Merhaba, en az 2 adet disk takılmasına izin verebilecek ve bu iki disk üzerinde raid oluşturabilecek bir enclosure var mı ? Sanırım bu enclosure üzerinden çıkıp NAS yapısına giriyor.
ancak çok fazla veri kaybı yaşadım. 2 defa laptop'um diski sarsıntı dan dolayı bozuldu ve birçok yazdığım kodlar gitti. Bir kısmını external üzerinde tutuyordum onları kurtarabildim.
ancak benim düşüncem iki disklik bir raid üzerine tüm bilgilsayarımın ve externalın backup'larını alabilmek. Bunuda en ekonomik çözüm ile sağlamak istiyorum. intel atom işlmecili mini bir pc ilede belki yapabilirim ancak network üzerinden backup olındığında hız çok düşecektir.
böyle bir ürün var burada bahsedilen USB 3.0 modülü expresscard ile bağlantı sağlıyor. USB 3.0 hızlı bir topolojiye sahip olsada ExpressCard'ında sınırladığı bir hız olduğunu düşünüyorum. ExpressCard'ın çalıştığı hız aralığı konusunda bilgisi olan var mı ?
Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme