Şimdi Ara

RAIDMAX MODULAR 2*8Cm Fan 630Watt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu psu hakkında bilgisi olan arkadaş vramı acaba nasıldır uygun fiyata buldum

şu anda fsp 400 w kullanıyorum hd 4870 almayı düşünüyorum ancak yetmeyeceğini düşünüyorum bu psu nun

sizce raidmax alınırmı

PowerSupply RAIDMAX MODULAR 2*8Cm Fan 630Watt

Raidmax'ın en iyi güç birimi Volcano! Volcano siyah boyalı alüminyum gövdesi, iki adet 80mm'lik mavi ledle aydınlatılmış pervaneleri, oyma özel tasarım kabile simgesi, akıllı kablo yönetim birimi ve 630 watt lık gücüyle tüm beklentilerinizi karşılar.
    Toplam Watt Değerleri : 530/630
    4 uçlu molex konnektör/s : 8
    S-ATA güç konnektör/s : 2
    4 uçlu Disket S. konnöktör/s: : 2
    PCI-Express konnektör/s : 2
    4 uçlu 12 volt connector : Var
    8 uçlu 12 volt konnektör : Var
    Açıklama(3) : Pervane Ayrıntıları : 2 x 80mm Blue LED Pervane
    Alaşım : Fırçalı Siyah Alüminyum
    Boyutlar : 6.5 x 3.5 x 6 IN (UxGxY)
    16.5 x 9 15.25 CM (UxGxY)

ilgilenen arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

• Bana göre piyasanın en iyi fiyat/perf ürünü para biriktiriom bende bunu alcam şüphen olmasın RAIDMAX ise alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 11 Temmuz 2008; 17:58:27 >
  • aslında şimdi liste önümde herhan alabilirim ama işte biraş araştırmak gereiyo diye düşünüyorum
  • haklısın tabi sen araştırmanı yap ama bence hem çok iyi performansı var hemde çok karizma bu ikisinin olduğu hemde ucuz olan bi bu var yani bu arada fiyatı 129 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 11 Temmuz 2008; 18:18:11 >
  • biraz daha düşük buldum

önemli olan f/p

bu paraya zaten çok şey beklememk lazım piyasadaki diğer psu ların fiyatları baya yüksek özellikle 600w üstü
  • yokmu arkadaşlar fikri olan kullanan kullanmak isteyen
  • raidmax psular gerçek değerleri söylemezler,kesinlikle tavsiye etmiyorumsistemi riske etmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cooler Master 20cm.ve 23cm.fan
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • raidmax sürekli olarak 530w verebiliyor ona vereceğin parayla bunlardan birini alsan daha iyi olur

http://www.sanalmarketim.com/urun/ETLC550W/

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3453

• RECOM Power Engine 600W PSU

bu nasıl bir psu dur
    raidmax dediğiniz gibi bir psu ise kesinlikle yaklaşmam bile 530 w veriyor demek
  • bende bu psuyu kullanıyorum arastırmadan aldım ancak psu guzel ama 630w veremez ustelık verımlılıgıde dusukmus baska psu bakabılırsın ancak fiyata gorede cok kotu degıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.