raınmeter yazılımını daha oncede kurmustum sorunsuz bı sekılde kullanıyodum su an yukledıgımdeyse problem oldu hıc bı tema gorunmuyo
temayı basta gormez dıye sag alttan programı kapadım ole denedım olmadı yenıden yukledım yazılımı yıne olmadı eksık yaptıgım bısey mı var yardımlarınızı beklıyorum
Kastetiğin şey temaları gerekli klasöre attıktan sonra listede çıkmıyor anlamındaysa, her yeni tema eklediğinde "Tamamını yenile " tıkla sonra tekrar listeden kontrol et... Eğer açtığın temalar masaüstünde görünmüyorsa sadece kod kısmı görünüyorsa (yani yazılar vs. ) bu durumda şeffaflık ayarı ile oynaamn gerek...
quote:
Orijinalden alıntı: KeShhh®
Kastetiğin şey temaları gerekli klasöre attıktan sonra listede çıkmıyor anlamındaysa, her yeni tema eklediğinde "Tamamını yenile " tıkla sonra tekrar listeden kontrol et... Eğer açtığın temalar masaüstünde görünmüyorsa sadece kod kısmı görünüyorsa (yani yazılar vs. ) bu durumda şeffaflık ayarı ile oynaamn gerek...
tamamını yenıleye tıkladıgımdada yıne aynı sonuc temalar yazan bolumde gorunmuyo
acaba yanlıs yapmıs olabılır mıyım sıteden ındırdıgım temayı c:/program fıles:/raınmeter:/skıns ıcıne kopyaladım daha yapılması gereken bı ıslem var mı
quote:
Orijinalden alıntı: daywalker12345
quote:
tamamını yenıleye tıkladıgımdada yıne aynı sonuc temalar yazan bolumde gorunmuyo
acaba yanlıs yapmıs olabılır mıyım sıteden ındırdıgım temayı c:/program fıles:/raınmeter:/skıns ıcıne kopyaladım daha yapılması gereken bı ıslem var mı
tema sorunludur dıye yenılerını ındırdım yıne aynı durum
Paket halinde kurulan temalar yalnızca temalar başlığında görüntülenir, elle atılanlar kabuklar kısmından bulup teker teker açmak zorundasın...
quote:
Paket halinde kurulan temalar yalnızca temalar başlığında görüntülenir, elle atılanlar kabuklar kısmından bulup teker teker açmak zorundasın...
hocam yardımcı olmaya calısıyosun saol yalnız ben anlatamadım galıba program tema yada kabuk neyse gormuyokı elle gırım
ben mı acaba yanlıs yukleme yapıyodum gercı daha once kurdum sorun yoktu c:/program fıles:/raınmeter:/skıns ıcıne atıyorum yazılım temayı gormuyo
quote:
sonunda hallettım :) skınlerı farklı bı yere attım kıtaplıklar:/belgeler:/raınmeter:/skıns bu sefer kabukları gordu
yalnız temayı elle gırmek gerekıyo
unutmadan yardımın ıcın saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme