Şimdi Ara

Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.610
Cevap
87
Favori
266.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Powermove

Ben de birşeyler yaptım;

Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları.

Başlat menüsü üstündeki programları nasıl değiştirdin ?
  • http://customize.org/rainmeter/ bu adresten indirdiğim eklentilerde virüs tespit ediyor avast.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Madrigal

quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Ben de birşeyler yaptım;

Başlat menüsü üstündeki programları nasıl değiştirdin ?

Barı aktif ettikten sonra sağ alt köşede rainmeter imlecine sağ tıkla oradan bara gelip edit yap. Açılan notepadden kurcalayarak kafana göre değiştirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

Orijinalden alıntı: foxhound

Rainmeter'i windows için otomatik başlatılacak bir şekilde nasıl ayarlayabiliriz acaba?...

Başlat çubuğunda Başlangıç adlı klasöre Rainmeter'ın kısayolunu at..Windowsu her başlattığında otomatik olarak açılacaktır..

Teşekkürler dostum...
  • @foxhound
    Önemli değil..
  • Alttaki SS'de bulunan Rainmeter skininin ismini bilen varmı acaba ? Deviantart'da gezerken bi Masaüstü SS'sinde gördüm..

• Arkadaşlar RSS olayını çözemedim ben detaylı anlatabilecek olan var mı?
  • izmir için havadurumu ayarlarını yapmama rağmen bir türlü cıkmadı (gerçi açılıştaki newyorkuda gostermiyor ya) sisteminde çalışan bir arkadaşımız paylaşırsa sevinirim.Bazı arkadaşlar rapide upload etmiş fakat onlarda silinmiş yardımcı olursanız sevinirim.
  • bi türlü yapamadım hud vision yüklüyorm skins e gözüküyor fakat tema olarak açılmıyor C D ekliyemiyorum ..
  • Masaüstünü göster dediğimizde kayboluyorlar.Bunların sabit kalması için ne yapmalıyız ?
  • ya şu kocaman C D yada E harfi varya hardiski gösteren GEOSANSın.. ona tıklayınca açıyo hardiski.. onu masaüstüne kliyorum en sağ üst köşeye ekliyo.. e taşımak istiyince de .. nası taşıycam??
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnReaL.4

ya şu kocaman C D yada E harfi varya hardiski gösteren GEOSANSın.. ona tıklayınca açıyo hardiski.. onu masaüstüne kliyorum en sağ üst köşeye ekliyo.. e taşımak istiyince de .. nası taşıycam??

Sayılardan tutup taşı dikkat et imleç masaüstünü deilde simgeyi görsün.
  • quote:

ya şu kocaman C D yada E harfi varya hardiski gösteren GEOSANSın.. ona tıklayınca açıyo hardiski.. onu masaüstüne kliyorum en sağ üst köşeye ekliyo.. e taşımak istiyince de .. nası taşıycam??

HDD'nin kapasitesini ve boş kapasitesini gösteren rakamlara tıklayıp sürükleyerek taşıyabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 27 Mart 2010; 19:07:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

Arkadaşlar RSS olayını çözemedim ben detaylı anlatabilecek olan var mı?

Haber sitelerinden mi bakmam gerekiyor rss olayına anlamadım ki yok mu yardımcı olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Madrigal

quote:

Sayılardan tutup taşı dikkat et imleç masaüstünü deilde simgeyi görsün.

ya evet öyleymiş kesşfettim soradan ;)
  • Red Cpu meter by ~Minato999

• quote:

quote:

Arkadaşlar RSS olayını çözemedim ben detaylı anlatabilecek olan var mı?

Haber sitelerinden mi bakmam gerekiyor rss olayına anlamadım ki yok mu yardımcı olacak?

Bak kardes sımdı Rss servısı veren sıteden Rss yayın yapan sayfanın urlsını alcaksın,rainmeterde hangı rss skın kullanacaksan ıcınde url dıye bır bolum olur onun ıcıne yapıstır. Windows gadget ıle rss okumak ıstıyosan Explorerla sık kullanınlara ekle,rss gadgetından sayfayı sec bu kadar.Kolay gelsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@llone -- 31 Mart 2010; 4:01:28 >
  •  Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları.

theumad.deviantart.com
    Windows Sense Clock modded by theumad on DeviantArt
    http://theumad.deviantart.com/art/Windows-Sense-Clock-modded-158810558

• Bişe sorcam bu RSS reader skinini istediğimiz bir siteye yönlendirebiliyomuyuz ? Mesela örnek olarak ben CHIP'in sitesindeki yeni haberleri onda görmek istiyorum bu tür bir şekilde ayarlanırmı ? Eğer ayarlanırsa nasıl ayarlanır ? Bi türlü çıkamadım şu işin içinden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

Bişe sorcam bu RSS reader skinini istediğimiz bir siteye yönlendirebiliyomuyuz ? Mesela örnek olarak ben CHIP'in sitesindeki yeni haberleri onda görmek istiyorum bu tür bir şekilde ayarlanırmı ? Eğer ayarlanırsa nasıl ayarlanır ? Bi türlü çıkamadım şu işin içinden..

Ayarlanır.

Benim Şöyle:

"URL1=http://servis.chip.com.tr/chiponline.xml
    Feed1=Chip"

URL ve Feed Yazılarını bul böyle yap işte
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.