Şimdi Ara

Rainmeter Suit Çalışmam (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
4.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KeShhh®

HARİKA.... Başka bişi demiyorum.

Teşekkürler KeShhh® beğenmene sevindim Pakete ekliyecek başka bir skin aklıma gelmez ise bu sonuncusu büyük ihtimal.Aklınıza gelen skin var ise önerilerinizi bekliyorum.Şimdi Configure Skini üzerinde çalışıyorum,o da bittimi tamamdır
  • Eline sağlık, bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: k@llone

Eline sağlık, bekliyoruz

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: torque89

Sizce hangisi ?

Rainmeter Suit Çalışmam

soldaki tabikide, sağdaki çok klasik duruyor... mavi rengi biraz daha parlat tamamdır...
  • @KeShhh®

İyi hatırlattın valla onu unutmuştum ben.Elden geçiririm yarın,sınavım olmasa çoktan bitmişti paket ama naparsın.Bugün uyumak yok bana Siz siz olun yaz okuluna kalmayın,1 ders olsa bile sıcakta çekilmiyor
  • Cok güzel olmus, ellerine saglik. Daha da gelistirebilirsin insallah.
  • @parkae Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkae

Cok güzel olmus, ellerine saglik. Daha da gelistirebilirsin insallah.

Yok yok geliştirmesin artık yayınlayalım kulalanalım artık, ağzımın suyu akmaya başladı, durmuyor şelale gibi oldu vallaha.. Yemeden içmeden kesildim yahu.. Yayınladıktan sonra istediğini yapsın ,,,,
  • UPDATE

Skinlerin genelini kontrol etmek için configure skininden bahsetmiştim.Tasarımı bu şekilde arkadaşlar,şu an kodlarını yazıyorum.En geç pazar günü suit piyasaya çıkacak gibi duruyor Gecikme için kusura bakmayın

Rainmeter Suit Çalışmam

@KeShhh® Az kaldı az kaldı

• Sabaha doğru biter büyük ihtimal arkadaşlar beklemede kalın Bu arada yeni nickim nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm-@

Sabaha doğru biter büyük ihtimal arkadaşlar beklemede kalın Bu arada yeni nickim nasıl ?

Eski nickine alışmıştık. Sabah oldu, iyi haberlerini bekliyoruz artık.
  • Hadi bakalım skini yayınladım arkadaşlar,Furkan daha test etmedi.Paketi tümden silip tekrar kurup kendim test ettim sorunsuzca çalıştı,eğer bir sorun çıkarsa lütfen bildirin.Furkan da test ettimi tamamdır bu iş.Acele etmemin nedeni sizleri daha çok bekletmek istememem

Rainmeter Suit Çalışmam

Lütfen sorunları pm ile bildiriniz arkadaşlar,ayrıca rainmeter'ın son sürümünü kurup kullanmanızı tavsiye ederim Son sürüm için :http://rainmeter.net/RainCMS/

http://torque89.deviantart.com/art/Png-Suit-245694514

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm-@ -- 1 Ağustos 2011; 6:16:10 >

• Denedim, gerçekten çok kullanışlı ve şık bi paket olmuş eline sağlık
  • Teşekkürler xhoOp İlk yüklediğin zaman configure skini çıktı değilmi ?
  • evet çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhoOp

evet çıktı

Peki o skini kullanması rahatmı ? Herhangi bir sorun yaşadınmı,sorunsuzca çalıştı değilmi ? Çok soru sordum kusura bakma,kendim kurduğumda neyin nerde olduğunu ve ne işe yaradığını bildiğim için sana sormak istedim nasıl diye
  • Çok rahat tabikideSorunsuz çalışıyo skin ellerine kollarına sağlık
  • quote:

Çok rahat tabikideSorunsuz çalışıyo skin ellerine kollarına sağlık

Teşekkür ederim beğenmene sevindim,ayrıca sorularıma cevap verdiğin için de teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahm-@

quote:

Çok rahat tabikideSorunsuz çalışıyo skin ellerine kollarına sağlık

Teşekkür ederim beğenmene sevindim,ayrıca sorularıma cevap verdiğin için de teşekkür ederim

Rica ederim

• gayet güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.