Bildirim
Rainmeter kullanma kılavuzu ve Temaları. (8. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://customize.org/rainmeter/ bu adresten indirdiğim eklentilerde virüs tespit ediyor avast.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ
quote:
Orijinalden alıntı: foxhound
Rainmeter'i windows için otomatik başlatılacak bir şekilde nasıl ayarlayabiliriz acaba?...
Başlat çubuğunda Başlangıç adlı klasöre Rainmeter'ın kısayolunu at..Windowsu her başlattığında otomatik olarak açılacaktır..
Teşekkürler dostum... -
@foxhound
Önemli değil.. -
-
Arkadaşlar RSS olayını çözemedim ben detaylı anlatabilecek olan var mı? -
izmir için havadurumu ayarlarını yapmama rağmen bir türlü cıkmadı (gerçi açılıştaki newyorkuda gostermiyor ya) sisteminde çalışan bir arkadaşımız paylaşırsa sevinirim.Bazı arkadaşlar rapide upload etmiş fakat onlarda silinmiş yardımcı olursanız sevinirim. -
bi türlü yapamadım hud vision yüklüyorm skins e gözüküyor fakat tema olarak açılmıyor C D ekliyemiyorum .. -
Masaüstünü göster dediğimizde kayboluyorlar.Bunların sabit kalması için ne yapmalıyız ? -
ya şu kocaman C D yada E harfi varya hardiski gösteren GEOSANSın.. ona tıklayınca açıyo hardiski.. onu masaüstüne kliyorum en sağ üst köşeye ekliyo.. e taşımak istiyince de .. nası taşıycam?? -
quote:
Orijinalden alıntı: UnReaL.4
ya şu kocaman C D yada E harfi varya hardiski gösteren GEOSANSın.. ona tıklayınca açıyo hardiski.. onu masaüstüne kliyorum en sağ üst köşeye ekliyo.. e taşımak istiyince de .. nası taşıycam??
Sayılardan tutup taşı dikkat et imleç masaüstünü deilde simgeyi görsün. -
quote:
ya şu kocaman C D yada E harfi varya hardiski gösteren GEOSANSın.. ona tıklayınca açıyo hardiski.. onu masaüstüne kliyorum en sağ üst köşeye ekliyo.. e taşımak istiyince de .. nası taşıycam??
HDD'nin kapasitesini ve boş kapasitesini gösteren rakamlara tıklayıp sürükleyerek taşıyabilirsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 27 Mart 2010; 19:07:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: SilverQuasar
Arkadaşlar RSS olayını çözemedim ben detaylı anlatabilecek olan var mı?
Haber sitelerinden mi bakmam gerekiyor rss olayına anlamadım ki yok mu yardımcı olacak? -
quote:
Orijinalden alıntı: El Madrigal
quote:
Sayılardan tutup taşı dikkat et imleç masaüstünü deilde simgeyi görsün.
ya evet öyleymiş kesşfettim soradan ;) -
-
quote:
quote:
Arkadaşlar RSS olayını çözemedim ben detaylı anlatabilecek olan var mı?
Haber sitelerinden mi bakmam gerekiyor rss olayına anlamadım ki yok mu yardımcı olacak?
Bak kardes sımdı Rss servısı veren sıteden Rss yayın yapan sayfanın urlsını alcaksın,rainmeterde hangı rss skın kullanacaksan ıcınde url dıye bır bolum olur onun ıcıne yapıstır. Windows gadget ıle rss okumak ıstıyosan Explorerla sık kullanınlara ekle,rss gadgetından sayfayı sec bu kadar.Kolay gelsın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k@llone -- 31 Mart 2010; 4:01:28 > -
theumad.deviantart.comWindows Sense Clock modded by theumad on DeviantArthttp://theumad.deviantart.com/art/Windows-Sense-Clock-modded-158810558
-
Bişe sorcam bu RSS reader skinini istediğimiz bir siteye yönlendirebiliyomuyuz ? Mesela örnek olarak ben CHIP'in sitesindeki yeni haberleri onda görmek istiyorum bu tür bir şekilde ayarlanırmı ? Eğer ayarlanırsa nasıl ayarlanır ? Bi türlü çıkamadım şu işin içinden.. -
quote:
Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ
Bişe sorcam bu RSS reader skinini istediğimiz bir siteye yönlendirebiliyomuyuz ? Mesela örnek olarak ben CHIP'in sitesindeki yeni haberleri onda görmek istiyorum bu tür bir şekilde ayarlanırmı ? Eğer ayarlanırsa nasıl ayarlanır ? Bi türlü çıkamadım şu işin içinden..
Ayarlanır.
Benim Şöyle:
"URL1=http://servis.chip.com.tr/chiponline.xml
Feed1=Chip"
URL ve Feed Yazılarını bul böyle yap işte
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X