Bildirim
RAM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eğer anakartında fzladan slot varsa tabiki aramlarını sökmeden kullabilirsin bunlarla birlikte kullanacağın ramın frekansları aynı olması gerekmektedir. eğer yuva yoksa 128 veya 256 tak ayrıca sd -ram mi kullanıyorsun dimi ????? -
rd ram kullanıyorum demiş. Boş slotuna bi rd ram daha ekleyeceksin kardeş başka yolu yok. Ya da board değiştireceksin eski ramlerini ve anakartını satıp. -
Aynı frekansta olması şart değil. Bende 100 ve 133 mhz lik ramler beraberr sorunsuz çalışıyor -
arkadaşım rdramler genellikle dört slotlu olur yapacağın aynı frekansda çalışan iki rami 1-3 yada 2-4 slotlarına iyi bir şekilde takmak bu arada sonlandırıcıları(boş ram pcbsi) çıkarıp yenisni onların yerine takacaksın.Eski ramlarin aynı markası olmasına dikkat et aldığın ramler aynı marka olmalı -
rd ramlarin ikili çalıştığını biliyorum ve boardumda yer var. 2 tane 64 lük kullanıyorum şuan.
frekanslarının ne olduğunu bilmiyorum. nerden öğrenebilirim.
sonlandırıcı (boş ram pcbsi) nedir ?
kaçlık ram alıyim?
128+128---256 yetermi ? yoksa almışken 256+256----512 mi alıyim? -
ne kadar çok alırsan o kadar iyi olur.
ama bu saat ten de sonra ona o kadar para vermen saçma olacak ne kadar tutuyo ramler.
Şimdi baktımda tanesi 98$ :) boardı satarsın ramlerini satarsın yeni anakart ram alırsın biraz daha kasarsak sana işlemci bile alırız :====)))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reanimate -- 14 Kasım 2004, 3:46:32 > -
rd ramler fiyatları yüksek bildiğim kadarıyla hem artık rd ramlr kalmadı piyasada artık ddr 533 ler çıkıyor ramlere vereceğin paraya anakartını değiştirirsin ddr ram takarsın eski sisteminden daha hızlı bi sistem olur
ama istersen al sen bilirsin
bayramınız kutlu olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: chash
rd ramler fiyatları yüksek bildiğim kadarıyla hem artık rd ramlr kalmadı piyasada artık ddr 533 ler çıkıyor ramlere vereceğin paraya anakartını değiştirirsin ddr ram takarsın eski sisteminden daha hızlı bi sistem olur
bayramınız kutlu olsun
seni gidi Amd ci seni
-
quote:
Orjinalden alıntı: yasarcay
quote:
bayramınız kutlu olsun
seni gidi Amd ci seni
ne diyo bu
AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD AMD
-
amd pazarlama müdürü sizin kadar amd reklamı yapmıyor :) -
quote:
rd ramlerin fiyatının yüksek olduğunu , sipariş üzerine getirildiğini biliyorum.
ben bilgisayarı aldığımda sd ve rd ram vardı rd al demişlerdi.
ramlari sat demiş bir arkadaş, kullanılmış rami kim alır ki...
rd ile ddr ı karşılaştırabilimisiniz. fiyat ve kalite açısından. -
bence de anakart değiştir sd ramlarle tak bir 512 daha sonra bir 512 daha bomba gibi olur işte.... -
quote:
Orjinalden alıntı: anthony
quote:
rd ramlerin fiyatının yüksek olduğunu , sipariş üzerine getirildiğini biliyorum.
ben bilgisayarı aldığımda sd ve rd ram vardı rd al demişlerdi.
ramlari sat demiş bir arkadaş, kullanılmış rami kim alır ki...
rd ile ddr ı karşılaştırabilimisiniz. fiyat ve kalite açısından.
Dostum ram'ler ömür boyu garantilidir. İkinci el alacağın bir şey varsa o da önce ramdir yani. Sen sat alan çıkar merak etme. Kötü yanı 64 olması. Kalite açısından RD ram DDR1'lerden iyi olabilir. Fiyat açısından DDR'ler çok daha ucuz elbette. DDR2'ler çıktı onlar pahalı şu anda.
-
quote:
Orjinalden alıntı: nakka
bence de anakart değiştir sd ramlarle tak bir 512 daha sonra bir 512 daha bomba gibi olur işte....
ya neden sd ram taktırıcam anlamadım rd ram kullanıyorum ve 2 sene önce rd ram al sd ramdan çok daha hızlı dediler bana.
bu ddr ı açıklarmısınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X