< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
rakiplerime GECMİS olsun💋🦅

-
-
yks23hedef15kya rakip çıktı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cikcikBABA!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
24 TAYFAYA SESLENIYORUM DUA EDİN Kİ BEN GÜZEL SIRALAMA YAPAYIM YOKSA SIZI MANYAK BIR RAKIP BEKLIYOR YANI BEN... AZ ONCE 2 HAFTADIR UZERINDE CALISTIGIM YILLIK PROGRAMIMI BITIRDIM 12 SAAT İLE ÇALIŞMAYA BASLAYACAGIM VE AZ ONCE TELEFONUMA 140 BIN TL KREDI BASVURUMUN ONAYLANDIGI HABERI GELDI HER DERSTEN OZEL HOCA TUTACAGIM HERGUN EVIME OZEL OGRETMENLER GELECEK AYRICA SINAV STRESINI YONETMEK ICIN HAFTADA 2 SEANS PSİKOLOGLA GORUSME AYARLADIM VE TABIKIDE GUNDE 16 SAATE ÇIKACAK KILÇIKSIZ ÇALISMANIN YANINDA SIZLERE UNIVERSITEDE KIZ BIRAKMAMAK ADINA OZEL BIR SPOR HOCASI VE EVDE VAKIT KAYBETMEMEK İÇİN AŞÇI AYARLADIM.VE BANA HER DURUMDA YARDIM EDECEK 2 ASISTAN HANIM BENI HAZIR OLARAK BEKLIYOR OLACAK.SIZIN ADINIZA UZULUYORUM BOYLE BIR RAKIPLE ACABA NASIL BASA CIKACAKSINIZ O YUZDEN DUA EDIN BENIM BU SENE SIRALAMAM IYI GELSIN YOKSA BENIM CALISMA HAYATIM SIZLERI IMRENDIRIP PISKOLOJIK DURUMLARA SOKABILIR BENDEN SOYLEMESI
-
an itibarİyle rakiplerimin eli ayağı birbirine girdiği bilgisi gelmiştir 😏😏😏 korkmayın siZin sıralamalarınla oynamayacağıM. konuları bitirip ne gelirse gideceğim. Siz rahat olun😌😌😌😋😍😍😜🤝
video + soru hocam işte büyülü bir yanı yok ki, bir günde 10 tane konu açmışsınız ama inanın çalışmak bu kadar kompleks bir şey değil tek yapman gereken videonu izleyip testini çözmek. not falan da çıkarma el kitapları ve konu anlatım kitapları çok zamanını kurtarır. bu kadar, arada da tekrar etmen gerektiğini hissettiğin konuları tekrar et
-
kıral sana tavsiye wermek isterdm ama en tawsiyr alınmayacak adamın konusuna yazmışsın 😁😜😜😜📿📿📿📿📿
knk senin isminde usman var miydi
YES 💋📿📿📿
EK :AZ ÖNCE(TÜRKÇE ÇALIŞMAMIN 1. GÜNÜNDE BRANŞ DENEMESİ ATTIM (BS)
41DK SÜREDE
21.75 NET
GELMİŞTİR, AŞİRETİN YÜZ KARASI OLARAK TARİHE BİR KARA LEKEDİR😋😜😜😜😂😂😂💥
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CIKCIKOSMAN HOŞ GELDİN SENİ ÇOK ÖZLEDİM
-
HOSBULDUM sayın DOKTOR BEY, 💋💋💋😜😜😜🤝🤝🤝🤝🤝🤝📿📿📿📿📿📿
AZ KALDI AZZZZ ÇOK İYİ YERLERE GELİCEN SENİ HEP DESTEKLİYORUM HEP ARKANDAYIM HER DAİM, GEÇEN SENE DE SEN ARKAMDAYDIN BİZ SÜREKLİ BİRBİRİMİZİN ARKASINDAYIZ, ARKA KARDEŞLİĞİ BUMMMMMMM!
-
Yks2022Hedef15k (eski nickim) artık forumda unutulunca gece 3 sularında çöken hüzün
Usman
Ben seni hatırlıyorum hocam konya tıpta mıydın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

yks23hedef15kya rakip çıktı
|
24 TAYFAYA SESLENIYORUM DUA EDİN Kİ BEN GÜZEL SIRALAMA YAPAYIM YOKSA SIZI MANYAK BIR RAKIP BEKLIYOR YANI BEN... AZ ONCE 2 HAFTADIR UZERINDE CALISTIGIM YILLIK PROGRAMIMI BITIRDIM 12 SAAT İLE ÇALIŞMAYA BASLAYACAGIM VE AZ ONCE TELEFONUMA 140 BIN TL KREDI BASVURUMUN ONAYLANDIGI HABERI GELDI HER DERSTEN OZEL HOCA TUTACAGIM HERGUN EVIME OZEL OGRETMENLER GELECEK AYRICA SINAV STRESINI YONETMEK ICIN HAFTADA 2 SEANS PSİKOLOGLA GORUSME AYARLADIM VE TABIKIDE GUNDE 16 SAATE ÇIKACAK KILÇIKSIZ ÇALISMANIN YANINDA SIZLERE UNIVERSITEDE KIZ BIRAKMAMAK ADINA OZEL BIR SPOR HOCASI VE EVDE VAKIT KAYBETMEMEK İÇİN AŞÇI AYARLADIM.VE BANA HER DURUMDA YARDIM EDECEK 2 ASISTAN HANIM BENI HAZIR OLARAK BEKLIYOR OLACAK.SIZIN ADINIZA UZULUYORUM BOYLE BIR RAKIPLE ACABA NASIL BASA CIKACAKSINIZ O YUZDEN DUA EDIN BENIM BU SENE SIRALAMAM IYI GELSIN YOKSA BENIM CALISMA HAYATIM SIZLERI IMRENDIRIP PISKOLOJIK DURUMLARA SOKABILIR BENDEN SOYLEMESI |
Benzer içerikler
- diş hekimi doktor mudur
- sigortalı olunca yeşil pasaport iptal olur mu 2024
- ankara deneme sınavı yapan kurumlar
- hız ve renk zorluk derecesi
- ayt biyoloji kaç günde biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X