Şimdi Ara

Rainmeter Suit Çalışmam (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
1
Favori
4.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tamda oylama hakkında haber vermek için açtım konuyu 4 oyla ikincisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6F17B5B5B -- 3 Ağustos 2011; 19:32:31 >
  • güzel çalışma
  • Teşekkürler desteğin için aytacesmebasi

Teşekkürler CeCi___35
  • hava durumu bende çalışmadı hocam ewt de desem hayırda desem çalışmıyor

Rainmeter Suit Çalışmam
  • @Baran18 Pm yolladım
  • Ellerine sağlık çok şık görünüyor
  • Teşekkürler beğenmene sevindim GoaT-Lord
  • Yarışma ne alemde Ahmet ?
  • 3. sıradayım Furkan Linkli burda :http://rainmeter.deviantart.com/journal/poll/2190020/

Ya şimdi kendi yaptığım işi övmek yada başkasının yaptığını kötülemek istemiyorumda bu 1. sırada olan Eker-Lina yı indirdim baktım,2. sıradaki Portal olanıda indirdim baktım denedim nerdeyse bütün skinleri...Eminim benim kadar uğraşmamışlardır ince ince,çok baştan savma geldi bana.Tabi bu benim kişisel görüşüm.Bu kadar oy almalarıda ayrıca çok şaşırtı beni,ya gerçekten beğeniyorlar yada bu adamların çok adamı var Hadi Eker-Lina Suit büyük bir paket,Portal'a ne oluyor.Sanırım Portal fanatikleri oy veriyor adama,arkadaşıma gösterdim geçen gün hemen kuralım nasıl yapılıyor dedi Ondan sonra anladım neden bu kadar çok oy aldığını.Şimdi başka bir paket üzerinde çalışıyorum,bu daha küçük olacak.Toplamda 3-4 skin filan olur herhalde,onlarda en çok gerekli olduğunu düşündüğüm şeyler.

Şöyle ...

1) Saat analog olacak,belki dijital olanıda yapıp tarih ve saat şeklinde birleşik yaparım,isteyen istediğini tercih eder.
    2)Hava durumu
    3)Rss haber okuyucu.(Konusunu açtığım skini şimdilik rafa kaldırdım,tasarımı o şekilde olamayacak bu paketin)
    4)Cpu-Mem,Sistem sıcaklıklar vb şeyler için bir skin.Ayrı ayrı değilde hepsini bir arada yapmayı düşünüyorum.
    5)Launcher yapmıcam bu sefer,onun yerine xwd içi skin hazırladım çok hoş oldu.Hem görsel hemde kullanılabilirlik-kolaylık açısından daha iyi olur diye düşündüm.

Şimdilik kafamdaki proje bu şekilde.Bakalım neler değişecek ? Burdan sizlerle paylaşıcam değişiklikleri.Bu paket diğeri kadar uzun sürmez,kodlar hazır olduğu için 3-4 güne inş bitecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahm-@ -- 10 Ağustos 2011; 0:22:40 >

• Bari bir tanede rocketdock için hazırla, herkes XWD mi kulalancak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

Bari bir tanede rocketdock için hazırla, herkes XWD mi kulalancak...

Önce listedekileri bitireyim de.Onu da yaparım abi sen iste yeter
  • Güzel bir paket olmuş, eline sağlık. Oy da verdim sana.
  • Sağol Burak eksik olma
  • hocam 10 numara çalışma olmuş çok çok teşekkür ederim ancak küçük bir problemim var weather big olanı sağa dayalı yerleştiremiyorum. sola tam uyarken sağa olmuyor.
  • ahmet güzel olmuş eline sağlık ama launcher yerine dock kullasan daha güzel olmaz mı ?
  • Güzel olmuş emeğine sağlık
  • Teşekkür ederim arkadaşlar
  • hocam yukarıda bir sorunumdan bahsettim görmediniz heralde.

weather big olan kabuğu sağa dayalı yerleştiremiyorum boşluk kalıyor. Ekran çözünürlüğüm 1366x768 ondan olabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

hocam yukarıda bir sorunumdan bahsettim görmediniz heralde.

weather big olan kabuğu sağa dayalı yerleştiremiyorum boşluk kalıyor. Ekran çözünürlüğüm 1366x768 ondan olabilir mi ?

yerleştiremediğin arayüzün üzerine sağ tıkla ayarlardan ekrana yapış veya benzeri bişi olacak onu deaktif yap, ayrıca ekranda tut seçeneğini de kapat, sonra free olarak istediğin noktaya yerleştirebilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

hocam yukarıda bir sorunumdan bahsettim görmediniz heralde.

yerleştiremediğin arayüzün üzerine sağ tıkla ayarlardan ekrana yapış veya benzeri bişi olacak onu deaktif yap, ayrıca ekranda tut seçeneğini de kapat, sonra free olarak istediğin noktaya yerleştirebilirsin...

teşekkür ederim hocam. ama daha farklı bir çözüm buldum.pek çözüm değilde daha kalabalık hale getirdim diyelim

Rainmeter Suit Çalışmam

Rainmeter Suit Çalışmam

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.