merhaba acaba yama hala tamamlanmadı mı 1 ay oldu da |
Railway Empire Türkçe Yama Çalışması( Tamamlandı %100 ) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Geri kalan kısmını translate üzerinden yapmamı isterseniz yardımcı olmak isterim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son durum nedir acaba ?
-
Kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum.
-
son durum nedir acaba ?
-
Yama cıkmayacak heralde anladıgım kadarıyla yoksa şimdiye kadar bıterdı dusuncesi ıcındeyım..
-
Bence de biterdi. Başlayan arkadaş öylece bıraktı galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çeviri devam ediyor arkadaşlar. Başka projelerde oluşan bazı sıkıntılar nedeniyle beklemeye alındı. Bilgilendirmeler için, forumda çok aktif olmadıklarından dolayı discord sayfasını kontrol edebilirsiniz. https://discord.com/invite/kgcED9RXgW
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtastepe -- 3 Ocak 2021; 14:52:1 > -
Yalanınız bitmez. Diğer yamalar gibi buda öldü. Şu lafları duyduysanız yamadan ümidi kesip sekmeye CTRL + W atın gitsin.
-
Ben çevirmen veyahut yönetici değilim. Sadece discord da açıklanan bilgileri aktardım. Doğrusu yalanı beni ilgilendirmez. Eğer gerçekten %75 civarında ise bu kadar gelindikten sonra bırakılmaz diye umuyorum.
-
Vallahi bende öyle umuyorum hala beklemedeyim. Umarım en yakın zamanda yayınlarlar.
-
Mesaj attım ben cıkacak dıyorlar ama heralde bır calısma yok şu anda anladıgım kadarıyla..
-
quote:
Orijinalden alıntı: comment055Mesaj attım ben cıkacak dıyorlar ama heralde bır calısma yok şu anda anladıgım kadarıyla..
Unutun şunu :)
-
Hocam bitmedi mi hala 4 ay geçmiş (#`-_ゝ-).
Devam etmeyi düşünmüyorsanız da en azından elinizdekini paylaşsanız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CupressusMacone -- 13 Mart 2021; 16:16:56 > -
Merhaba yama hala devam etmekte olup elimizdeki diğer yamaların tamamlanması sebebiyle geçici olarak yamaya ara verilmiştir.
Edit: Yakında projeye tekrardan devam edilecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBGtrFORCE -- 12 Mayıs 2021; 20:3:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: MBGtrFORCEMerhaba yama hala devam etmekte olup elimizdeki diğer yamaların tamamlanması sebebiyle geçici olarak yamaya ara verilmiştir.
Edit: Yakında projeye tekrardan devam edilecektir.
Ne yalan söyleyim japonya dlc de çıkmıştı. Bu durum gerçekten üzdü. %100 türkçe umarım çevirilir. Beklemekteyiz iyi bayramlar.
-
-
O gerçek bir yama değil ve virüslü. Sakın indirmeyiniz.
-
"çıktığında" eminim şahane bir yama olacaktır
-
yama daha çıkmadı mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X