Şimdi Ara

RAKİON ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ehahaaha:D. ninja az vurur seri vurur. blacksimitimi lvl 8 yaptım gelecekseniz şimdi gelin hazı yılbaşı eventleride var. bir iki bişiler kazanırsınız.vallatpic altta klamış bende düşünüom uplasammı die korktum ama sen uplamışın allah razı olsun:DD
  • imzamdada gorulduu gibi su an en favori oyunum rakion.. ama su an devrede olan christmas eventlerden ne odul geliyor ozel olarak biri yazarsa sevinirim [[ LVL 8 Blacksmith nick: F9DeviLs]] [[arkadaşım : LVL 8 Ninja nicki: (0TT0MAN)]] saygılar :P
  • beden tam çözmüş değilim ama gift box veriliyor bende 10 tane oldu nasıl kırılcak bilmiyom bidde stageler var. chiristmasd stageler. çözwrsem ilk buraya yazarım:d
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaya

ehahaaha:D. ninja az vurur seri vurur.

daha ne işte gunzdaki hit take binevi :D ..(hit take en etkili saldırı stilidir gunzda)..

Edit:yazım yanlışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaFu -- 17 Aralık 2006; 1:07:11 >
  • %100 değil,%99 Pvp

RAKİON ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ

Nasılımm?
  • evt stageleri çıkarırsak :D. %95 pvp için el ele:P. oyuna başlamışın hayırlı olsun:d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaya -- 17 Aralık 2006; 14:35:46 >
  • biz arkadaşla o kutuların yılbaşı gecesi veya günü bi update sonrası kırılabiliceini düşünüyoruz.. son derece mantıklı
  • evt olabilir iyi mantık:d
  • arkadaşlar level benmı kasamıyorum yoksa acayip zormu kasmak ?
    Cok cok az exp kazanıyorum.Mage ile oynuyorum adam kesemiyorum , cok adam kesenler var onlarda bi 5 dk da 5 exp fln alıyolar en fazla.Böyle 5 exp 5 exp siz 7-8-10 nasıl oldunuz ? Yoksa başka bir yol varmı ?
  • videosunu izledim oyuna aşık oldummm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orumcekadam -- 23 Aralık 2006; 18:53:18 >
  • TUTORIAL YAP . ORADA ADAM NELERE BASARSAN NELER OLACAGINI SOYLUYO.AYRICA NORMAL KAPISIRKENDE ARADA ALTTA CIKIYO SU TUSLARA BASARSAN SU OLUR DIYE.
  • tutorial nerde?
  • karakterin oldugu yerde.tutorial var ona bas.bir daha soru yazma.
  • bide oyunda F1 ruuşuna bas yazar akltta lvl 11 oldum yarın veya ertesi gün 12 yim. i arkadaş nasıl lvl atlıyosunuz diye sormuş. stageleri yap S rank ile bitirmeye çalış klkolay atlarsın bide hep golem warda savş orda iyi xp alırsın. video çekmeyi becerirsem bi golem war videosu koyacam:d.kolay gelsin
    Blacksimith comboları
    1- 2 kere sol tuş
    2- sağ tuş(basılı tut 3-4 saniye bekle) bırak
    3-Jump+Sol tuş
    4-Sol ve sağ mouse tuşlarına aynı anda bas
    5- ileri(W tuşu)+ileri+ sol tuş bunları aralıklı yapın ileri 1-2 saniye sonra ileri sonr 1 saniye sonra sol click
    6-ileri+ileri+sağ tuş
    7-Sol tuş+ bir iki saniye sorna +sağ tuş
    bu kadar hatırlayabildim. akllıma geldikçe eklerim:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaya -- 25 Aralık 2006; 12:17:10 >
  • gorevleri diyosun dimi.Onlari yapamiyoruz yaw :( Essek gibi yaratıklar koymuslar 3 kisilik gorevlerde 3 kisi giriyoz yeniliyoz.Benim karakter mage lvl 3.
  • o zamn ekle beni msnye
    F9 dan
    nickim
    karalanet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaya -- 25 Aralık 2006; 12:33:01 >
  • Tamam simdi oyunda degilim ama girince eklerim sagol.Tavsiye ettigin karakter blacksmith mi ?
  • yani evt eğer klavye kullanım kabiliyetin yüksekse ninja ol.seçim senin bence bs 4ever(:D) warrior senevde olur archer sevende olur.sana kalmış birşey şimdi oyuna giriyorum.bilginize
  • beyler bilen biri varsa sölesin bende bi hata verio

hata şöle:
    can't download the following file.
    pls try again later

Limage070104.xfs
  • bu oyun DEHSETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
    OYNAYIN
    BEN L2 DEN SONRA OYNADIGIM 4 OYUN Kİ BUNLAR (RAPPELZ--SİLKROAD--HEROONLİNE--LASTCHAOS) HEPSİNE 5 BASAR L2 EXTREMEDEN SONRA BU OYUN İLAÇ GİBİ
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.