Şimdi Ara

RAİD ve DVD tanımama sorunu acil yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni sistem topladım ve raid yapmak istediğimde ilk sorun olarak dvd rw tanımamasıydı. Daha sonra bunu bir şekilde ortadan kaldırdım ve xp yukledım sp3 lü. Fakat herseyı yukleyıp xp yi başlatmaya başladıgında mavi ekran hatası verdi ve sabit disklerinizi kontrol edin gibilerinden bir şeyler yazdı. Bu tür sorunla karşılaşan birileri varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim. anakartım DFİ harddisklerde seagate 7200.12 ve sıfır aldıgım ürünlerdir hddler :(( yardımcı olabilicek olan varsa çok sevinirim

• Sata sürücüleri eklenmiş bir XP cd si oluşturmanız lazım. Bu şekilde bir xp cd si oluşturduğunuzda kurulum sırasında raid diskleriniz görünecektir.

Sata sürücü eklenmiş bir xp cd si hazırlamak istiyorsanız imzdaki konuya göz atınız.
  • sata sürücü ekli xp var bende dostum perfect xp onun haricinde gene denedim baska cd lerde oldu ama malesef sonuç aynı. + Dvd rw yi bir tanıyıp bir tanımamasının nedenını anlamış değilim

başka aklınıza gelen birşey var mı?
  • DVD yazıcınız başkja bir sata girişine takıp bir de öyle deneyiniz..
  • saolasın dostum sorunu hallettik. dvd rw de sorun varmıs ve windows cd lerinde. Burdan herkese söylüyorum kesinlikle NEC dvd yazıcı almayın onun yazdığı butun windows cdlerini okumadı başka bir cd yi denedim arkadaşta ve sorun giderildi herkesin bilgisine sunarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.