Şimdi Ara

Rally Oyunları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an da piyasada bulunan rally oyunlarından hangisini tavsiye edersiniz? Özellikle kaliteli grafikleri olmalı ve de oyunun gerçekçiliği yüksek olmalı. Örneğin colin macrae bana o güne kadar oynadıklarım arasında iyi bir rally oyunu olarak gelmişti. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?

• colin mcrea görüntü açısından şöyle iyi yalnızca arabanın grafikleri çok güzel yapılmış ve de buda gerçekten çok iyi yapılmış ama oyunda çok fazla abartı şeyler oluyor mesela colin mcrea de focus diğer arabalardan çok çok üstün yapılmışşş...özet olarak colin mcrea çok zevkli götünüler açısından...

bu aralar ise çok iyi rally oyunları yok...çıkan oyunlar ne görüntüleri nede oynanabilirlikleri iyi değil...örnek olarak rally sport challange gerçekten kötü oyuna iyi bir örnek...

Bu sıralar TOCA racing diye bir oyun çıktı ama henüz onu oynayamadım...ama çok iyi reklamları olduğu kesin...www.trgamer.com da oyun hakkında bilgi bulabilirsin....
  • TOCA RACE DRIVER EN BABA YARIS OYUNLARINDAN BIRIDIR AMA MAKINANIN GUÇLU OLMASI LAIZM ADAM GIBI OYNAMAK ISTIYORSAN SAYGILAR
  • Toca Race driver'ın grafikleri Rally Sport Challenge'dan kat kat daha iyi. Oynanabilirliği konusunda karşılaştırma yapamayacağım zira, Rally Sport Challenge'ın grafiklerini görünce oynamadım bile o oyunu. Toca iyidir. Zaten bu da Codemasters'ın. Bu arada ben 98'de çalıştıramadım bu oyunu, XP kurunca çalıştı.
  • Eski arabaları seviyorsan Rally Trophy var. Biraz eski bir oyun ama güzel.
  • v rally 2 cok iyi bi oyundu ya...eski bi oyun gerci ama grafik olarak bi eksigi yoktur bence... oynanabilirlik ise mukemmel...colin mcree oynamadım ama vrally 2 cok guzel bi oyun du walla şimdi oynayasım geldi :)
  • Vrally2 kadar tiksindiğim başka bir oyun yoktu. Verdiğim paraya acıdım, zaten hemen çıkartıp attım çöpe. 86'ların mariosu bile daha çok zevk verir şuan. O ne iğrenç kontrollerlardı öyle, sanki araba değil bi kütüğü yönlendiriyormuş gibi. Yani çok ezik bi oyundu bence. Xtreme Rally Championship en iyi rally oyunlarından birisiydi bence. Saygılar...
  • Hah be Matador. Aynı şeyleri ben de diyecektim. Ama bir kaç kişiden daha V Rally hakkında iyi falan diye duyunca acaba dedim ben ayarlarını falan mı yapamadım, yoksa yanlış oyun mu aldım diye düşünmüştüm. Demek ki doğru oyunmuş :)
  • colinmcrae oynamadığı için beyler,büyük ihtimal siz cmr2 oynamışsınız.
    dimitri'de cmr3'ü alır artık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Woodpecker

Eski arabaları seviyorsan Rally Trophy var. Biraz eski bir oyun ama güzel.

Az önce Rally Trophy'yi indirdim eski olduguna bakmayın süper sarıyor
  • bence en güzeli collin mcrain pejolu olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayd -- 16 Kasım 2008; 19:03:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.