. ds4 yada ds6 alinabilir bence.
    Saygilar.

• quote:

Orjinalden alıntı: populous

quote:

Orjinalden alıntı: msakdogan

arkadaşaşlar raid 0 yapacağım

İşlemci E6600
    2 x 250 gb seageta 160 mb ncq
    4 x 1 gb 800 mhz ram
    pny quadro fx 1500
    coler master 550w

ana parçalar bunlar,

hepinize kolay gelsin..

murat

Asus p5byi raid icin nasil tavsiye ederler anlamiyorum esata kablosuyla bagli kasa disinda sabitlenmemis bir harddiskle
    raid kurmak hic de saglikli bi yontem degil kanimca.
    msakdogan arkadasim 130 dolara kadar mainboarda para verebilirim demissin ama mainbord pc bilesenlerin en onemli parcalarindan birisi tum parcalarin saglikli calismasi adina biraz butceyi zorla stabil bir board al bence zira diger bilesenlerden anlasildigina gore standartlarin ustunde bir sistem kuruyosun.
    Benim tercihim her zaman stabilitesiyle kendini kanitlamis gigabyte olurdu. ds4 yada ds6 alinabilir bence.
    Saygilar.

pahalı bord iyi olucak diye bişi yok asrocun üstüne tanımam. kapışmak isteyen varsa gelsin makinem haftalarca acık kalıyo. tam yükte kapıştıralım makineleri bakalım kimin ki reset atcak

• ds3-
    ds4-
    msı p965-

arasında sıkışıp kaldım..
  • 2. elde içlerinde benimle dahil olduğum 2-3 kişi Gigabyte Dq6 satmakta.Ds3 sıfır faitına 2.el oalrak dq6 alabilirsiniz bence daha mantıklı seçenek olacaktır sizin için..
  • valla böyle bi sisteme p5b-deluxe gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuttyselo

valla böyle bi sisteme p5b-deluxe gider.

bence de +4 diski de raid yapacaksan ds-3 olmaz 2 portu destekliyo raid i..senin ich-8R yongalı bi anakart bakman lazım ich-8 lerle uğraşma hiç..o sisteme p5b-deluxe gider...rami kıs gerekirse ya da başka parçadan kıs ama anakart önemli..
  • Zaman ayırıp yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.. Bordu seçip sistemi oluşturdum..

intel E6600 İşlemci
    İntel D975 BX Extreme Mainbord
    Kingstone 4 x 1 GB 800 Mhz Ram
    600W Cooler Master Psu
    Pny Quadro Fx 1500 Ekran Kartı
    Segeate 2 tane 250 gb 16 mb cache 7200.10 Hdd
    Raid0 yapıldı sisteme
    Samsung 19" 940bw Lcd

şeklinde oluştu sistem.

Murat
  • selam arkadaşlar anlamadığım bişey var raid yapmak için board kutularından çıkan sata kablolarını kullanamıyormuyuz yoksa raid için özel bir kablomu var da benmi bilmiyorum anlayamadım.
  • yokmu bir cevap veren.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.