Şimdi Ara

RAİD 0 KURULMUŞTUR, basit anlatım içeridedir. (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
7
Favori
27.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: El Mukteda

ich10 var raid0 desteği olması lazım ama sitesinde raid'le ilgili bilgi verilmemiş.

http://www.asus.com.tr/Motherboards/Intel_Socket_775/P5P43TDUSB3/#specifications

ne güze ikitane 502hj ayarlamıştım kuramaycaz herhalde
  • raid driver'larına baktım da raid driver'ı da yok, sanırım raid kurulamıyor. pci express raid kontrol kartları satılıyor ama en ucuzu bile çok pahalıydı sanırım, 2 hdd için değmez.
  • quote:

raid driver'larına baktım da raid driver'ı da yok, sanırım raid kurulamıyor. pci express raid kontrol kartları satılıyor ama en ucuzu bile çok pahalıydı sanırım, 2 hdd için değmez.

Her ne kadar ich10 chip olsada P43'lerde raid,cf,slı desteği kısıtlı diye biliyorum...Hatta oc'da 420 mhz gibi bir yerin üzerine çıkılmıyor.
  • bende 2 tane hd502hj almıştım ne yapalım desteklamiyorsa satacam galibia teşekküler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

bende 2 tane hd502hj almıştım ne yapalım desteklamiyorsa satacam galibia teşekküler

Yerinizde olsam p43'ü satıp 2. elden p45 alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMANİTUx

quote:

Orijinalden alıntı: ErKaN-23

bende 2 tane hd502hj almıştım ne yapalım desteklamiyorsa satacam galibia teşekküler

Yerinizde olsam p43'ü satıp 2. elden p45 alırdım.

P5Qc anakartım vardı zaten geçenyıl arızalanınca bu anakart aldımaslında fena bir anakart değil ama dediğim gib hiçbir ayarla oynayamıyoprsunz, bu sefer işlemciyide değiştiririm herhalde 1155 pin İ5 yada İ7
  • bence de core 2 quad yetiyorsa az bir masrafla p45 almalısın oc yönünden iyidir.
  • quote:

bence de core 2 quad yetiyorsa az bir masrafla p45 almalısın oc yönünden iyidir.

iyide aga elimde 2x4 8gb 1333 ddr3 hyperix cl7 ram var ve ve şu an 250 tl gbi bir fiyata satılıyor, bu ramlarada yazık olur P45 anakartda kullanamam çünkü
  • quote:

şu nasıl?

http://forum.donanimhaber.com/m_42202022/tm.htm

bu ilanı inceledimde bayağı eski gibi satılmıştır herhalde, yinede işlemci ve anakartı satmak gibi bir düşüncem var
  • mantıklı, ikisi dışında diğer parçalar güncel, maşallah.
  • quote:

mantıklı, ikisi dışında diğer parçalar güncel, maşallah.

evet bu bir hafta zarfında kurtuldum sonunda anakart işlemciyi verdim gitti asus p8p67 ve İ72600k aldım en azından sistem yenilendi ve raid0 kurdum sonunda

RAİD 0 KURULMUŞTUR, basit anlatım içeridedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 29 Eylül 2011; 15:49:45 >

• hayırlı olsun, güzel parçalar, erişim süresi dışında raid de iyi olmuş.
  • teşekkürler şimdi farkına vardım da hdd leri sata 6gb portuna takdım sorun olrmu bildiğim kadarı ile 502hj ler SATAII

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErKaN-23 -- 28 Eylül 2011; 21:40:45 >
  • eğer koyu mavilere taktıysan onlar marvell'in raid kontrolcüsü ile raid yapıyor, bir de açık mavi olanlara veya grilere tak istersen, performans farkedebilir, bir de windows üzerinden raid kontrolcüsünün arayüz programını çalıştırıp, geri yazma önbelleğini etkinleştir.
  • acaba acronisle yedekte sorun çıkıyormu deneyen varmı
  • CTRL+I'dan sonra 100 GB ve 830 olarak ayırdım diskleri. 100 GB olan strip size ı 128 kb olarak seçti, bende öyle yaptım. Geri kalan 830 için otomatik olarak 16kb atadı,onu da 128 yaptım ama iyi mi yaptım bilmiyorum. Doğru mu yaptım acaba?

Bir de Wİn7 SP1 64 bit yüklerken raid sürücüsü yükleme ekranında daha sürücüyü yüklemeden diskleri görüyor ve sürücüyü yüklemeye kalktığımda bu sürücü eski deyip kabul etmiyor. Bişey yüklemeden devam etsem nolur?

Edit : Window kurulur kurulmaz programı yükledim ve denedim şöyle bir sonuç aldım. Daha driverları bile yüklemeden atladım valla. Niye öyle bir düşüş yaşandı, napmam lazım düzeltmek için ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreamcream -- 30 Eylül 2011; 23:28:15 >

• Bir kere daha test ettim ve bu sefer böyle çıktı. Bir anlık düşü yaşıyorum, neden kaynaklanıyor bu?
  • Arkadaşlar, raid 0 yaptım biostan ama win7'yi kurarken Hdd görmüyor. Ne yapmalıyım ?

Raid driveri yüklemem gerekiyor sanırım ancak floppy yok bende lanetler olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 1 Ekim 2011; 22:08:01 >
  • Benimde cuma günü 2.hdd geliyor mesaj bulunsun lazım olacak.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.