Şimdi Ara

rally oyunu tavsiysi...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa arkdaşlar...ben baya eski bi rally oyunu oynuordum 3 yıl önce rally master diye o yıl coln mcrae 2 de oynadm uzun zaman rally oyunlarından uzak kaldm şimdi sizden oyun tavsiyesi bekliyorum.... xpand rally xtreme die bi oyun yükledim fakat pc m vista olduu için oynayamadm...colin mcrae 2009 flan war mı acaba en son dirt te mi kaldı onuda bilmorm...

• Richard Burns Rally ama zordur biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: galganus12

Richard Burns Rally ama zordur biraz
    bide 2009 yapımı warsa ??? richard burns e bakaym bi....xpand rally biraz oynadm arkın pc de araba kontrolu değişikdi yani forumlarda zor yazıordu ama bence tam tersi zordansa kolaydı ve rally masterdeki gibi zevk alamadığımı idda edeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaPsTaR_24 -- 20 Mart 2009; 17:58:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaPsTaR_24

bide 2009 yapımı warsa ??? richard burns e bakaym bi....xpand rally biraz oynadm arkın pc de araba kontrolu değişikdi yani forumlarda zor yazıordu ama bence tam tersi zordansa kolaydı ve rally masterdeki gibi zevk alamadığımı idda edeyim...

Alıntıları Göster
    Eğer arcade tarzı bir ralli oyunu istersen Sega Rally Revo'yu deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korauf

Eğer arcade tarzı bir ralli oyunu istersen Sega Rally Revo'yu deneyebilirsin.

Alıntıları Göster
    RBR nin 2009 u var,eski oyun üzerine kuruyorsun.Xpand rally kolay oyun,neresine zor diyorlar

Bir de eski bir rally oyunu vardı,2000 de öğrenciyken çok oynardık,Rally Championship miydi neydi,adını hatırlayamadım,ne yarışırdık ya sidewinder ile,wrcler vardı,önden çekişliler falan vardı,çok güzel oyundu.

• quote:

RBR nin 2009 u var,eski oyun üzerine kuruyorsun.Xpand rally kolay oyun,neresine zor diyorlar

Bir de eski bir rally oyunu vardı,2000 de öğrenciyken çok oynardık,Rally Championship miydi neydi,adını hatırlayamadım,ne yarışırdık ya sidewinder ile,wrcler vardı,önden çekişliler falan vardı,çok güzel oyundu.

Alıntıları Göster
    ya ben oyunun gerçekciliğini arıyorum..yani wrc hayranıydm 2004 de falan...wrc yi bana ne kadar yaşatırsa oyun o kadar hoşuma gider....msela rally master da peugeot 206 (o zamanlar marcus gronholm wardı adamım :) arabamdı we o kdr kapasiteli oyun olmamasına rağmen peugeot 206 özellklerini hissettiriordu....sweden rallysi ındonisia rallysi özellkleri ile werilmşdi...suan wrc 2009 u yaşatacak bir oyun ....(vista uyumu hakkındada bilgi verirseniz sevinirim)

• quote:

ya ben oyunun gerçekciliğini arıyorum..yani wrc hayranıydm 2004 de falan...wrc yi bana ne kadar yaşatırsa oyun o kadar hoşuma gider....msela rally master da peugeot 206 (o zamanlar marcus gronholm wardı adamım :) arabamdı we o kdr kapasiteli oyun olmamasına rağmen peugeot 206 özellklerini hissettiriordu....sweden rallysi ındonisia rallysi özellkleri ile werilmşdi...suan wrc 2009 u yaşatacak bir oyun ....(vista uyumu hakkındada bilgi verirseniz sevinirim)

Alıntıları Göster
    Tamam hocam RBR işte,tam senin aradığın oyun,komple simülasyondur.Boşver diğerlerini,tek rally simülasyonu vardır,o da RBR dir

• quote:

Tamam hocam RBR işte,tam senin aradığın oyun,komple simülasyondur.Boşver diğerlerini,tek rally simülasyonu vardır,o da RBR dir

Alıntıları Göster
    demosunu indiriyordum hata werdi yaw :(oyun tam sürüm full (tek tık) olan bi site arıom şimdi umarım beklentilerimi karşılar tşkr ederim...

hocam bide tek link indirebiliceim bi adres warsa ? rapid olmasın mümknse flashla indirmem lazm...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaPsTaR_24 -- 20 Mart 2009; 19:34:22 >

• quote:

demosunu indiriyordum hata werdi yaw :(oyun tam sürüm full (tek tık) olan bi site arıom şimdi umarım beklentilerimi karşılar tşkr ederim...

hocam bide tek link indirebiliceim bi adres warsa ? rapid olmasın mümknse flashla indirmem lazm...

Alıntıları Göster
    sen önce Türkçe'yi düzgün bir şekilde kullanmasını öğren ondan sonra oyun tavsiyesi iste,buda benim sana tavsiyem

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

sen önce Türkçe'yi düzgün bir şekilde kullanmasını öğren ondan sonra oyun tavsiyesi iste,buda benim sana tavsiyem

Alıntıları Göster
    Colin mcrae dirt.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: solaytekin

kardeş türkçeyi kullanmayı iyi bilirim fakat resmi birşey olmadığı için ve klavyeye bakmadan hızlıca yazdığım için bazı kelimeleri atlıyorum aralara bazı sessizler koymuyorum...ama okuyan herkes anlıyor değil mi? benimle dil bilgisi edebiyat yarıştırmayın lütfen...

• quote:

quote:

kardeş türkçeyi kullanmayı iyi bilirim fakat resmi birşey olmadığı için ve klavyeye bakmadan hızlıca yazdığım için bazı kelimeleri atlıyorum aralara bazı sessizler koymuyorum...ama okuyan herkes anlıyor değil mi? benimle dil bilgisi edebiyat yarıştırmayın lütfen...

Alıntıları Göster
    Colin Mcrae Dirt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microgenius -- 20 Mart 2009; 20:11:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: microgenius

Colin Mcrae Dirt

Alıntıları Göster
    Ya adam gerçekçilik arıyorum demiş siz hala dirt diyorsunuz...
  • quote:

Ya adam gerçekçilik arıyorum demiş siz hala dirt diyorsunuz...

Alıntıları Göster
    grid kesinlikle tavsiyemdir
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: RaPsTaR_24

quote:

Türkçe'yi kullanmayı iyi biliyorsan kullanırsın,kullanırken resmiyet şartı olduğunu sanmıyorum,okuyan herkes anlıyor demek mazeret değildir.

savunma yaparken aynı zamanda saldırı anlamına gelecek benimle dil bilgisi edebiyat yarıştırmayın lütfen gibi sözler hoş olmuyor,sizinle yarışan yok Türkçe'yi düzgün kullanın yeter...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: RaPsTaR_24

quote:

Türkçe'yi kullanmayı iyi biliyorsan kullanırsın,kullanırken resmiyet şartı olduğunu sanmıyorum,okuyan herkes anlıyor demek mazeret değildir.

savunma yaparken aynı zamanda saldırı anlamına gelecek benimle dil bilgisi edebiyat yarıştırmayın lütfen gibi sözler hoş olmuyor,sizinle yarışan yok Türkçe'yi düzgün kullanın yeter...

Alıntıları Göster
    colin dirt oynadım fiat 131 den rus kamaz a 1000 beygir e yakın toyota ya kadar geniş araç çeşidi var grafikler güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: Vincent van Gogh

colin dirt oynadım fiat 131 den rus kamaz a 1000 beygir e yakın toyota ya kadar geniş araç çeşidi var grafikler güzel

Alıntıları Göster
    solaytekin dostum rally trophy diye bi oyun var hiç inceleme fırsatın oldumu acaba aynı bizim sim oyunları gibi pist ve araç yükleyebiliyorsun bu oyuna sim mi dersin arcade mi dersin

rapstar24 dostum senin aradığın oyunun ta kendisi solaytekin arkadaşımızın dediği gibi rbr oyunudur yalnız direksiyon setin varsa daha çok iyi olacaktır

internet bağlantısı olarak mozilla kullanıyorum tbar isimli eklentisi var
    tbar eklentisine hangi oyunu istersen yazıp torrentle indirebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: logitech34

solaytekin dostum rally trophy diye bi oyun var hiç inceleme fırsatın oldumu acaba aynı bizim sim oyunları gibi pist ve araç yükleyebiliyorsun bu oyuna sim mi dersin arcade mi dersin

rapstar24 dostum senin aradığın oyunun ta kendisi solaytekin arkadaşımızın dediği gibi rbr oyunudur yalnız direksiyon setin varsa daha çok iyi olacaktır

internet bağlantısı olarak mozilla kullanıyorum tbar isimli eklentisi var
    tbar eklentisine hangi oyunu istersen yazıp torrentle indirebilirsin

Alıntıları Göster
    CMR Dirt gelmiş geçmiş en güzel rally oyunudur. Gerek grafikler gerek oynanış olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: MGMuhammet

CMR Dirt gelmiş geçmiş en güzel rally oyunudur. Gerek grafikler gerek oynanış olsun..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MGMuhammet

Kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi rally oyunu falan değildir.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: MGMuhammet

Kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi rally oyunu falan değildir.

Alıntıları Göster
    CMR Dirt, Sim. olmaktan çok uzaktı. ama kendisini oynatır, eğlencelidir oldukça. Rally olsun da iyice zorlasın deniyorsa eğer Richard Burns Rally yeter tek başına.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.