Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Rainbow Six Siege 80 TL Satın Al 28 Ocak 2019 18:17 1 1 Rainbow Six Siege 80 TL Merhabalar, kız arkadaşımla oynamak için bu hesabı almıştım fakat csgo oynadığımız için neredeyse hiç girmedim. Hesapta standart karakterler ve ela adlı bir operatör açık olması lazım ancak hatırlayamıyorum tam olarak. Onun dışında hesapta başka bir oyun yoktur. Tüm detayları ile birlikte verilecektir. Fiyat: 80 TLÖdeme: Ziraat, Odeabank veya Enpara havale Fiyat : 80 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Bağcılar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Seagate Skyhawk 6TB 7200 RPM Sifir Garantili Rainbow Six Siege 80 TL Guild Wars 2 HoT Hesabi 30 TL Guild Wars 2 HoT ile Takaslik Rainbow Six Siege Uplay