Şimdi Ara

Raijintek marka PSU alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben gen3 nv2 sandım bu heral sızın yazdıgınız
    https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-kingston-1tb-nvme-m-2-3500-2100mb-snv2s-1000g-fiyati,5242127.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

Daha almadım kasayı da karşılaştırıp hepsini bir sipariş vermek istiyorum herhangi bir sorun çıkarsa çabuk çözebilmek için ayri günlerde gelmesin diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Evet attığınız ürünü yazmıştım ben alınabilir değilmi

• growjole G kullanıcısına yanıt

Anladım ben demin farklı şey sorunca kasa linkini bırakmayı unutmuşum link burda.

Yukarda arkadaşın önerdiği ponos ultra kasa olablir o bnm sistemde de var iyidir o fiyata.

Raijintek marka PSU alınır mı?
    Raijintek marka PSU alınır mı?gaming.gen.tr
    VULCAN-4070SUPER / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4070 SUPER 1-Click OC 2X V2 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Star Wars Outlaws Hediyeli
    https://www.gaming.gen.tr/urun/413890/vulcan-4070super-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-v2-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi-star-wars-outlaws-hediyeli/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 7 Kasım 2024; 15:26:14 >

• Attığınız kasayı inceledim hocam daha öncede bakmıştım fakat anakart ve ram konusunda yeteri kadar seçim yapamıyoruz ramler 8x2 lexar baska secenek yok

Kendi topladınız parçaları önerilen ponos kasa ve cratos psu ile toplayabilirsiniz hiç olmazsa kendi seçtiniz parçalarla olur. Ram, anakart , kasa , psu gibi. Hiç olmazsa onlar kendi seçiminiz iyi parçalar.

Evet oyle yapicam hocam görüşleriniz için çok sağolun peki son olarak bu kasa bu fiyatta iyimi yani bu fiyata daha iyi bisey bulabilirmiyim görünüş açısından birde asıl sorunun parçaları birleştirmek bununla ilgili siz kendinizmi birlestirmistiniz

• n201 kullanıcısına yanıt

Hocam 2side güzel kasalar ama msi asus veya galax ekran kartınkullanmak istiyorum birde hesaplayinca ayniya geliyorlar benim sistemle

O fiyatlara ancak o var çok daha ucuzları çok iyi çıkmaz içi geniş kasadır. Ekran kartı derinliği baya var. Daha pahalıya daha iyisi tabi olur ama bütçeyi aşar Ben kendi parçalarımı tek tek almışımdır zamanla , kendim montajı yapıyorum. Hazır sistemi ondan önermiştim anlamıyorsanız montaj kurulumdan onlar yapar gönderir diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erhan1982DZC -- 7 Kasım 2024; 18:24:7 >
    montaj falan ugrasmam dersen dıye attım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun

• Bana resim atma şansınız olurmu sizdeki psu nun hangi kablolari nereye baglaniyo en azondan ekran kartininki filan

Mesela bu attığım ekran kartı için 4070 super olacaksa kart, bu şekil gen 5 psu ile bağlanacak bir ucu psuya diğer ucu ekran kartına.

Buda işlemci güç girişi bir ucu anakartın üst sol bölümüne, diğer tarafta yine aynen psu bölümüne olacak, giriş tarafları her psuda belirtiliyor yazıyor istseniz de ters takamazsınız.

Bunları tam olarak youtube tan falan nasıl takılıyor diye video seyrederek yapın daha verimli anlayarak olur. Gerçi zor değil ama tecrübe beceri ister az da olsa.

Tamamdır çok teşekkür ederim

• @Erhan1982DZC hocam ben sistemi sipariş ettim anakart msi mag b650 tomahawk aldım indirime girince dayanamadım fakat ekran kartını galax 4060ti aldım şu anlık 4070 alicam ilerleyen dönemlerde değişim yapcam cumartesi malzemeler gelicek fakat kablolar konusunda 4060ti kablosunu nereye takicam

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.