Şimdi Ara

Raks Kullananlar Bi Açıklasın Bakalım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

r667 elıme gectı video kotu tusları basılmıyo hiç daha mesaj yazamadım 2 gundur uğrasıyom basılmıyo tuslara tuslara basamadıktan sonra araba olsa nolacak...

Eeee arkadaşlar raks övülüyodu güzel deniyodu kullanan arkadaşların yorumları iyiydi...adam almış böyle diyo noolcak şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okitoxxx -- 9 Eylül 2007; 21:43:33 >

• raksı alanlar var ama adam gibi resim bile göremedik nasıl müzik çaldığı muamma yani ilginç bi olay
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

raksı alanlar var ama adam gibi resim bile göremedik nasıl müzik çaldığı muamma yani ilginç bi olay

e abi adam almış işte kurduğu cümleye baksana...msj yazamıyorum diyo...ben çok msj atan biriyim şimdi düştü gözümden yani...

gerçekten garip...haklısın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: okitoxxx

Elgodu demişki:::

r667 elıme gectı video kotu tusları basılmıyo hiç daha mesaj yazamadım 2 gundur uğrasıyom basılmıyo tuslara tuslara basamadıktan sonra araba olsa nolacak...

Eeee arkadaşlar raks övülüyodu güzel deniyodu kullanan arkadaşların yorumları iyiydi...adam almış böyle diyo noolcak şimdi?

Kardeş bu mesajını biraz tuhaf buldum. Nasıl desem alayvari, tartışma yanlısı vsvs
    Dünyada bir makineyi herkez beğenecek diye bir şart mı var?
    Bize satılıp satılmaması önemli değildir
    Ben veya arkadaşlarım satıcısı değil. Yani eğer arızalı çıktıysa kanunun belirttiği şarlar var, yardımcı olunmaz ise kanuni haklarını kullanır
    Kimse size telefon denemek resim çekmek zorunda değil, herkesin işi, vakti, bilgisi buna uygun olmayabilir.
    Alan alır almayan almaz. Heralde elde kalan vk, arçelik, beko, sagemin bazı modelleri, sewon, maxon, nec, telit vs markalarla xen, general, verson, nc ve gittigidiyorda satılan diğer markalardan daha çok servisi, karşıda bulunabilcek muhatabı, aksesuarı vardır.

• Birilerinin beğenip beğenmemesinden, arızalı çıkıp çıkmamasından burada kuşbakışı öven, takdir eden, hak veren, veya belirli bir doğruyu açıklayan arkadaşlarım sorumlu tutulamaz.
    Bana göre sarı güzel renktir, sana göre cıvk renktir. Sana göre pembe şirin renktir bana göre çingene rengidir.
    Bir parfümü alanlardan 50.000 kişi beğenmiştir, 5000 kişi beğenmemiştir. Bunlar olağan şeyler.
    Bende nokia 7110 u beğenmemiş, zamanında 462 dolar vermiştim. 6 ay sonra 140milyona satttım. O zaman bide devalüsyon zamanıydı dolar 1,6 felandı. Yani 740 milyon felandı. 600miyon zarar ettim. Ben napıyıım o zaman dağamı çıkayım
    Eğer elgodu kardeşin avukatlığını asistanlığını üstlenmişsen, çok acıyorsan haline bir de katipliğini üstlen ve garanti belgesindeki garanti şartlarını okuyuver.
    Diğer konularda servis merkezlerini garanti belgelerini açık açık yayınladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymobile -- 10 Eylül 2007; 9:15:15 >
  • Alay da etmiyorum tartışma da yaratmıyorum öyle bi niyetim yok... Ama bu kadar insana raks çok iyi derken tavsiye ettiğiniz telefonu adam almış böyle diyo...msj yazabiliyo tuşlar çok iyi,videoyu güzel çekiyo da bu adam gıcıklık olsun diye yalan mı söylüyo? böyle sorunlar yok demeniz için açmıştım ben bu başlığı...
  • bana biraz bu olay karalama gibi geldi nedense
  • quote:

Orjinalden alıntı: safakkk_93

bana biraz bu olay karalama gibi geldi nedense

adam normal bi yorum yapmış...sırf telefon karalamak için neden alıp böyle bişey yapsın ki...zannetmiyorum yani bilerek yapacağını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okitoxxx -- 10 Eylül 2007; 14:37:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.