Şimdi Ara

Rakuen Tsuihou: Expelled from Paradise Movie (2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Rakuen Tsuihou: Expelled from Paradise Movie (2014)

KONUSU

Dünya'da yaşanan bir kıyamet sonrasında, yeryüzünün yörüngesinde bulunan DEVA adındaki bir uzay istayonunda, matrix vari bilgisayar sisteminde büyüyen 20 yaşındaki Angela'nın hikâyesini ele alır.

Harabeye dönmüş Dünyadan bir siber suçlu, DEVA'nın sistemini kırdıktan sonra, Angela bu siber suçluyu bulup, durdurmak için Dünyaya gönderilmekle görevlendirilir. Bunu yapabilmek için bir klon beden ve mecha verilerek Dünya ajanı olan Dingo ile buluşması için transfer edilir.

Sudan çıkmış balık misali kendisini yabancı topraklarda bulan Angela, ayrıca daha önce hiç tecrübe etmediği gerçek bir bedene hapsolmuştur. Dijitaline nazaran bu beden, yemeğe ve dinlenmeye ihtiyacı vardır. Dingo ve Angela, harabeye dönmüş Dünya'da, gizemli siber suçlunun kimliğini ve amacını birlikte keşfetmeye çalışırlar.

İZLEMEK İÇİN

• İzlemedim"çöp"diyen arkadaşın neden çöp dediğini araştırdım ve Türkanime sitesinden çoook uzun bir yazı yazan arkadaşın yorumunu görünce anladım.(aslında turkanime de 8.1 puan vermişler ilginç bir durum

Kapanış şarkısı güzelmiş, seslendiren:
    https://www.youtube.com/watch?v=XMoBRH86Aig

Animenin kapanış müziği:
    https://www.youtube.com/watch?v=3dTFKR7GSSs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 26 Mayıs 2017; 17:10:1 >

• Quard kullanıcısına yanıt
    Türkanime'de verilen puanlara pek kanmamak lazım hele ki orada yapılan yorumlara

Animeye ilk başladığım zamanlar türkanimede ki yorumları çok ciddiye alırdım :D Myanimelist puanı 7'den yüksek olan başlığı açılmamış her serinin başlığını açmayı düşünüyorum bu seri 7.6

Bu arada Türkanime'de Madoka'nın beğeni oranına bakarsanız daha iyi anlarsınız

Rakuen Tsuihou: Expelled from Paradise Movie (2014)

@DeidaraSanji Bu konu hakkında söylenmek istersen seni buraya etiketliyorum istediğin zaman nefret kusabilirsin

• Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Yorumlara ara ara bakıyorum. Etkileniyor muyum,evet bazen. Haklısınız güzeli çirkin,çirkini güzel yapıyorlar yani puan ve yorumlar aldatıcı oluyor. Fakat sırf oraya bakmıyorum(bu anime hariç) diğer animelerle ilgli sitelere ve forumlara bakıyorum hatta sözlüklere bile, ondan sonra karar veriyorum.

Şunu da var: Günümüzde, konusu,çizimleri kötü bile olsa Ecchiyse puanı yüksek alabiliyor.Bu da bir kandırmaca.Tersi durum: konusu,çizimleri çok güzelse ve Ecchi değilse puanı düşük olabiliyor. Bu yüzden yorumlar önemli olabliyor.
  • Türkanimenin kendisinden 4 kere Disqusundan 2 kere ban yemem ne kadar lagım bir yer olduğunu güzel açıklamıyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.