Şimdi Ara

Rainbow Six Siege 40 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Starter Edition adında böyle bi sürüm çıkmış steamde 40 tl fiyatı. Bir yerde 19 haziranda biteceğini okudum doğru mudur bilmiyorum. normal sürümden tek farkı karakterlerin daha uzun sürede açılmasıymış. eğer denildiği gibi 19unda son bulacaksa baya iyi bir fırsat almaya değer.

http://shiftdelete.net/rainbow-six-siege-starter-edition-satisa-cikti-72146

• quote:

Orijinalden alıntı: earth.

Starter Edition adında böyle bi sürüm çıkmış steamde 40 tl fiyatı. Bir yerde 19 haziranda biteceğini okudum doğru mudur bilmiyorum. normal sürümden tek farkı karakterlerin daha uzun sürede açılmasıymış. eğer denildiği gibi 19unda son bulacaksa baya iyi bir fırsat almaya değer.

http://shiftdelete.net/rainbow-six-siege-starter-edition-satisa-cikti-72146

hocam şuan bende bunu araştırıyorum tek sıkıntı oysa bende almayı düşünüyoruım bide bi site vardı oyunların ne kadar düştüğünü gösteriyordu onu bulamadım normal rainbowun ne kadara indirime girdiğine bakacaktım eğer çok bi fark yoksa yaz inidrimlerine bişe kalmadı onu beklmeyi düşünüyorum.

• Selamlar, 40 liralık starter packte normal oyunda ne varsa tamamen aynısı var. Sadece operatör açmak için gerekli olan para daha fazla.
    Atıyorum normal oyun oynayan adam 2 saatte bir operator açacak kadar para kasıyorsa sen 10 saatte 1 açacak kadar kasaibleceksin.
    Tek fark bu. İndirimi değerlendirmenizi tavsiye ederim
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    şuan en ucuz steamde. g2a kinguin gibi sitelerde de aynı hatta daha pahalı starter edition fiyatı. normal sürüme göre bir operatör açmak biraz uzun sürüyor ama ben 1 haftadır oynuyorum 3 tane açtım. zaten 2 tanesini oyun kendisi rastgele açıyor. şuan 5 tanesi açık.

oyunda eğitici görevler var onları tamamlayınca baya bi puan geliyor. genelde operatorler 12500 puanla açılıyor her oyun sonu da 100-500 arası puan geliyor. tavsiyem açmadan önce operatörleri araştır hangisi iyidir hanginde ne özellikler var ona göre aç. multi oynarken en çok hangilerinin tercih edildiğine dikkat et. ben gittim tipine bakıp nerede gereksizi var onları açtım :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: earth.

şuan en ucuz steamde. g2a kinguin gibi sitelerde de aynı hatta daha pahalı starter edition fiyatı. normal sürüme göre bir operatör açmak biraz uzun sürüyor ama ben 1 haftadır oynuyorum 3 tane açtım. zaten 2 tanesini oyun kendisi rastgele açıyor. şuan 5 tanesi açık.

oyunda eğitici görevler var onları tamamlayınca baya bi puan geliyor. genelde operatorler 12500 puanla açılıyor her oyun sonu da 100-500 arası puan geliyor. tavsiyem açmadan önce operatörleri araştır hangisi iyidir hanginde ne özellikler var ona göre aç. multi oynarken en çok hangilerinin tercih edildiğine dikkat et. ben gittim tipine bakıp nerede gereksizi var onları açtım :d

tamamdır hocam çok teşekkürler Uplay Kullanıcı adım djoguzhan55 ekleyebilirseniz beraber oynayalım TS üzerinden veya skype üzerinden konuşa konuşa oyunda csgoya göre aim daha hızlı biraz zor aim tutmak bana öle geldi ama oyun genel olarak güzel.

• Fiyatı 180 iken %40 indirim gelmişti ve almıştım. 40 liralık sürüm oyuna ömrünüzü adamayı gerektirir. Karakter başına 12,5k oyun-içi puan zor gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.