Şimdi Ara

Rainbow 6 Siege - Grup sesi / oyun sesi MİKROFON hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcut iki farklı kulaklığımla da denediğim bir sorun var ,
    Konsolu yeniden başlat olarak başlatıp, R6 de maça girdiğimde mikrofon sesim takım içi duyuluyor ve ekranın sağ yanında mikrofon sesi amblemi görünüyor . Fakat bir grup davetine katıldığımda veya grup başlatıktan sonra , grup sesi/ oyun sesinden ayarları değiştirsem de veya gruptan tamamen çıkıp oyuna tekrar girsem de , maç esnasında mikrofonumun sesi oyun içi takıma ulaşmıyor ve mikrofon simgesi de gözükmüyor.

Bu durumu hem pubg de hem pvz2 multisinde de denediğimde onlarda problem yok. Oyuna giriyorum , kafama göre bir grup oluşturuyorum , sesi gruba ver - oyuna ver i değiştiriyorum. Herşey olması gerektiği gibi devam ediyor !!

Yalnız rainbow da , eğer bir kez grup açıldığında , gruba ses her zaman giderken, (grubu kapatsan bile) oyun içi gruba mikrofonun sesi bir daha gitmiyor. Taki konsolu yeniden başlat yapana kadar...

Konu hakkında fikri olan varsa cok sevinirim. Veya en azından rainbow six i olan bir arkadaş, oyuna girip , kendi bir grup başlatıp ve grubtan çıkıp, oyun içi grupta mikrofon sesi takıma ulaşıyormu deneyebilirseniz çok sevinirim.

Herkese teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Rainbow 'u olupta yardım edebilecek varmıdır acaba?

Olay şu ; Xbox live gruba giriş yapıp çıksan bile , oyun içi mikrofon sesi (live grubu haricindedeki, genel random takım içi konuşmaları yaptığınız) gelmiyor. Ta ki cihazı yeniden başlat yapana kadar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.