Şimdi Ara

Rainbow Süpürge Nasıl Bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim eve bir kaç kez tanıtıma gelmişler 1.5 - 2 bin dolar mı tl mi ne annem çok beğendi fakat Türkiyede mağazası yokmuş ve sadece eve gelip satıyorlarmış.

kullananız alanınız var mı nedir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

bizim eve bir kaç kez tanıtıma gelmişler 1.5 - 2 bin dolar mı tl mi ne annem çok beğendi fakat Türkiyede mağazası yokmuş ve sadece eve gelip satıyorlarmış.

kullananız alanınız var mı nedir durum

ben tahsilat bölümünde çalışmıştım. o zaman yeri moda da idi.

şimdi ise altunizade de..

eski bankasya, yeni özyeğin üniversitesinin yanında..

o zaman daha lise çağımda olduğumdan sadece işime, yani tahsilata bakıyordum. yani ürünün kendisi hakkında çok bilgim yok.

ama kaliteli olduğu çokça söylenen birşey..
  • babamın bir arkadaşının oğlu orada işe başlamıştı bize de tanıtıma gelmişti.bizimkiler de tanıdık ilk işi diye almıştı.Belki 10 yıl önceydi aldığımızda ta o zaman çok ciddi para vermiştik 4000 tlye geliyordu sanırım yanlış da oalbilir..Ama ürünün hiçbir şeyi çıkmadı.Pek çok özelliği var hava filtresi oda kokusu yıkama özelliği vs.hatta yanında da hediye olarak bıçak seti ve buharlı ütü makinası hediye etmişti.maşşalah diyelim hiç bozulmadı :))
  • Nasıl biliriz, pahalı biliriz
  • Ben kullanıyorum Çok özelliği var İlk zamanlar çok güzel herkese öneriyordum. Ama o kadar paraya değmez diye düşünüyorum
  • pahalı ama güzel bir makina çok kullanım alanı geniş .aparatları ev soyulunca gitti şimdi aparatları yok servisinde de pahalı bilen varsa rainbow se serisi D4.
  • Astım hastası varsa evde, yoksa gerek yok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ihlasın denginde diye biliyorum en azından motorları aynıymış ama o paraya deymez 1000 tl ye ne güzel makineler var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.