Şimdi Ara

Rakı şişesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 26birkan

yaralanan minik batuhanın kafasına şişenin kimin attığı böylece ortaya çıktı ilahi adalat bu olsa gerek :)

yahu belki sizle oynadığımız maçta şişe sizin tarafınızdan geldi nerden biliyorsun ?
  • Demekki suç eskişehirlilerde değilmiş gerçi eskişehir taraftarı o stada girerken didik didik aranmıştır nasıl soktular o cam şişeyi çok merak etmiştim.

Sanırım protokolde bu tarz içkiler satılıyor ordan temin ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

yaralanan minik batuhanın kafasına şişenin kimin attığı böylece ortaya çıktı ilahi adalat bu olsa gerek :)

yahu belki sizle oynadığımız maçta şişe sizin tarafınızdan geldi nerden biliyorsun ?

kardşeim bu şişede normal törübnden gelmedi locadan geldi.cam şişe olan tek yer vip türübünü yani loca.deplasmana giden arkadaşlarım bilirler deplasman türübüne girerken ayakkabı içi bile aranıyor.burada esk maçındaki olay olduğunda eskk tü kaka olmuştu.ama ben bu 2 olayıda yapanların gerçek gs taraftarı olduğuna inanmıyorum serseri kişiliklerdir.

• Adnan Polat, başbakanı ıslıklayanlar kamerayla tespit edilecek diyordu bunu atanıda bulsunlar o zaman.
  • Bence şişe localardan birinden atıldı, taraftarın sokması oldukça zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duke LaBeouf

Adnan Polat, başbakanı ıslıklayanlar kamerayla tespit edilecek diyordu bunu atanıda bulsunlar o zaman.

kimbilir locadan atan hangi godaman?yazık ya çok yazık bu kadarı olmaz
  • quote:

quote:

quote:

kardşeim bu şişede normal törübnden gelmedi locadan geldi.cam şişe olan tek yer vip türübünü yani loca.deplasmana giden arkadaşlarım bilirler deplasman türübüne girerken ayakkabı içi bile aranıyor.burada esk maçındaki olay olduğunda eskk tü kaka olmuştu.ama ben bu 2 olayıda yapanların gerçek gs taraftarı olduğuna inanmıyorum serseri kişiliklerdir.

İlkokulda sana Türkçe öğretmediler mi? Törübn ne lan.

• hangi takım taraftarı atarsa atsn hayvanlıktır bu. ulan alt tarafı futbol gencecik bir insanın hayatından daha mı önemli. sadece stada alınmakla yetinilmemeli cinayete teşebbüsten yargılanmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: haLit.

quote:

quote:

quote:

İlkokulda sana Türkçe öğretmediler mi? Törübn ne lan.

klavyem den hemen yazmak istediğim için birazda hızlı yazdığım için kötü yazdım.merak etmeyin başkasına zarar vermemeyi alkolun zararlı olduğunu herşeyi öğretiyorlar.şişeyi atan ve maç boyunca yabancı madde yağdıran gs taraftarıda keşke ilkokula bari gitmiş olsaydı...

• Bende Galatasarayliyim ancak, Atilan o şişe volkanin kafasina çarpip öldürmedi diye arka siralarda sinirden köpüren Hayvanogluhayvanlarla dolu bi yerde maç izlemek zorunda kaldim..

İnsanlik ölmüş harbiden ölmüş....
  • Galatasaraylılar dışında herkes terketsin burayı adamlar acılılar sonuçta...
  •  Rakı şişesi

buda başka bir şişe daha baya bir şişe var zaten:D.ama bulunmayacağından adım gibi eminim.bunları localardan hangi godamanlar attı kimbilir.yada bulduk diyecekler 3-5 mazluma kesilecek faturası.burada eskişehir maçındada aynı olay yaşandı ieskişehir taraftarı tu kaka oldu,ama ben bunu gerç galatasaraylıların yaptığına inanmıyorum serseri oluşum heryerde malesef
  • Şişe attıkları kişide milli takım birinci kalecesi sonra başkası kaleye geçse ve kötü goller yese adama kızacaklar.
  • Tek büyük...YENİ RAKI.
  • https://www.iem.gov.tr/iem/index.php?menu_id=36&tur=gercek#form buyrun buradan detaylı bilgiyi alabilirsiniz.istediğinizi sorabilirsiniz.suçlu kim çıkacak ortaya.bir insanın hayatı futboldan önemli olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Bir Galatasaraylı olarak utandım.Kameradan tespit edilirse bir daha stadın kapısından içeri alınmaması gerekiyor.

Aynen dostum,bu şişe atılması olayı sıradan geçiştirilecek bir durum değil.Çok önemli bir vaka.Birine bişey olmadı diye düşünmekten öte,ya birinin kafasına gelseydi diye düşünmek lazım.Açık söylüyorum,bu şişeyi attığı zaman Galatasaray'a vereceği farkındadır şişeyi atan ve bence haindir.Galatasaraylı değildir,Galatasaraylıysa da,haindir.Yanımda olsa maç sırasında sağlam yerini bırakmam kırmadık.
  • kesinlikle yakalanacaktir bu kisi merak etmeyin gencler. yanina birakmazlar o hareketi.
  • Galatasaray’ın kendi takımlarına yaklaşma ve uzaklaşma maçlarından olan Fenerbahçe maçını Eskişehir’in bilinen mekanlarından Artvinliler Lokali’nde dikkatle izleyen Eskişehirsporlu taraftarlar, maçta değişen dengelerin ve Galatasaray ile aranın iyice açılması sonucu kafayı buldu..

İçtikleri bilimum alkol maddeleriyle zaten kendinden geçen taraftarlar ellerindeki cam şişeleri tüm güçleriyle İstanbul’a doğru fırlattı..

Birçoğunun attığı şişeler şehir sınırlarında kalırken, bazı şişeler ise Kocaeli ve Sakarya’ya ancak ulaşabildi..

İçlerinden bir tanesi o kadar sağlam fırlatmış ki, Yeni Rakı şişesi yapısının da kıvrak olması ile diğer şişelerden bir adım da önde olduğunu kanıtlamış ve Türk Telekom Arena’ya, derbinin ortasına düşmüş..

Rakı şişesi

Yakın zamanda ultrA bir site veya bilimum haber sağlayan yayın organlarından ”Artvinliler Lokali’ne bunlar nasıl sokulur ? Hadi soktun diyelim, adam şişeyi İstanbul’a gönderiyor niçin engellenemiyor ? Tabii bunu tüm Eskişehirli Yeni Rakıseverlere mal etmiyor onları tenzih ediyoruz..” şeklinde haber görürseniz şaşırmayın..

”Bu ne yahu makara mı yapıyon ?” diyenler olabilir.Konuya hakim olamayanlar varsa şöyle özet geçeyim ; Ligin 20. haftasında Eskişehirspor Galatasaray deplasmanında, 2500 civarı Eskişehirsporlu da tribünlerde.2 takım tribünleri arasındaki atışmalar devre arasında şiddetini arttırıyor ve her iki taraf birbirlerine yabancı maddeler atıyordu.

Bunun sonucunda 11 yaşındaki bir Galatasaray taraftarı başına isabet eden bir cam şişeyle yaralanıyordu.Her ne kadar o şişenin deplasman tribününe sokulabilir birşey olduğunu lanse etmeye çalışsalar da daha sonra o şişenin herhangi bir şişe olmadığı ve localarda maçı takip edenlere servis edilen alkol ürünü şişelerinden olduğu dile geldi..

Rakı şişesi

Ama olur mu ? Galatasaraylı kendi renkdaşını yaralar mı ? Eeeee ne yapalım ? Eskişehirspor tribünlerinden atıldığını millete yutturalım..

Yutturdular da..

Biz yaşanan gerilimde payımız olduğunu düşünerek o yanlış hareketi biz de yapmış olabiliriz desek de öyle bir maddeyi o tribüne onca aramadan sonra sokamayacağımızı da bilecek kadar aklımız yerindeydi.

Taraftarların karşılıklı açıklamaları vs. derken kapandı gitti konu.

Tam ”Kimse bize sahip çıkmadı, çamur attılar kendimizi aklayamadık!” diyorduk ki GS-FB derbisindeki bu görüntü bizleri bir nebze olsun rahatlattı..

Şimdi söyleyin, Eskişehir’den mi geldi o şişe ?

Rakı şişesi

burada geldiniz çoğunuz eskişehirspora salladınız taraftarınız şöyle böyle dediniz,ama biz sizin yaptığınız terbiyesizliği yapmayız,bu 2 olayıda serseri kişilerin saçma sapan kişiliklerin yaptığına inanıyoruz

• çok güzel rezil oldu gsnin(gerçek gsliler değil tabiki) serseri taraftar grubu.daha hale ne diyor diyorsunuz çirkeflikte üsütünüze yok.türkiye öğrendi gerçek suçluyu
  • Volkan'a veya Luganoya gelseydi samimiyetimle söylüyorum üzülmezdim.

Zamanında kadıköyde bizimkilerin kafası yarılınca [Gerets-Ümit Karan] ohhh ohhh çeken taraftarın çirkef oyuncularına hiçbir asil Galatasaray taraftarının dökecek 1 damla gözyaşı yoktur!

2003 yılında Büyük Galatasaray Taraftarı hakemin katlettiği maçı tel örgüsüz izledi en ufak olay çıkmadı.
    Taraftarımız nerede ne zaman ne yapacağını gayet iyi biliyor kimse kafasını yormasın.

Rakı şişesi
     Rakı şişesi
     Rakı şişesi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.