Şimdi Ara

RAİD 0 KURULMUŞTUR, basit anlatım içeridedir. (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
7
Favori
27.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 225 mi hocam senin değerler biraz düşük sanki firmware de sıkıntı olabilir o disklerin en kötü 275mb çekmesi lazım 100-150gb alanda
  • ismail emin misin? tek disk zaten max 100-120MB/sn arası görüyor, 2 disk için normal bence.
  • teacher da vardı aynı dıksler 300mb göruyor dıye bılıyorum en ıyı dısklerden bırısı degıl mı bu f4 ler 145mb e kadar cıkıyordu tek dısk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

teacher da vardı aynı dıksler 300mb göruyor dıye bılıyorum en ıyı dısklerden bırısı degıl mı bu f4 ler 145mb e kadar cıkıyordu tek dısk

Bunlar spinpoint f1 hd322hjler.Teacherdaki hd322gj di sanırım daha iyi.Nettede benim diskler bu hızda hatta bendekiler daha iyi gibi.
  • corsair 240gb sata3 aldım sistemi kurdum driverlar falan peki arkadaşlar ssd için ne gibi ayarlar yapmak gerekiyor ??
    ilk önce kurarken ahcı modda kurulum yaptım başka yapmam gereken yazma önbelleğini açma gibi v.b şeyler var mı? bir de ön belleği hangi intel kontrol yazılımından yapıyorduk?

bu da okuma testi (yazma deniyemiyorum hata veriyor galiba yazma önbelleği açılmamış ondan anladığım kadarıyla)

RAİD 0 KURULMUŞTUR, basit anlatım içeridedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 28 Ekim 2011; 23:45:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

Orijinalden alıntı: metinolampx

quote:

Orijinalden alıntı: Said6

AMD sb850 yonga seti ve hd502hj raid 0 kullanan varsa windows/sistem32/drivers/disk.sys dosyasını upload edebilir mi
    Bu dosya hata verdiğinden mavi ekrana geçiyor.

Aşağıdaki linkten indirebilirsin kardeş, bu arada x64 win7 den aldım dosyayı.

http://www.speedyshare.com/files/28161639/disk.rar

Çok sağolun ama gerek kalmadı sonunda yapabildim. Kabloları değiştirdim ilk 32 bit sonra da 64 bit driver kurdum oldu. Ama büyük ihtimalle kabloların birinde sıkıntı vardı. Ama hd tune iki harddiskte de hata yok demişti.Birazdan testleri eklerim.

1.5 yıl sonra format atmaya karar verdim format atınca gene aynı sorunla karşılanşınca bu konuyu aradım. Eski mesajım sayesinde sorunu çözebildim. Yalnız eskiden nasıl böyle bir çözüm bulmuşum şarşırdım.

•  RAİD 0 KURULMUŞTUR, basit anlatım içeridedir.

Dün akşam raid 0 yaptım ve değerlerim yukarıdaki gibi, önceki sayfalara baktığımda değerlerin normal olduğunu düşünüyorum fakat sormak istediğim bir şey var. HD tune programında health kısmı gözükmüyor, bunu raid 0 sistemde göstermenin yolu yok mudur? HD sentinel programında diskin sağlıkları çok iyi gösteriyor ama o gösterilen değerler doğru mudur acaba?

Bunları şu yüzden soruyorum, pc başlarken windows logosundan sonra hoşgeldiniz yazısından önce siyah ekranla karşılaşıyorum, 5-10 saniyelik bekleme oluyor orada. Sanki harddisk de birşeyleri okumuyorda o yüzden bekleme de kalıyor gibi geldi fakat tam anlayamadım. Harddiskte sıkıntı var mıdır yok mudur nasıl öğrenebiliriz?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.