Şimdi Ara

ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 512 mb PCI3200 400 MHz Ramım var.... ikinci bir 512 alıcam... Kingston ya da başka bir marka farkeder mi? MHz aynı olduğu sürece..

• etmez ama ben kingstom tavsiye ederim ömürboyu garantili işini sağlama al diğer remlerin coğunda adres hatası oluyo
  • Normalde sorun çıkmaz ama en azından kolay olabileceği için kendi ram ini çıkar ve ram alıcakken beraber denettir. Özellikle Single-Dual konusunda bir ihtimal problem çıkabilir.
  • valla ben 256 mb markasız bi ram e 512 mb twinmos ekledim bi problem yaşanmadı yani. ama bu sendede öyle olacak diye bişey yok. biraz şansa kalmış yani.
  • evet büyük ihtimal single dual problemi yaşarsın ve bence 1 kaç dolar fazla ver kingston al.
  • peki kingston ın iki tane PCI 3200 400 MHz ramı var birince CL2.5 yazıyor... farkı nedir?
  • Selam

Ram hızlarını doğru almışsın ama ramlerin cas(cas: belleğe komut gönderildiği zaman,o komutu uygulamaya başlamadan önce geçen zamanı gösterir) tutarlarıda aynı olmalı eğer sendeki ramin cas tutarı cl2,5 ise aldığın raminde cas tutarı cl2,5 olmalı ya da sendeki cl3.0 ise öbürüde cas3.0 olmalı eğer bu değerler senin ramde farklı,aldığın ramde farlı ise ram uyuşmazlığı yaşayabilirsin. Bu da mavi ekran,resetleme ve donmalara neden olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Hynix 2x4 8Gb Laptop Ram
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.