Şimdi Ara

Raid - item konusunda yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam, arkadaşlar ben 80 oldum ama raid görmüşlüğüm yok hc gibi rondom bulabilirmiyim kaç gs ye ihtiyacım var ve nereden temin edebilirim. 80e kadar herşey iyi güzeldi ama şuan bg lerde 1vs1 de çok kötü durumdayım.. Açıkçası bezdim

Buda charım Armory

• heeee
    wow-heroes.com
    orda hangi raid icin uygun oldugunu gore bilirsin...
    item konusunda da oradan baka bilirsin ....
    ama 80 de en guzel itemlar ICC den duser
    orayada 5k gs uzerinde degilsen almazlar...
    Jpoint ile T10 al
    back ve kemer icin 264 item al ( Jponit )
    ayak kabi icin PIT of SARON HC yap.
    GEM tak
    Ench cok bakmazlar diye dusunuyorum...

kolay gelsin
  • 80'de o kabusu bende yaşarım hep. Önce heroic yapman lazım raidlerde etkin olabilmek için.
  • 1ay sonra 85 ol ondan sonra dert etmeye başla raidleri :)
  • istersen honor kasıp wrathful seti üstüne dizebilirsin. her hafta voa 10-25 girip şansın yaver giderse ellik ve donluk çıkar.zaten şu sıralar herkes set mevcut kısa sürede dizebilirsin. ve en önemlisi bol bol hc yapman honor ve justice puanları toplamak maksimum 4k kasabiliyorsun. sonra haftalık raid görevine gir çok basit iteme pek bakmıyorlar.
  • dert edilecek şey değil. cataclysm geliyor 1 ay sonra ve ilk bölgedeki questlerden 272 level itemler alıcaksın quest reward olarak.

ama dersen ki ben oyunu öğrenmek istiyorum, raidleri öğrenmek istiyorum; o zaman ben sana 1 ay boyunca raid bulabileceğin yerlerdeki bossların adını yazarım, wowwiki'den, wowhead'den bossların özelliklerini okuyup, youtube'dan taktiklerini izlersin.

özetle: maksadın item mi raidleri öğrenmek mi?
  • Arkadaşım öncelikle tüm Heroic Dungeon'ları bir güzel bitir. Daha sonra Onyxia, ToC yapan puglar oluyor onlara girmeyi dene. Tam sana göre item düşecek oralardan. Naxxrmas ve Obsidian Sanctum yapma çünkü oradan alacağın itemlerle, heroic dungeonlardan düşen itemlerin lvl sayıları aynı. Dediğim şekilde gearını yükseltip, icc yapmaya başlayabilirsin. Ancak 1 ayda bitirebilirmisin orasını bilemem. Catacylsm de oynayacaksan şimdilik takıl para kas derim ben sana. Cata'da bol bol vaktin olacak item yapmak için.
  • Yorumlarınız için teşekkürler.
    @ToughGui
    Aslında amacım her ikiside dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.