Şimdi Ara

raks yeni bi başlık açılsın yöneticiler bi bakın derim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet yeni başlık açılsın destekliyorum bende
  • daha açılmamış iphone 1 saat içinde açılmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mymobile

Ben imzandakini kullanmıştım çok ünlü bir forumda o forum hack edildi
    tehlikeli söz Bence söyleme

• quote:

SÜRÜYÜ TERSİNE ÇEVİRİRSEN KOYUNLAR EN ÖNE GEÇER

Forumda yanlı topicler açıp ticari kaygılarla kendince tavsiyelerde bulunuyorsun, olabilir ekmeğini kovalıyorsun kimse birşey demiyor bence diyemezde.

Ama millet burada destek verirken sen raksı almayanlara, tavsiye etmeyenlere koyun diyorsun, ayıp ediyorsun. Burada senin sattığın raksı sagemi almayanlar koyunda sen mi çoban oluyorsun ?
  • Raks'ı telefondan sayıp başlık açarlarsa çok şaşırırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

quote:

SÜRÜYÜ TERSİNE ÇEVİRİRSEN KOYUNLAR EN ÖNE GEÇER

Forumda yanlı topicler açıp ticari kaygılarla kendince tavsiyelerde bulunuyorsun, olabilir ekmeğini kovalıyorsun kimse birşey demiyor bence diyemezde.

Ama millet burada destek verirken sen raksı almayanlara, tavsiye etmeyenlere koyun diyorsun, ayıp ediyorsun. Burada senin sattığın raksı sagemi almayanlar koyunda sen mi çoban oluyorsun ?

Yok ben ne sagem satıyorum ne raks
    Ayrıca konu ile alakalı olarak söylemedim sözü.
    Maksat konu yukarı kalksın diye ne diyim ne diyim diye düşünürken bir büyüğümün msn si bu sözle açıldı bende bunu yazdım
    +1
    up
    yukarı

işaretlerinden sıkıldığım için
    İstersen sende konu altlara kalmasın diye güzel bir atasözü söyleyebilirsin

• Ayrıca koyun hayvanların meleğidir.
    Ben koyunları çok severim
    Her koyun kendi bacağından assılınır
    İmzama bak. oda koyun
  • Böyle pişkin cevap görmedim. O zaman abine söyle SÜRÜDEN AYRILAN KOYUNU KURT KAPAR. Paranızı Türk malı diye raksa maksa kaptırıpta başınızı hiç ağrıtmayın.
  • quote:

Böyle pişkin cevap görmedim. O zaman abine söyle SÜRÜDEN AYRILAN KOYUNU KURT KAPAR. Paranızı Türk malı diye raksa maksa kaptırıpta başınızı hiç ağrıtmayın.

Pişkinlik felan yok. Konu üstlere çıksın diye öylesine söyledim. Yani korkacakmıyım. Birilerine laf atmak için söyelsem sana söyledim derim. Masumane yazılmış bir atasözü. İlla zorla kötü niyetle söylenmiş söz gibi göstermeye çalışmayın
    Öyle bir niyetim olsa bu konu ile alakalı başka bir söz var. Onu söylerdim. DEDİĞİM GİBİ MSN BU SÖZLE AÇILDI BENDE
    UP
    +1
    +1907
    +UEFA
    YUKARI

GİBİ ANLAMSIZ ŞEYLER SÖYLEYECEĞİME BUNU YAZAYIM DEDİM
    İNANIP İNANMAMAKTA SERBESTSİN
    Seni yargılamam.

Ayrıca seninkide bir öneri ve güzel atasözü. Karamanoğlu Mehmet Bey demişki" malımız helaldir besmele ile oturana, kapımız açıktır destür ile girene, Soframızda ekmek vardır şükretmesini bilene"

• araba namaz kılar mı?

reno clio
  • ortada yerli malı bi telefon markası var, tasarımından tut özelliklerine, kutu içeriğine kadar herşeyiyle mükemmel...

ama gel gör ki satışlar çok az, bunun sebebi en başta tüketicinin markaya güvenmemesi, güvenmemesinin de altında yatan en büyük nedenlerden biri raks marka bi cihaz alındığı takdirde bu cihazla ilgili mrk edilen sorular ve sorunların tarışılıp çözüleceği esaslı bi platformun eksikliği...

eğer raks içinde bölüm açılır, raks kullanıcıları da aktif bi şekilde bu bölüme katılım sağlarsa hem raks kullanıcıları, hemde raks telefon alacaklara çok yararlı olur...

raks için bölüm açılması bence raks telefon satışlarınıda arttıracaktır..,, çünkü bi çok kişi "ben bu telefonu alıyorum ama ya sonrasında ne olacak" demeyecek, diyemeyecek.., donanımhaber deki raks bölümü hızır gibi imdadına yetişecek

• ups
  • peki biz raks için gayrıresmi bir kullanıcılar forumu açsak? imzamıza da onu eklesek? dicem ama imza kurallarını okumadım açıkçası=) gene de bi şekilde duyururuz yaa beleş ve dandik de olsa sadece bize hitap edecek bir forum ya da aslında ücretsiz bir blogdan da forum amaçlı yararlanabiliriz.. destek verenler parmak kaldırsın da eylem planı oluşturalım.

ayrıca yukarıdakiler için +1963 ;)
  • eet damlaya damlaya göl olur açın yeni başlık

mamiii
  • hadi ama kimse görmedi mi
  • quote:

Böyle pişkin cevap görmedim. O zaman abine söyle SÜRÜDEN AYRILAN KOYUNU KURT KAPAR. Paranızı Türk malı diye raksa maksa kaptırıpta başınızı hiç ağrıtmayın.

Kesinlikle...

Karamanin Koyunu sonra cikar oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufubo

peki biz raks için gayrıresmi bir kullanıcılar forumu açsak? imzamıza da onu eklesek? dicem ama imza kurallarını okumadım açıkçası=) gene de bi şekilde duyururuz yaa beleş ve dandik de olsa sadece bize hitap edecek bir forum ya da aslında ücretsiz bir blogdan da forum amaçlı yararlanabiliriz.. destek verenler parmak kaldırsın da eylem planı oluşturalım.

ayrıca yukarıdakiler için +1963 ;)

Senin varya, bu bir davet mi?
  • up up up
  • quote:

Senin varya, bu bir davet mi?

bilmem... ben gıdıklanmaya başladım. sonunda dayanamicam açıcam ama yalnız kalmaktan korkuyorum, sonra hakkatten kaş yaparken göz çıkarmış olurum raks forumuyla kimse ilgilenmezse...
  • ben varım kardeş kullanmadığım halde varım ben raks
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.