Şimdi Ara

rakiplerime GECMİS olsun💋🦅

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 ay kala RakipLerime bir korku YaşaTmak istiYorum.😝

hedef falan yok ne gelirse onu yazacağım tercihlere😆

Kafamdan calisacam öyle kabatasLaq yazayim buraya rakiplerime tüyo olsun🤭

türkce- sb falan çözmeyecem (konuları izleyip bitirdikten sonra bs+3d denemeleri halledecegim)
    mat - tyt mat prob+pkob hariç bitirip + fonksiyon polnm yavaş yavaş ayt kayacağım bu sürede bir problem kampı yaparım (haftada 1 tyt mat deneme) problemi bitirince (2ye çıkarım) pkob bitince (3 sonra sınav gelir anca biter)
    problem - problem çözmeyecegim
    geo - konu falan calismaya gerek yok. orj geometri 2024 çözümlerini izlerim günde 2-3 test çözerim iyidir.
    tyt ayt fen- önce tyt birip ayt gececem harmanlama yok.
    özcan aykın, bizim kimyamız, senin biyolojin, hepsinden 1 sb çözeceğim tyt ayt için.yeter
    🙄🙄🙄

kitap okumayı Sewmem ders calismaktan nefret ederim ama halledecez skntı uyok! 😏😏😏😂😂Artık 30tyt 10 ayt mi gelir 0 net mi gelir 50 mi gelir farketmez. bunları yapayım ne gelirse artık yanlış yaptıklarımın üstüne gideceğim yeter 💋💋

günlük saat falan hedefi de yok uyanıkken zaten çalışıyorum ort 6-7, konular sınava yetişsin yeter, yetişmezse de sağlık olsun) say 700k yapmış bir adamız simdi mezun yani ayağınızı denk alın😏😏😏😛

neyse
    uzun süredir calisiyorsunuz.basarilar
    rakiplerime GECMİS olsun💋🦅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 24 TAYFAYA SESLENIYORUM DUA EDİN Kİ BEN GÜZEL SIRALAMA YAPAYIM YOKSA SIZI MANYAK BIR RAKIP BEKLIYOR YANI BEN... AZ ONCE 2 HAFTADIR UZERINDE CALISTIGIM YILLIK PROGRAMIMI BITIRDIM 12 SAAT İLE ÇALIŞMAYA BASLAYACAGIM VE AZ ONCE TELEFONUMA 140 BIN TL KREDI BASVURUMUN ONAYLANDIGI HABERI GELDI HER DERSTEN OZEL HOCA TUTACAGIM HERGUN EVIME OZEL OGRETMENLER GELECEK AYRICA SINAV STRESINI YONETMEK ICIN HAFTADA 2 SEANS PSİKOLOGLA GORUSME AYARLADIM VE TABIKIDE GUNDE 16 SAATE ÇIKACAK KILÇIKSIZ ÇALISMANIN YANINDA SIZLERE UNIVERSITEDE KIZ BIRAKMAMAK ADINA OZEL BIR SPOR HOCASI VE EVDE VAKIT KAYBETMEMEK İÇİN AŞÇI AYARLADIM.VE BANA HER DURUMDA YARDIM EDECEK 2 ASISTAN HANIM BENI HAZIR OLARAK BEKLIYOR OLACAK.SIZIN ADINIZA UZULUYORUM BOYLE BIR RAKIPLE ACABA NASIL BASA CIKACAKSINIZ O YUZDEN DUA EDIN BENIM BU SENE SIRALAMAM IYI GELSIN YOKSA BENIM CALISMA HAYATIM SIZLERI IMRENDIRIP PISKOLOJIK DURUMLARA SOKABILIR BENDEN SOYLEMESI

• yks23hedef15kya rakip çıktı

• cikcikBABA!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 TAYFAYA SESLENIYORUM DUA EDİN Kİ BEN GÜZEL SIRALAMA YAPAYIM YOKSA SIZI MANYAK BIR RAKIP BEKLIYOR YANI BEN... AZ ONCE 2 HAFTADIR UZERINDE CALISTIGIM YILLIK PROGRAMIMI BITIRDIM 12 SAAT İLE ÇALIŞMAYA BASLAYACAGIM VE AZ ONCE TELEFONUMA 140 BIN TL KREDI BASVURUMUN ONAYLANDIGI HABERI GELDI HER DERSTEN OZEL HOCA TUTACAGIM HERGUN EVIME OZEL OGRETMENLER GELECEK AYRICA SINAV STRESINI YONETMEK ICIN HAFTADA 2 SEANS PSİKOLOGLA GORUSME AYARLADIM VE TABIKIDE GUNDE 16 SAATE ÇIKACAK KILÇIKSIZ ÇALISMANIN YANINDA SIZLERE UNIVERSITEDE KIZ BIRAKMAMAK ADINA OZEL BIR SPOR HOCASI VE EVDE VAKIT KAYBETMEMEK İÇİN AŞÇI AYARLADIM.VE BANA HER DURUMDA YARDIM EDECEK 2 ASISTAN HANIM BENI HAZIR OLARAK BEKLIYOR OLACAK.SIZIN ADINIZA UZULUYORUM BOYLE BIR RAKIPLE ACABA NASIL BASA CIKACAKSINIZ O YUZDEN DUA EDIN BENIM BU SENE SIRALAMAM IYI GELSIN YOKSA BENIM CALISMA HAYATIM SIZLERI IMRENDIRIP PISKOLOJIK DURUMLARA SOKABILIR BENDEN SOYLEMESI

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt

rakiplerime GECMİS olsun💋🦅 rakiplerime GECMİS olsun💋🦅 rakiplerime GECMİS olsun💋🦅 

• an itibarİyle rakiplerimin eli ayağı birbirine girdiği bilgisi gelmiştir 😏😏😏 korkmayın siZin sıralamalarınla oynamayacağıM. konuları bitirip ne gelirse gideceğim. Siz rahat olun😌😌😌😋😍😍😜🤝

• video + soru hocam işte büyülü bir yanı yok ki, bir günde 10 tane konu açmışsınız ama inanın çalışmak bu kadar kompleks bir şey değil tek yapman gereken videonu izleyip testini çözmek. not falan da çıkarma el kitapları ve konu anlatım kitapları çok zamanını kurtarır. bu kadar, arada da tekrar etmen gerektiğini hissettiğin konuları tekrar et

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Helal olsun
    2 hafta önce açıldı
    iyi geceler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kıral sana tavsiye wermek isterdm ama en tawsiyr alınmayacak adamın konusuna yazmışsın 😁😜😜😜📿📿📿📿📿

• knk senin isminde usman var miydi

• 0alametifarika0 kullanıcısına yanıt

YES 💋📿📿📿

EK :AZ ÖNCE(TÜRKÇE ÇALIŞMAMIN 1. GÜNÜNDE BRANŞ DENEMESİ ATTIM (BS)

41DK SÜREDE

21.75 NET

GELMİŞTİR, AŞİRETİN YÜZ KARASI OLARAK TARİHE BİR KARA LEKEDİR😋😜😜😜😂😂😂💥

• AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CIKCIKOSMAN HOŞ GELDİN SENİ ÇOK ÖZLEDİM

• HOSBULDUM sayın DOKTOR BEY, 💋💋💋😜😜😜🤝🤝🤝🤝🤝🤝📿📿📿📿📿📿

• AZ KALDI AZZZZ ÇOK İYİ YERLERE GELİCEN SENİ HEP DESTEKLİYORUM HEP ARKANDAYIM HER DAİM, GEÇEN SENE DE SEN ARKAMDAYDIN BİZ SÜREKLİ BİRBİRİMİZİN ARKASINDAYIZ, ARKA KARDEŞLİĞİ BUMMMMMMM!

• Yks2022Hedef15k (eski nickim) artık forumda unutulunca gece 3 sularında çöken hüzün

• Usman

• Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt
    Ben seni hatırlıyorum hocam konya tıpta mıydın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.