Şimdi Ara

Ram !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ! Az Önce Bir Yazı Gördüm Kingston Marka Ramlerin Her Anakarta Uyumlu Olmadığını Anlatan Bir Yazı Gördüm...

Acaba Bu Bilginin Doğruluk Payı Var Mı ? Varsa ECS P4M800 Pro Anakartıma Uyumlu Mu Bu Kingston Ramler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekranika -- 11 Şubat 2012; 20:45:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekranika

Merhabalar ! Az Önce Bir Yazı Gördüm Kingston Marka Ramlerin Her Anakarta Uyumlu Olmadığını Anlatan Bir Yazı Gördüm...

Acaba Bu Bilginin Doğruluk Payı Var Mı ? Varsa ECS P4M800 Pro Anakartıma Uyumlu Mu Bu Kingston Ramler ?

markaların anakarta uymaması söz konusu olacağını sanmam anakartlar marka diye ayrım yapmaz özelliklerine gore ayrım yapar ddr ddr2 ddr3 falan yada mhz hızını desteklemez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Orijinalden alıntı: Ekranika

Merhabalar ! Az Önce Bir Yazı Gördüm Kingston Marka Ramlerin Her Anakarta Uyumlu Olmadığını Anlatan Bir Yazı Gördüm...

markaların anakarta uymaması söz konusu olacağını sanmam anakartlar marka diye ayrım yapmaz özelliklerine gore ayrım yapar ddr ddr2 ddr3 falan yada mhz hızını desteklemez...

Hohh Sağol Kardeşim Konu Kilit !
  • yanlış bilgi olmasın.anakart ram seçebilir.özellikle kingston ramlerde bu sorunlar çok fazla oluyor.ramleri almadan önce sitesindeki test edilmiş ve onaylanmış anakart modellerine bakın.bunun haricinde de kingston almayın zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bianconero

yanlış bilgi olmasın.anakart ram seçebilir.özellikle kingston ramlerde bu sorunlar çok fazla oluyor.ramleri almadan önce sitesindeki test edilmiş ve onaylanmış anakart modellerine bakın.bunun haricinde de kingston almayın zaten.

Kesinlikle katılmıyorum.
    Kingston ram alır satarım yıllardır. En az sorun çekeceğin ramdir kingston.
    Önemli olan mzhlerının anakartına uyması.
    DDR1-2-3 uyum sağlaması.
    Markaya göre uymamazlık diye birşey kesinlikle söz konusu olamaz bu iş haksız rekabati ortaya çıkartır. Bunu yapılması da zaten yasaktır...
    Ki sen kingston olsan, istermisin ki senin ramin Gigabyte marka anakarta uymasın ? Böyle bir mantık yok...

• egesukru

kardeşim iyi güzel diyorsunda yıllardır bu işin içindeyim sadece kingston dual kit ramlerde başıma çakışma sorunu geldi dual kitlerin özelliği çakışma yapmaması bıliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeki1981

egesukru

kardeşim iyi güzel diyorsunda yıllardır bu işin içindeyim sadece kingston dual kit ramlerde başıma çakışma sorunu geldi dual kitlerin özelliği çakışma yapmaması bıliyorsun

O anki ramlerde sıkıntı olabilir.
    Konu yanlış yere sapmasın benim bahsettiğim olay anakart ram makası seçmez :D
    Çakışma olayına gelince Kingston kadar uyumlu ram yoktur. Çoğu yerel bilgisayar şirketleri en az başımızı ağrıtan ram kingston diyerek sadece kingston satarlar.
    Dikkatinizi çekerim en az ağrıtan diyorlar bakın. Çünkü hiç bir sistem Allah yapısı değildir ki sorunsuz olsun =))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop RAM
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.