M4A79T Deluxe Anakart Win7 x64 Raid 0 olmuyor x64 sürücülerinin heposini denedim fakatr tanıumadı yalnızca x86 raid sürücülerinde hddler raid olarak gözüküyor fakat işletim sistemi başlamıyor"missing file" diyor. Bir şekilde x64 raid sürücüsü nasıl tanıtılır herşeyi denedim.
raidi kurdunuz sanirim. peki boot diski sectiniz mi yani ilk diski? ayrica driver guncel mi?
first boot cd rom second boot hdd tabii ki win7 kuruyorum fakat kurulum ekranında hdd ayarlarına geldiğimizde raid hddleri görmüyor dolayısıyla cdsinden veya sitesinin güncel Ahcı/Raid sürücülerini çektim hwepsini denedim Windows 7 x64 de Raid i görmüyor hiçbir sürücüyü de kabul etmiyor. Anakart değiştirdim. Gigabyte ın 790xt UD4P sinde denedim.Aynısı onun için de geçerli.Tü m güncel raid ahcı sürücülerini çektim sitesinden (sata sürücüleri vs.) fakat onda da x64 de win7 raid sürücülerimi kabul etmiyor. Acaba Windows 7 de 64 bit de Raid yapamayacakmıyız artık ?
hangi driver var elinizde? birde win7 sp1 li cd mi var elinizde?
saatlerdir internette araştırıyorum bir çözüm bulamadım 7 saattir uğraşıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme