Şimdi Ara

RAKİON ONLİNE BAŞLANGIÇ REHBERİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
10.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • y aarkadaşlar oyunu yükledim ama launcher basınca üyelik istiyor neye üye olmak için siteye giriyorum asma orda
    Invitation Coupon ...... ........ ......
    böyle bi bölüm var burayı nasıl doldurcam ya ??
  • yardım hadı ya bekliyorum
  • bilmem bilir misin ama sitelerde zorunlu olmayan alanları doldurmak zorunlu deil aynı söylendiği gibi yani kısacası boş bırak geç :D

char larım sir14TR - sir142TR - sir147TR
  • id alamadim arkadaslar yardimci olrmusnz
  • oyuna bende başlıyorum beyler şu an indiriyorum 1 saat sonra incek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imPsYcHo -- 19 Ağustos 2007; 22:47:44 >
  • aynı firmanın wolfteam oyunu geliyor adamla bu işi biliyor
  • BS açarak başlamayın ninjayla başla warriora geç eğer warriorda 3'e tek fln gidebiliyosan bs aç yoksa yamulursun bS'yle ben warriorum mesela.. fazla yavaş kalıyo bs bana.. (waramior)
  • arkadaslar oyunun kurdum üyeliğimle launcere giriyorum rakionu isaretliyorum updateleri de yaptım daha sora start game diyorum hiçbisi açılmıyo sorun nerde lütfen yardım edin?
  • karaya sen turk gm falan misin yoksa hacker misin?BlacSmith'in 0 lwl de yoksa ben mi yanlis gordum
  • arkadaslar oyunun kurdum üyeliğimle launcere giriyorum rakionu isaretliyorum updateleri de yaptım daha sora start game diyorum hiçbisi açılmıyo sorun nerde lütfen yardım edin?
  • beyler çabuk level atlamanın bi yolu varmı??
    ben şeydiye biliyorum takımlı maçlarda bi mavi bi kırmızı takım yenerse çabuk atlıyomuşuz o zaman ben konu açıyorum herkeside bekliyorum
    golemde mavi kırmızı lvl atlatmaca yapalım diye
    bide bana pvp ne bos falan ne öğretirseniz sevinirim çünkü bu oynadığım ilk devasa online oyun
    he bide stage midir nedir onu anlamadım şimdi bu oyunda hikaye oynayabiliyomuyuz?
  • şifre alamıyom yardım plssss ne olur fazla şifresi olan varsa verimisiniz?
  • yada şifre alamıyı bilen ark lar bana bi tane alsın ne olur
  • KARAKAYA lütfen cewap wer benim internet hızım 10mphs hiç bi servere giremiommm çok mu düşükkk hızzzzz düşükse nasıl yükseltebilirm
  • indiriyorum bakalım nasıl
  • Ya arkaşlar ben Rakion'da adres alamıom.Kullanmadığınız adres yada bana bir adres alıp veri misiniz?
  • YA RAKİON DA ADRES ALAMIOM KİM BANA ADRES ALCAK?YADA ADAM VERCEK?

TABİKİ KİMSE

HERKES DUYARSIZ KİMSE YARDIM ETMİOO (DUYARSIZ OLMAYANLARA ÖZÜR)LÜTFEN Bİ ADRES ALINNN[simage][/simage]

• quote:

Orjinalden alıntı: heyrt

beyler çabuk level atlamanın bi yolu varmı??
    ben şeydiye biliyorum takımlı maçlarda bi mavi bi kırmızı takım yenerse çabuk atlıyomuşuz o zaman ben konu açıyorum herkeside bekliyorum
    golemde mavi kırmızı lvl atlatmaca yapalım diye
    bide bana pvp ne bos falan ne öğretirseniz sevinirim çünkü bu oynadığım ilk devasa online oyun
    he bide stage midir nedir onu anlamadım şimdi bu oyunda hikaye oynayabiliyomuyuz?
    geç bi cvp ama KARAYA rakion u bıraktı die biliorum voyage century oynuo

arkadaşım bak şimdi boss war dedikleri takımlardan biri boss olarak seçilio ve boss u ilk öldüren taraf kazanıo dier adamlarda kendi bossunu korumaya ya da dier boss u öldürmeye çalışıo bu bossların yanında da taç gibi bi işaret oluo puan tablosuna bakarsan görürsün{oyunu bırakalı çok oldu nası olduunu bilmiorum}

pvp de player vs player yani oyuncuya karşı oyuncu savaşı oluo rakion un geneli pvp dir stagerler dışında

stagede de senin lvl ine uygun alanı seçiosun ve o alanı bazen belli bi zaman içinde bitirmeye ya da en çok yaratığı öldürerek A+ fln gibi dereceler almaya çalışıosun bu aldığın dereceye göre exp ve para gelio ama az

sana önerim ;
    eğer fazla adam öldürüosan pvp de{şahsen ben adam bırakmıodum archer ve ninjayla}
    fazla öldüremiosan da golem war oyna

ve eğerki boss war oynicaksan sana önerim archer la bi oynamayı dene ve sadece ok kullan

• YA RESİM NASIL ÇIKIO?
  • ben indiriyom 20 dk sı falan war oyun güzele benziyo gunz gibi takımlı tekli olayları var sevdim..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.